Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podglądaczka NK

NASZA KLASA PROSZĘ O PORADĘ !!!

Polecane posty

Gość podglądaczka NK

jezeli zrobiłam się niewidzidzialna i pooglądałam kilkanascie profili moich znajomych któerzy nie widzieli ze u nich byłam ...teraz chcę wrócic do starej opcji i znów zrobic się widzialna po to abym mogła widziec kto mnie ogląda ......Jezeli zrobię się widzialna to czy wskoczę na profil tamtych ludzi , których podglądałam a oni zobaczą ze u nich byłam ...czy nie ... ojjj nakręciłam ale mam nadzieję ze wiecie o co chodzi :)

Gość jhg
spadaj zboczony podgladaczu .

Gość wszyscy oglądają wszystkie
profile krewnych i znajomych a każdy się tego wypiera :P przecież po to chyba zakładacie tam konto, żeby pokazać sie innym

Gość jmykuvoi
nie będą wiedzieli, robisz się widoczna dopiero od tego momentu, to nei działa wstecz ;)

Gość glupia koza
ojej czasem mają ludzie podobne nazwiska i szukając osoby mi znanej właże na czyiś profilek........co zrobić? nie prrzepraszam ,musi się z tym liczyć ....będąc w NK

Gość ktosia..
nie, nie zobacza, ze ich podgladalas. A Ty nie zobaczysz czy ktos podgladal Ciebie, gdy bylas niewidzialna

Gość aaaaaaaaaaafffffffffaaaaaaaaaa
OMG no i co ze pdgladasz, po to jest ta cala NASZA KLASA zeby ludzi ogladac, wiec kazdy sie musi liczyc ze po kilkanascie razy ktos wchodzi na ich profile,

Gość podglądaczka NK
dzięki !!!:) i nie jestem zboczonym podglądaczem jestem 20 letnią dziewczyną :) dzięki za normalne odp