Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wróżka KamKot

Zakochał sie we mnie duzo młodszy chłopak c.d.

Polecane posty

jest niesamowity, totalnie gorąco robi mi na widok jego seksownego ciała i pupy i twarzy, on bardzo poważnie podchodzi do naszej znajomości, znam go tydzień i nie wiem czy to normalne, ale chce już poznać moich rodziców. moze jestem zacofana, ale czy tak szybko to jest normalne? ja w każdym razie nie mam ochoty go przedstawiać rodzicom :-S, w każdym razie nie teraz. a poza tym mój były narzeczony (który ciągle jest moim dobrym przyjacielem) chce byśmy byli razem.......

Gość jesteście denni
pieprz się z młodym ile wlezie, bo niedługo żaden młody na ciebie nie spojrzy; carpe diem

Gość do jesteście denni
g..o wiesz chłopcze

Gość jesteście denni
do jesteście denni - a ty może zjesz to g**no, skoro tak lubisz mocz

Gość Rafaello rocznik 1987 ........
Nie lubie rozmawiac z wróżkami bo nie obraź się ale to tak samo jak bym rozmawiał z diabłem ( ty wiesz o czym mówię -- chodzi o podłoże religijne żeby było jasne ) ale no własnie .... temat ciekawy więc można poklikać. Czy to ten chłopak który jest po ZSZ i dlatego miałas wątpliwości czy pasujecie do siebie ? A tak swoją drogą to ile ty masz lat że nie wiesz czy to stosowne aby po tygodniu poznawać jego rodziców ? Troche się chłopak pospieszył , nie ma to tamto. Ciekawe jaki ma charakterek ten 20 - latek. Po tygodniu znajomości się zakochać ? buahahhaa :D Tzw. Miłośc od pierwszego wejrzenia , tak ? Ty żyjesz na świecie czy może czujesz się jak aktorka grająca w brazylijskiej telenoweli ? :D Nie znasz chłopaka ( wspólne zjedzenie niezdrowego fast fooda w restauracji lub obejrzenie filmu chyba nie nawiesz docieraniem się , prawda ? ) a tak cie kręci ? Chłopak ma fajna pupę , twarz i dlatego jest świetny , tak ? buahahhaha :D Tylko nie zdziw się przypadkiem gdy się zawiedziesz na nim ( nie jest powiedziane że tak bedzie ale .... ) , nie zdziw się gdy się okaże pustym jak beczka analfabetą którego nie będzie stać na wymyślenie innego rodzaju okazywania uczuć niż tylko zwykłe wyklepane " kocham cię " :D Tydzień znajomości i miłość , buahahhahahaa :D powodzenia

wróżko powróżysz mi to co mi wróżyła wczesniej sprawdziło sie wszystko