Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bochenka 28

Pessar a upławy?

Polecane posty

Gość Bochenka 28

Czy po tym jak założyli wam pessar miałyście większą ilość wydzieliny z pochwy? Ja miałam założony pessar miesiąc temu i od kilku dni zauważyłam, że tej wydzieliny jesy więcej. Czy to jest normalne? Lekarka nie przepisała mi żadnych globulek dopochwowych.

Gość jhkjfkk
przy pessarza czesto wystepuja uplawy. Wazne jest, zeby kontrolować, czy nie rozwijaja sie bakterie. Ja bralam co 3-ci dzien macmiror.

Gość Bochenka 28
A czy te upławy mogą być tak obfite, że wyciekają np po nogach?

Gość gareczka
moja ginekolog mnie ostrzegłą ze po założeniu pesara są obfite upławy a najgorsze rano po nocy jak sie wstaje z łózka ;/ nawet ostrzegła ze moge miec wrażenie ze hlustneły mi wody ale powiedziała ze to norma a wody jak odchodzą to stopniowo nie odrazu...wiec nie martw sie upławami!!! mi przepisała globułki do pochwy zeby upławy były mniejsze i biore no-spe zeby nie miec skurczy do 37tc i bólów brzucha jak wczesniej miałam a jestem w 32tc:) jak byłąm w szpitalu z bólami w dole brzucha to dostawałam magnez w kroplówce na rozlużnienie mięśni macicy a bóle były od szyjki macicy bo mi sie skróciła z 3cm do 2cm ;/ i z tąd te bóle bo od wewnątrz miałam rozwarcie1,5cm taki lejek w szyjce macicy i złożyli mi pessar w 29tci jest ok narazie oby tak dalej :) pozdro !!!!!