Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakomplesiona dwudziecha

jestem mega zakompleksiona.Czy słusznie?

Polecane posty

z twarzy nawet nawet (chociaż chodze w okularach) ale najgorsza jest ta moja na maksa nieproporcjonalna figura Podaje wymiary: wzrost 166 waga 53 kg biust : 85 cm pod biustem: 73cm talia: 65cm biodra: 89cm udo wysoko : 52cm nad kolanem: 38 cm łydka: 35 cm Jednym słowem mam za mały biust w stosunku do dolnej partii ciała, głównie ud Masakra - na górze chudzielec a dół taki masywny,jakby odcięty od jakiejś drugiej osoby.A jak chudne to tylko w tych i tak mikroskopijnym cyckach Jestem załamana:( od soboty nie wychodze z domu a złe samopoczucie z tego powodu trwa znacznie znacznie dłużej. Mam doła.Nawet z ukochanym facetem nie chce mi sie sotkaćMyśle o jakis operacjach Doradźcie coś prosze

Gość ukion
moze zapomnij o kompleksach . SZkoda zdrowia na to .

Gość Człowiek_On_Widzi
Prowokacja :) Całkiem fajna nawet 7/10

niestety żadna prowokacja. Zapomnieć ..hmm.. to nie takie proste jak codziennie patrzy człowiek w lustro:( Facet mnie pociesza, mówi ze jestem dla niego piękna itp ale ja w głowie mam co innego..

Gość przesadzasz
też mam przynajmniej 5 cm różnicy między biustem i biodrami i uważam to za normalne rzadko która dziewczyna ma więcej w biuście niż w biodrach

daj spokój przeciez ja to jestem deska jakich mało

Gość przesadzasz
no i na pocieszenie napiszę że masz zgrabniejsze uda ode mnie bo ja mam więcej w kolanie niż ty

Gość przesadzasz
kup sobie ładny push up i się nie przejmuj ja się nie pokazuję nikomu bez stanika, nawet strój kąpielowy noszę z wkładkami i fiszbinami bluzki noś zawsze w jaśniejszym kolorze niż spodnie czy spódnica, to optycznie powiększy górne partie poszukaj w necie jak sie ubierac gdy ma się wąskie ramiona lub mały biust, noś bluzki w poprzeczne pasy, z falbankami, kieszeniami na biuście itp, wszekie wyszywania, hałty, koraliki naszywane na biuscie optycznie powiększają piersi

to nie problem życiowy ale cos o czym bez przerwy mysle i sie zadręczam. Naprawde zaczyna mnie to męczyć .I nie tylko mnie ale i mojego faceta

To weź się i czymś pożytecznym zajmij. Może chamsko to brzmi, ale jak ma się za dużo zcasu to różne głupie myśli przychodzą do głowy. A poza tym ostatnio jakieś babki z kafe się chwaliły a miały mniejszy biust od ciebie i uważały ze są fajne więc o co kaman?

ja nie uważam ze to okey. Nigdy nie założe krótkich spodenek latem albo bluzki z dekoltem. A szkoda bo tak bym chciała..

Hmmm z nogami przesadzasz, bo nie sa grube, chyba ze masz tam tkankę tłuszczową to faktycznie mogą nieciekawie wyglądać. Zatem trochę sportu i po problemie. A dekolt? Nie każda ma cycki takie jak by chciała, w sumie mało która jest ze swoich cycków zadowolona ale wiem że wielu facetów nie zwraca na to większej uwagi.

Gość zakompleksiona dziewucha
no właśnie raczej tłuszczyk :/

Gość zakompleksiony dziewuch
Wklej foto (bez twarzy) to cie rzetelnie ocenie-i przy okazji zrobie sobie dobrze jak zdjecie bedzie sie nadawalo Pozdrawiam serdecznie

Gość zakompleksiona dziewucha
Fajnie...:/

Gość wklej swoje zdjecie
pokaz zdjecie, rozmiary sa konieczne w przypadku modelek, wiec nie wypisuj tutaj cm, tylko lepiej pokaz jak wygladasz skoro juz zakladasz taki temat...

Gość zakomplesjiona dwudziecha
up

Gość zakomplesjiona dwudziecha
a i zaawansowany cellulit - bo o tym nie wspomiałam \9 ale planuje na wiosne zabieg Vela Smooth na cellulit - mam nadzieje ze go zredukuje

Gość zakompleksiona dwudziecha
ma ktos podobne wymiary?