Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakomplesiona dwudziecha

jestem mega zakompleksiona. Czy słusznie?

Polecane posty

z twarzy nawet nawet (chociaż chodze w okularach) ale najgorsza jest ta moja na maksa nieproporcjonalna figura Podaje wymiary: wzrost 166 waga 53 kg biust : 85 cm pod biustem: 73cm talia: 65cm biodra: 89cm udo wysoko : 52cm nad kolanem: 38 cm łydka: 35 cm Jednym słowem mam za mały biust w stosunku do dolnej partii ciała, głównie ud Masakra - na górze chudzielec a dół taki masywny,jakby odcięty od jakiejś drugiej osoby.A jak chudne to tylko w tych i tak mikroskopijnym cyckach Jestem załamana:( od soboty nie wychodze z domu a złe samopoczucie z tego powodu trwa znacznie znacznie dłużej. Mam doła.Nawet z ukochanym facetem nie chce mi sie sotkaćMyśle o jakis operacjach Doradźcie coś prosze

Gość gość
Co Ty pierrdolisz? Ja mam prawie identyczne wymiary:o:oI uwazam, że mam dobrą figure. W udach mam 53 cm i owszem, mogłabym zgubić ze 3 cm, ale jak nałoże buty na obcasie, a tylko w takich chodze, to wygladam extra.

Gość gość
Zresztą masz wąskie biodra, wiec jak mozesz pisac, że jestes na górze chudzielec, a na dole juz nie? Przecież 89 cm to chuda doopa.A co do ramion i pleców, jesli Ci sie wydaja chuderlawe, to polecam hantle. Ja ćwicze z 2.5 kg jakieś 2 miechy juz i rezultaty już widze. Jak bedziesz większa w klacie i ramionach, to nogi bedą wydawać sie szczuplejsze.

wiem wiem że te 89 to nie jest źle ale widziasz przy takich biodrach w udzie 52cm? Nie wiem jak to u Ciebie wygląda ale ja mam 166 cm wzrostu i one naprawde są masywne w porównaniu do reszty ciała .A nawet nie wiesz jak bym chciała przytyc w cyckach albo ogólnie w górnych częściach ciała, a mi prawie żebra widac .Wkur..m sie przez to codziennie. Wolałabym byc pełniejsza tam, ale jak tyje to tylko w uda mi idzie :(

a Ty chodzisz w jakich kieckach, w miniówkach? ja bym chciała ale obciach jak nic przy takich nogach

Gość gość
Bo uda cięzko chudną,....dlatego pisze - postaraj sie rozbudowac górę.Pływanie, hantle, co tam lubisz. I na biust tez pomaga;)Ja mam 90 cm w biodrach, 168 cm wzrostu, wiec podobnie bardzo.

Gość gość
Jak nałoże krótką kieckę i obcas 6-8 cm to naprawde nikt by nie powiedział, że mam za dużo w udach, czy coś w ten deseń.Mamy normalne wymiary tak prawde mówiąc. Grube udo to 60 cm, a nie 52!A na codzień chodzę w jeansach, obecnie sie zakochałam w tunikach, które wkładam do jeansów.Daj fotkę, to ocenimy:P

moja kumpela ostatnio bardzo schudła a miała bardzo podobna budowę do mnie z tym ze miała kawał cyca i co najciekawsze schudła z całości, nogi itp a biust pozostał praktycznie " nietknięty" .Zazdroszcze jej...

Gość gość
No to sie rzadko zdarza, zazwyczaj chudnie sie z cyca.To juz chyba lepiej miec wiekszą doope niż potem 2 małe, zasuszone, obwisłe woreczki, nie:PDaj spokój, nie odchudzaj sie!

dobra nie pierdol babsztylu tylko fotę dawej 🖐️ ps przydałoby Ci sie porządnie ruchanie, nie miałą byś czasu myśleć o grubości uda itp

nie nie, ja sie juz nie odchudzam .nie wyobrażam sobie zeby jeszcze mi z tych mirabelek cos uciekło

Gość Mloda Super Sexi Mężatka
urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze ps wypie**alaj http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:35 Mloda Super Sexi Mężatka Nie wierze ze nie ma chetnych ;/ 21:36 Juken zamykame zamykame http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:37 durabriter czesc pokaz swoje zdjecie to moze bede chetny 21:37 dsfgsdg najpierw daj fote 21:38 A to se uprawiaj Forum - strona główna » forum Życie erotyczne Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje » Odpowiedz na ten temat Temat: Mam 22 lata podobno jestem sliczna... 21:32 Mloda Super Sexi Mężatka szukam kochanka.PS mam meza... 21:33 Juken urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze ps wypie**alaj http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:35 to co kochani - zamykamy ? No pewnie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Gość Mloda Super Sexi Mężatka
SŁUSZNIE PASZTECIE ;]

Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl » Forum - strona główna » forum Życie erotyczne Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje » Odpowiedz na ten temat | [ wyloguj ] Temat: jestem mega zakompleksiona. Czy słusznie? 21:20 zakomplesiona dwudziecha z twarzy nawet nawet (chociaż chodze w okularach) ale najgorsza jest ta moja na maksa nieproporcjonalna figura Podaje wymiary: wzrost 166 waga 53 kg biust : 85 cm pod biustem: 73cm talia: 65cm biodra: 89cm udo wysoko : 52cm nad kolanem: 38 cm łydka: 35 cm Jednym słowem mam za mały biust w stosunku do dolnej partii ciała, głównie ud Masakra - na górze chudzielec a dół taki masywny,jakby odcięty od jakiejś drugiej osoby.A jak chudne to tylko w tych i tak mikroskopijnym cyckach Jestem załamana od soboty nie wychodze z domu a złe samopoczucie z tego powodu trwa znacznie znacznie dłużej. Mam doła.Nawet z ukochanym facetem nie chce mi sie sotkaćMyśle o jakis operacjach Doradźcie coś prosze 21:22 pozdro600 Co Ty pierrdolisz? Ja mam prawie identyczne wymiary I uwazam, że mam dobrą figure. W udach mam 53 cm i owszem, mogłabym zgubić ze 3 cm, ale jak nałoże buty na obcasie, a tylko w takich chodze, to wygladam extra. Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! http://pl.youtube.com/watch?v=QjQrdaCuVcw 21:23 pozdro600 Zresztą masz wąskie biodra, wiec jak mozesz pisac, że jestes na górze chudzielec, a na dole juz nie? Przecież 89 cm to chuda doopa. A co do ramion i pleców, jesli Ci sie wydaja chuderlawe, to polecam hantle. Ja ćwicze z 2.5 kg jakieś 2 miechy juz i rezultaty już widze. Jak bedziesz większa w klacie i ramionach, to nogi bedą wydawać sie szczuplejsze. Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! http://pl.youtube.com/watch?v=QjQrdaCuVcw 21:28 zakomplesiona dwudziecha wiem wiem że te 89 to nie jest źle ale widziasz przy takich biodrach w udzie 52cm? Nie wiem jak to u Ciebie wygląda ale ja mam 166 cm wzrostu i one naprawde są masywne w porównaniu do reszty ciała .A nawet nie wiesz jak bym chciała przytyc w cyckach albo ogólnie w górnych częściach ciała, a mi prawie żebra widac .Wkur..m sie przez to codziennie. Wolałabym byc pełniejsza tam, ale jak tyje to tylko w uda mi idzie 21:28 Juken foto z karteczka "kaffe" i pogadamy o urodzie http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:29 zakomplesiona dwudziecha a Ty chodzisz w jakich kieckach, w miniówkach? ja bym chciała ale obciach jak nic przy takich nogach 21:31 pozdro600 Bo uda cięzko chudną,....dlatego pisze - postaraj sie rozbudowac górę. Pływanie, hantle, co tam lubisz. I na biust tez pomaga Ja mam 90 cm w biodrach, 168 cm wzrostu, wiec podobnie bardzo. Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! http://pl.youtube.com/watch?v=QjQrdaCuVcw 21:33 pozdro600 Jak nałoże krótką kieckę i obcas 6-8 cm to naprawde nikt by nie powiedział, że mam za dużo w udach, czy coś w ten deseń. Mamy normalne wymiary tak prawde mówiąc. Grube udo to 60 cm, a nie 52! A na codzień chodzę w jeansach, obecnie sie zakochałam w tunikach, które wkładam do jeansów. Daj fotkę, to ocenimy Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! http://pl.youtube.com/watch?v=QjQrdaCuVcw 21:34 Juken fota fota albo drzwi http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:34 zakomplesiona dwudziecha moja kumpela ostatnio bardzo schudła a miała bardzo podobna budowę do mnie z tym ze miała kawał cyca i co najciekawsze schudła z całości, nogi itp a biust pozostał praktycznie " nietknięty" .Zazdroszcze jej... 21:37 pozdro600 No to sie rzadko zdarza, zazwyczaj chudnie sie z cyca. To juz chyba lepiej miec wiekszą doope niż potem 2 małe, zasuszone, obwisłe woreczki, nie Daj spokój, nie odchudzaj sie! Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułam nic, daj BIS!!!! Nie powiedziales tego w ryj, to nie powiedziales nic! http://pl.youtube.com/watch?v=QjQrdaCuVcw 21:38 Juken dobra nie pie**ol babsztylu tylko fotę dawej ps przydałoby Ci sie porządnie ruchanie, nie miałą byś czasu myśleć o grubości uda itp http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:39 zakomplesiona dwudziecha nie nie, ja sie juz nie odchudzam .nie wyobrażam sobie zeby jeszcze mi z tych mirabelek cos uciekło 21:39 Mloda Super Sexi Mężatka urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze ps wypie**alaj http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:35 Mloda Super Sexi Mężatka Nie wierze ze nie ma chetnych ;/ 21:36 Juken zamykame zamykame http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:37 durabriter czesc pokaz swoje zdjecie to moze bede chetny 21:37 dsfgsdg najpierw daj fote 21:38 A to se uprawiaj Forum - strona główna » forum Życie erotyczne Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje » Odpowiedz na ten temat Temat: Mam 22 lata podobno jestem sliczna... 21:32 Mloda Super Sexi Mężatka szukam kochanka.PS mam meza... 21:33 Juken urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze urocze ps wypie**alaj http://pl.youtube.com/watch?v=3hHPuRqJavo 21:35 to co kochani - zamykamy ? No pewnie . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 21:41 Mloda Super Sexi Mężatka SŁUSZNIE PASZTECIE ;] » Odpowiedz na ten temat * używane auta * nieruchomości ogłoszenia * biustonosze * perfumy * notebooki, laptopy * buty damskie * bielizna damska * RTV - telewizory, kamery wideo * AGD - zmywarki, kuchenki, pralki * aparaty fotograficzne i cyfrowe Kafeteria - Reklama - Redakcja © 1999-2008 o2.pl Sp. z o.o. Wszelkie prawa zastrzeżone.

nie jestem pasztetem ale nieproporcjonalna z deka :(

Gość pieprzysz głupoty
jesteś zupełnie normalną laską

uważasz ze to są proporcjonalne wymiary? Ja nie rtwierdze ze jestem gruba czy chuda tylko ze jestem cholernie nieproporcjonalna .I to mnie dobija codziennie

Gość zakompleksiona dziewucha
mogę siebie tak ocenic : całkiem ładna z twarzy, małe cycuszki ,szczupła talia i troche masywne uda .Hmm fajnie rzeczywiście :(

Gość donosiciel-amator
No pewnie że fajnie. Ty gupia nie masz wiekszych zmartwień. Jakbyś była np. bezrobotna tak jak ja, to byś przestała sie martwić pierdołami.

Gość zakompleksiona dziewucha
uwierz mi - mam tez inne problemy, ale o tym akurat chciałam napisac

Gość Leśny
Dziewczyno, zajmij się czym innym bo twoje wymiary to mówią tylko jedno: normalna dziewczyna która z nudów szuka dziury w całym..... Kompleks niedopchnięcia czy co......