Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xXxoOoxXx

facet spuszcza sie po 5 min... kazdy!!!

Polecane posty

Gość xXxoOoxXx

a potem mowi mi ze to przeze mnie... ze jestem zbyt podniecajaca... jakos nie chce mi sie w to wierzyc... jestem raczej przecietna... i takie pytanie... czy moze sie tak dziac przez to ze przed stosunkiem facet dlugo mnie piesci??? widze ze juz wytrzymac nie moze na sam widok mojego rozpalonego ciala... czy mozliwe ze wlasnie przez to tak szybko konczy???

Gość madmadmad
Każdy? Ile tych facetów jest?:O:O:O

Gość boszszsz
ale masz problem no!jak ci za krótko ,nie daj mu spać tylko zaczynaj raz jeszcze i nie będziesz narzekać ,że krótko,szybko bum cyk i po seksie

Gość xXxoOoxXx
bylo 3 do tej pory... jeden wytrzymal troche dluzej... ale to jak juz sie drugi raz podniosl ...

Gość xXxoOoxXx
ludzie ktorzy sie podszywaja moga dac sobie spokoj :/

Gość what_ever
jak juz pisalem gdzies wczesniej to po godzinnym ubijaniu i smarowaniu co chwila zelem udalem bo juz nie mialem ochoty...moja baba potrafi dojsc pare razy podczas 5 minut wiec nie rozumiem w czym problem?

Gość kukuryykuuuuuu
Prezerwatywy Performa przedłużają stosunek! Zawierają benzokainę, specjalny płyn umieszczony w końcowej części prezerwatywy, który pozwala na opóźnienie wytrysku. Jednocześnie Durex Performa to specjalne prezerwatywy "easy-on", łatwiejsze do nałożenia, wygodniejsze w użytkowaniu. Wykonane z hipoalergicznej, naturalnej gumy lateksowej, zakończone zbiorniczkiem, nasączone od wewnątrz środkiem zawierające 5-procentową benzokainę. Durex Performa - anatomiczny kształt ścianek - "easy-on" - długość: 205 mm, średnica: 54 mm - przezroczysta - zakończona zbiorniczkiem - wykonana z naturalnej gumy lateksowej - środek nawilżający z 5-procentową benzokainą - opakowanie 12 szt.!

Gość Andrzej.C
Brat Skorpion ma racje .1/ Nie zmuszaj go do długiej gry wstepnej 2/Albo niech się wcześniej rozładuje albo po godzinie / pół podnieś-postaw mu ręką i zarządaj powtórzenia, 3/ Jak będzie wiedział że dostanie albo nawet będzie musiał to za każdym stosunkiem będzie to dłużej trwało, 4/ Z własną żoną to mogłem godzine i dwie a z cudzą to przy pierwszym razie było mi przeważnie wstyd i musiałem mówić, że za godzinę powtórzymy- bo jesteś za bardzo podniecająca, 5/ Każda kobieta jest przy pierwszym razie podniecająca nawet brzydka, chyba że budząca obrzydzenie , a ty jak jesteś ładna to masz zdwojone takie efekty - najlepiej nie zmieniaj facetów bo weszłaś w błędna koło. Po 20 razie na pewno już będzie to dla ciebie satysfakcjonujące. Życzę powodzenia.

Gość xXxoOoxXx
no ale to nie do konca tak... mam 20 lat i z moim partnerem z ktorym bylam przez dlugi czas tez tak bylo... wystarczyl tydzien bez seksu a on pozniej nie mogl wytrzymac... a co do prezerwatyw to nie uznajemy poniewaz naszym zdaniem prezerwatyw powinien uzywac ktos kto czesto zmienia partnerow i moze istniec zagrozenie zarazeniem sie jakimis chorobami wenerycznymi... poza tym nie jest to dla nas przyjemne... a gre wstepna uwielbiam bez niej nie mam zadnej przyjemnosci ze zblizenia...