Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam22 lata.

Gadam z Turkiem na skype a On ...

Polecane posty

Gość mam22 lata.

To ja PRZEZ PRZYPADEK do niego pierwsza zagadałam. Pozniej zobaczylam ze w opisie ma ze go kobieta zostawila. Troche mi sie wyzalił ze mu ciezko i teraz odreagowuje pijac alkohol bo to sie stało na dniach. no i nastepnego dnia wlaczylismy kamerki i znow gadalismy. a dzis gadal z nim 15 minut i on mi gadkę strzela ze : " po wczorajszej cieżkiej nocy, kiedy wstalem rano i wlaczylem komputer, Twoje zdjecie bylo na moim pulpicie. nie pamietalem z wczoraj nic innego jak tylko nasza rozmowe. czuje ze jestes moim aniołem" oczywiscie wzielam to na dystans bo wiem jak Turcy potrafia bawic sie kobietami.. i jak latwo przychodzi im powiedzenia "I love you" no i wtedy napisal te slowa. w trzeci dzien znajomosci skype'owej napisal " I love u" :/ oznajmilam mu zeby sie nie bawil tak waznymi slowami itd . on stwierdzil ze on to czuje i koniec. i ze jak juz bedzie w związku to nie bedzie musial mowic tych slow bo kobieta bedzie tą miłość CZUŁA wiec slowa bedą zbędne. powiedzialam "bye" i sie wylogowalam bo sie wkurzylam..! macie odswiadczenia z Turkami? chce z nim dalej rozmawiac ale niech mi kitu nie wciska :/ prosze o slowa rozsądku!!!!

Gość fhddfhhf
haha daj spokój ;p piszesz, że masz dystans ale widać, że nie masz, bo skoro pisze ci "i love u' a ty mu odpisujesz jakieś smutki "nie baw się tak waznymi słowami" to widać, że on ma ubaw a ty to bierzesz na serio ;> taka prawda.

Gość uwaga wirusy i trojany........
To co powinna odpisać na i love u w takim razie?

Gość dsfggfd
hehe to normalka. ja gadalam z jednym-przez rok twierdzil ze mnie kocha:)

Gość fhddfhhf
nie musi pisać "i love u", ale takie smutne gadki są żałosne :P

Gość jjkhhkkh
a ja przeczytalam gadam z tuskiem :D

Gość dsfggfd
ja pisalam ze tez go kocham ale jak za czesto bedzie to powtarzal to mi sie znudzi i znajde innego;p

Gość mam22 lata.
hmm na serio biore słowa"Kocham Cię" ale tylko od mojego partnera a nie jakiegos faceta ze skype co go 3dni znam :/ a jak sprawdzic czy on ma ubaw? ( choc i tak mysle ze ma ;) )

Gość bambiiiiiiiiiiiiiii
zapytaj kiedy się z tobą w takim razie ożeni.. zniknie jak kamfora..

Gość fhddfhhf
sprawdzić się nie da ;> ale jestem pewna, że 90% z nich ma takich jak ty na pęczki (tzn bajerują wiele lasek naraz, a nóż trafi się jakaś, co prześle "fajne" :D fotki czy coś) :P

Gość mam22 lata.
smutne gadki? tzn co? hmm powinnam sie rozesmiac i tez powiedzic I love you? he he mozei to by dobre bylo i zrobił by sie z tego jeden wielki żart! :) i żal przy okazji :classic_cool:

Gość mam22 lata.
bambiii ale niech on nie znika :) niech pierdoly przestanie gadac ;)

Gość dsfggfd
hm powiem wam ze to zalezy- ten moj to wydawal sie ze sobie jednak wmowil ta milosc- chcial mi prezenty przysylac, robil dla mnie obrazki, piosenki sciagal i rozne podobne rzeczy:P

Gość fesdffdsdfs
mam22lat tak, smutne gadki, bo koleś sobie robi żarty a ty zaczynasz poważne wywody. ja mam 17 lat, dla wielu z was jestem gówniarą, ale mam dystans, zdrowo patrzę na takie sytuacje. tyle. :)

Gość mam22 lata.
hmm oczywiscie powinnismy rozpatrywac to od strony samego CZŁOWIEKA a nie ze to TUREK wiec lowelas :) no ale naczytalam sie troche o ich zwyczajach i jestem strasznie na dystans! niech przestanie sie wysmetniac z "I love u" i gada normalnie :)

Gość dsfggfd
powiem ci ze 80 proc ludzi podlaczajacych sie na skype tturcy w moim przypadku i wiekszosc z nich chciala cyber sexu;[p

Gość mam22 lata.
fesdffdsdfs chciałam go naprowadzic na poprawny,moim zdaniem ,tok myslenia o tych slowach. ze kocham Cie mowisz osobie WYJĄTKOWEJ z dobrego serca chciałam mu to wybic z glowy..serio. wiadomo ze mnie nie kocha. a ze serce mam za dobre i probuje uswiadamiac.. :/ porazka

Gość fesdffdsdfs
nie trać na niego czasu, po prostu :)

Gość mam22 lata.
no narazie zaden Turek mi sexu nie proponuje na szczescie!:classic_cool: to bym sie zmarszczyła wtedy :classic_cool: no ale dobrze wiedziec!

Gość mam22 lata.
wiecie czasem sie jest w domu i nie ma ochoty na wyjscia... nie trace czasu nawet lubie z nim gadac :) no i nie ukrywam ze popatrzec tez jest na co :) ciężko mi jest przylookać taką urodę w Polsce

Gość dsfggfd
ja lubilam dzialac na skype i msn- pozwalam ludzi z calego swiata-egipt indie, turcja, hiszpania- swietna sprawa. ale tez duzo porysowanych ludzi jest

Gość fesdffdsdfs
ja obecnie mam dwóch takich... hmm.. no wiadomo, że nie przyjaciół :P ale dobrych internetowych znajomych. Obaj z Wielkiej Brytanii. Jeszcze rok temu namiętnie szukałam nowych znajomości, ale im człowiek starszy tym mądrzejszy :D I zostali mi ci dwaj, często sobie rozmawiamy jak mam czas i jestem online. I mi to pasuje ;>

Gość mysleze
Gadam z Turkiem na skypie od prawie 3 lat. Pierwszy do mnie zagadal ale nie podrywal od razu, nie byl nachalny. Rozmawialismy na rozne tematy i myslalam ze w koncu jakas normalna osoba mi sie trafila. Po ok pol roku napisal ze mnie kocha. On ma narzeczona slub za rok, ale pisze ze prawdziwa milosc to tylko ta platoniczna bo jak sie juz dostanie ta wymarzona osobe to czar pryska i powoli zaczyna to byc przyzwyczajeniem. Mamy swoje nr kom. czasem pisze mi np tak: \' jestem caly dzien ze swoja dziewczyna, juz mam jej dosc tesknie za toba\'. On uwaza ze to nie jest nie fair wobec niej, jak mu tlumacze to sie denerwuje, pisze ze jestem zimna i zazwyczaj sie obraza. Mimo wszystko lubie go, znamy sie calkiem juz dobrze :)

Gość jap
nie macie kogo podrywać,tylko jakiś brudasów i co w tym dziwnego,że można powiedzieć,korwy

Gość a moim mężem
jest Turek :*

Gość kiszona
Ja z turkiem nie pisalam tylko z amerykaninem wczoraj pierwszy raz do Mnie On napisal tez na Skypie (napisal,dzis zamierzamy gadac) no wiec pisalismy Ja po polsku On po angielsku he he nie rozumialam polowy napisalam ze nie znam angielskiego ( kolezanka z gg Mi tlumaczyla ) troche dziwnie sie pisalo ale dogadywalismy sie az do pewnej chwili On Mi napisal I love You (:o) Ja napisalam zeby nie zartowal sobie a On na to ze nie zartuje i chcialby sie spotkac ze Mna przyjedzie do Polski i do miejscowosci w ktorej mieszkam napisalam ze Ja nie spotkam sie ! bo znamy sie kilka godzin I dzis bedziemy rozmawaic he he ciekawe jak :\ najwyzej pisac znow bedziemy. pozdro

Gość tamarka23.23
o kurcze... tojakis przy kasie ten amerykaniec skoro tak od razu w samolot i te sprawy :classic_cool: