Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaMilka *

6 dzieci to nie za duzo

Polecane posty

Gość KaMilka *

Moj kumpel z podstawowki ma juz 6 dzieci. Z ta sama kobieta. a ma dopiero 30lat.......

Gość amiamiami
a niech ma i 20, jak mu sie nie nudzi;) przeciez nie ma jakichs wyraznie zaznaczonych widelek ile dzieci to za duzo. czy jedno dziecko byloby twoim zdaniem za malo???

Gość manosn
Rodziny wielodzietne sa nieszczesliwe

Gość amiamiami
a ja slyszalam wrecz przeciwnie, zalezy od tego, czy ta wielodzietnosc wyplywa z jakichs glebszych przemyslen, czy rodzice po prostu nie potrafia sie zabezpieczac;)

Gość Oni sa bardzo religijni
I maja wlasny sklep....ale mimo wszystko .. 6 to troche duzo...

Gość fedrrrrrrr
ale się rąbia, z czego to wyżywić taką rodzinkę, zapewnie są na garnuszku opieki społecznej.

Gość Umiesz czytac czy nie
Sklep swoj maja

Bez przesady- kazdy ma tyle dzieci, ile chce. A skoro ta rodzina ma z czego tyle dzieci utrzymac, to co komu do tego? Ja znam 2 rodziny z osmiorgiem dzieci! NIE sa biedni, wszystkie dzieci chodza porzadnie ubrane, dobrze sie ucza, rodzina sie bardzo kocha, nie musza nikogo prosic o pomoc. Sa szczesliwi. Mysle, ze wiele osob im zazdrosci.

hehe ja pamietam bardzo dobrze bo też sie wtedy urodzilam... tylko troche lat wcześniej :D:D:D:D

Gość vedgggggg
ale opowiadacie głupoty, że z 6 dzieci + 2 rodziców są w stanie wyżyć ze sklepu. Owszem moga mieć i 10 ale to w naszym kraju nie jest możliwe do wyżywienia takiej gromadki. Także przestańcie opowiadać, że z 6 dzieci zyja normalnie. Mam koleżankę co pochodzi z 6 osobowej rodziny + rodzice i wiecie co powiedziała mi, że owszem docenia rodziców, ale wolałaby jako dziecko nie być "narodzone" i żyć w tej biedzie. Także jak decydujecie się na kolejne dziecko to nie patrzcie przez pryzmat czy wy chcecie tylko przez pryzmat czy dziecko w przyszłości będzie zadowolone, że będzie w naszej rodzinie.