Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiki01

biust!!!

Polecane posty

witam ! mam 20 lat i w ogule nie mam biustu. nigdy nie mialam i juz nigdy nie bede miala. miseczka A nawet jest troche za duza...a ja nie jestem az taka chuda, ze bym mogla powiedziec ze wygladam proporcinalnie. :( wyprobowalam juz masaz ale tez mi nie pomogl. nie chcem operacji...nigdy bym sie nie dala zoperowac, dlatego pytam wiec tutaj. slyczalam o tabletkach...pomagaja? czy moze sa jeszcze inne sposoby by biust zwiekszyc? pozdrawiam kiki1

Gość dieta wysokobiałkowa
jedz dużo jajek,pij mleko,a najlepiej pij te koktajle białkowe co chlopaki ktorzy wyrabiaja sbie mieśnie

Gość dieta wysokobiałkowa
i czasem tabletki anty pomagają,poradź sie lekarza

Gość że co
dieta wysokobiałkowa ?? piersi to prawie sam tłuszcz wiec białko jej nie pomoze :o

Gość Nadia1306
ochh znam ten ból... w sumie moj facet nie narzeka na moj biust, ale ja sama źle się z nim czuję:/ moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest operacja plastyczna, ale domyślam się, ze sporo kosztuje (4tys?), ale jestem pewna, ze jak zgromadze taką sumkę to bedzie pierwsze moje posuniecie:)

Gość białko buduje masę ciała
głownie w okolicy klatki piersiowej.Zapytaj sie chłopaków którzy wyrabiaja sobie muskulaturę

Hej :) Sprawdź najpierw, czy zamiast 70A nie powinnaś nosić np. 65D: http://www.bra-fitter.prv.pl Jeśli nosiłyśmy złe biustonosze a zmienimy je na dobre i solidnie pozgraniamy do miseczek to, co zostało rozprasowane po klatce, to dochodzi czasem do tzw. migracji biustu czyli powrotu tkanki na miejsce. Może przybyć kilka cm, a kształt piersi ulec poprawie. Więcej np. tutaj: http://tiny.pl/sw27 (ogólnie bardzo polecam to forum).

Gość bardzo.cycata
A ja mam z kolei wielki biust ale sie nie przejmuje. moje gg jakby co to 9.3.8.8.1.5.9