Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejbisi

Chyba mam zapalenie nerek

Polecane posty

Gość ejbisi

Od tygodnia mam zapalenie dróg moczowych a dzisiaj w nocy zaczęły mnie boleć okolice lędźwiowe tak że nie mogłam zasnąć. Dzisiaj sie obudziłam i boli mnie z prawej strony tak że sie ledwo ruszam. W dodatku mi niedobrze. Najgorzej że mocz do badania moge oddać dopiero jutro bo musi być poranny, wyniki bedą pojutrze i wtedy dopiero moge iść do lekarza. Zwariuje do tego czasu :( czy komuś przeszło samo takie zapalenie? :(

Gość takie zapalenie samo nie
idź do lekarza juz teraz i z nim porozmawiaj

ja przez to przeszlam,wiem jaki to bol,tylko,ze ja przez prawie 2 tygodnie chodzilam z goraczka,nie wiedzialam co mi jest,wreszcie zadzwonilam na infolinie(mieszkam w uk),powiedzialam jakie mam objawy i pielegniarka powiedziala,ze to nerki.szybko polecialam do kliniki,zabdali mocz na miejscu,wypisali leki i juz po kilku dniach bylam jak nowo narodzona:-)mialam temperature ponad 40 stopni,w rezultacie czego zwracalam,a ja glupia sie tak meczylam! dziwie sie,ze kaza ci czekac,coz bierz tabletki przeciwbolowe i tyle.

Gość ejbisi
Dzięki za opinie. Pójde do lekarza dzisiaj wieczorem na taki awaryjny dyżur. Pozdrawiam!