Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tipmark

przedłużanie paznokci

Polecane posty

Gość Tipmark

hej kobietki. w dzisiejszych czasach kazda z nas chce byc piekna coraz wiecej pieniązków wydajemy na rożnorakie zabiegi kosmetyczne ja osobiscie wykonuje przedłużanie paznokci metoda zelowa. jestem ciekawa ile z was chciało by miec tipsy i dlaczego. wogole chciałabym otworzyc temat tipsów co o nich sadzicie??

Gość mam od miesiąca
a założyłam, bo rozwaliłam sobie paznokieć i musiałabym czekać 2 miesiące aż pęknięty paznokieć odrośnie. Jestem zadowolona z efektu, tipsy mam krótko obciete, równo z opuszkiem palca,spiłowane naturalnie - migdałki, , lakierfrencz, wygląda to ok.

Gość Tipmark
Migdałki szczegolnie takie krotsze wygladaja naturalnie i bardzo ladnie:) no i wkońcu znalazł sie ktos kto docenił tipsy nie tylko pod wzgledem walorów estetycznych. Tipsy naprawde niejednej osobie pomagaja. dobrze załozone nie niszcza płytki paznokcia, wrecz przeciwnie pomagaja mu sie zregenerowac!

Gość mam od miesiąca
no ja doceniłam i to bardzo :) na dodatek trafiłam w bardzo fachowe profesjonalne ręce.

Gość Tipmark
no a to ostatnio zadko sie zdaza jak ja widze jakie niektore "stylistki" maja podejscie do kilenta nie wspominajac o metodzie to mi rece opadaja!! bardziej niszcza paznokcie niz im pomagaja. normalnie wziasc taka i zaciagnac za włosy do siebie i zrobic im to samo ich metoda!! niech cierpia

Gość mam od miesiąca
większość takich "stylistek" to samouki, którym wydaje się, że opanowały tę sztukę do perfekcji, więc po co wydawać pieniądze na jakieś tam kursy :P tipsy nie mają też dobrej sławy miedzy innymi dzięki takim Jolkom z Bog Brothera :P we mnie też takie paznokcie budzą obrzydzenie

Gość Kolezankak
Ja kiedyś sama sobie przedłużałam i byłam zadowolona, robiłam krótkie paznokcie (3-4mm za opuszek) Nie lubię długich, źle się w takich czuję. Ostatnio nie chce mi się z tym bawić, co prawda robię na różne okazje znajomym ale teraz rzadziej.

Gość tipmark
No niestety pani Jolka R robi raczej anty reklame tipsom. a ja jestem zadowolona ze swoich i z tych ktore robie:) i nigdy nie robie jakos strasznie długoich bo to samo w sobie wyglada nieestetycznie najlepsze sa takie max 5mm za opuszkiem.

Gość A jak w takich tipsach
Pojsc do toalety ....da sie podetrzec?? ja zupelnie czulabym sie jak kaleka..

Gość ja do podcierania używam
papieru toaletowego, może też tak spróbuj :)

Gość Dowcipna.ale jak wziac papier

Gość mam krótkie tipsy
długości lekko poza opuszek palca, dzięki którym pozbyłam sie nałogu obgryzania paznokci :)