Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeraźliwie-przerażona

Basctrim a tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Witam Kopiuję to z forum Antykoncepcji, bo chcialabym uzyskac jak najwiecej odpowiedzi, moze ktoras z was zaszła w ciążę w taki sposób... Miałam tydzień temu zapalenie gardła i od wtorku zażywałam Bactrim *, skończyłam opakowanie w sobotę ale w ten weekend rowniez kochalam sie z chlopakiem. Zazywam tabletki anty od wakacji, wczesniej bralam Yasminelle, teraz Logest (koncze pierwsze opakowanie ). Noi teraz przeczytalam na niekotrych forach ze jednak moze oslabic ten Bactrim... a my sie kochalismy caly weekend co prawda nie doszedł we mnie ale teraz sie bardzo martwie Lekarz powiedzial, ze nie oslabia i mu zaufalam ale po przeczytaniu niektorych postow nie wiem co mam myslec *przepisał mi lekarz i powiedział, że to nie antybiotyk i nie powininen osłabiać tabletek anty ani na nie wpływać

w temacie powinno być BACTRIM przepraszam za błąd, dokładnie do Bactrim forte

ale ta lekarka też nie była taka do końca kompetenta, tak jakby wiedziała ale nie do końca, wiecie jak to jest... no a nie przeczytałam tego na tym forum tylko ogólnie poszperałam w internecie i strasznie się martwie, jestem ciekawa czy ktos mial podobny przypadek :(

up