Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

777-X

12-letnie Brytyjki będę mogły same usuwać ciąże.

Polecane posty

"a ja myślę że to dobry pomysł... lepiej tak niż żeby miały popełniać samobójstwa albo znęcać sie potem nad tymi niechcianymi dziećmi" a ja myślę że to uczy gówniarzy braku odpowiedzialnośći i konsekwencji.bo wychodzą z tego zalożenia,że mogą się bzykać na prawo i lewo,bo w razie "W" można przecież wziąć pigułkę PO i mieć z bani problem. Ciężko tu znależć właście rozwiązanie problemu,ale myślę że nie tędy droga.

Gość k00py ani d00py sie nie trzyma
nad dziecmi znecaja sie tez te ktore bardzo na poczatku chcialy miec dziecko tylko ich potem zycie przeroslo :O sa tez osoby, ktore nie majac wyboru urodzily dziecko z pwadki i jakos mogly je pokochac :O nie generalizujcie piszac, ze ktos tam niechciane dziecko zabeczkowal - bo to jest taka sensacja o ktorej pisza gazety, jakos zadna nie pisze, ze ktos tam urodzil dziecko a przeciez to nie znaczy ze sie dzieci nie rodza !

Gość dorka222
a w zasadzie to taka 12latka moglaby zachodzic w ciaze co 3 miesiace i co w tedy? za kazdym razem usowac zeby nie ponosila konsekwencji i zeby jej dziecko nie cierpialo bo na pewno bedzie zla matka jako dziewczynka majaca 12 lat?

przeciez maja swoja ukochana gre BIMBO ! najlepsza gra dla dziewczynek w wieku 8-12 lat, uczaca ich jak znalezc sponsora, jak najwiecej wyciagnac od faceta, jak przyciagnac go do siebie by placil itp ;)

Gość cdacdscadca
"A może przestać atakować ludzi ze wszystkich stron seksem i wtedy 12latki wrócą do lalek i berka" Otóż to. Zgadzam się w stu procentach. Jednak państwu które nie ma narzędzi żeby zabronić, chyba pedofilom, wydawania ogłupiajacych dzieci pism, żeby kontrolować co rodzice dzieciom przekazują, jak wychowują... państwo które się boi zarzutów o "ograniczanie wolności" takiej prawdy woli nie widzieć.

Gość dorka222
dorosli spaczyli swiat dzieci wlasnie takimi grami.

i teraz pojawia się nowy problem...skoro 12-larki grzmocą się na potęgę i jeszcze zachodzą w ciąże,to czy dorosły facet który je przeleciał jest pedofilem czy tylko kolesiem któruy złamał prawo uprawiając sex z nieletnią????

Gość cdacdscadca
"a w zasadzie to taka 12latka moglaby zachodzic w ciaze co 3 miesiace i co w tedy? za kazdym razem usowac zeby nie ponosila konsekwencji i zeby jej dziecko nie cierpialo bo na pewno bedzie zla matka jako dziewczynka majaca 12 lat?" Tak, jeśli ona chce to usuwać ale... ograniczyć lub odebrać prawa rodzicielskie jej rodzicom, czyli tym którzy z obowiązku opieki się nie wywiązali, a dziewczynkę przenieść do ośrodka opiekuńczego, żeby resocjalizować i wyrwać z dotychczasowego, toksycznego środowiska. Tworzenie tych dodatkowych dzieciakówm - dzieci dziecka - na pewno w takich okolicznościach nie ma żadnego sensu ani dla nikogo nie jest dobre.

a potem brytyjski rzad walczy z nizem demograficznym :O bo jak sie 12 latki wyskrobią to zadna potem w ciąze nie zajdzie :O

dorka najlepsze jest to, ze jak jakiemus szczylowi odbije i pojdzie zastrzelic swoich kumpli to wine zawsze ponosza artysci i/lub tworcy gier (to,z e rodzice nie zwracaja uwagi na to w co graja ich dzieci i jaka jest cyferka przy + znaczaca od ilu lat jest gra to jzu inna sprawa) ale jak dziecko uczy sie koorestwa jest juz czym normalnym ...

no i właśnie,skoro 12-latka/latek to jeszcze dziecko,to niech rodzice wezmą sie za ich wychowanie,a nie wymyślaja półśrodki do likwidowania problemów ich błędów wychowawczych

music is my extasy taka 12 latka raczej nie wie do końca co robi. Daje bo koleżanki dają, za tym idzie popularność wśród chłopaków i przynależność do jakby wyższej kasty, a za tym frustracje kolejnych 12 latek które decydują się na seks by dorównać tamtym :o. Seks stał się modą wśród nastolatek... Tylko gdzie są rodzice których 12letnie córki ubrane jak koorvy włóczą się po galeriach handlowych?

Gość dorka222
ale w ogole skad u 12 letnich dzieci chec do bzykania. to nawet cyckow jeszcze nie ma w zasadzie a wie co gdzie wsadzic. paranoja

Gość dorka222
szczerze mowiac to znam taka jedna 15 latke co dziewidztwo stracila w wieku 13 lat bo jej starsza siostra miala to za soba i mowila ze jest fajnie wiec ta tez chciala sprobowac tyle tylko ze stosuje antykoncepcje

Gość ja myślę że młode matki
powinny mieć szanse usuwac dzieci, gdy sa w ciązy ale też gdy urodzą, bo to przecież żadna różnica to i to dziecko, tylko, że jak dziecko się urodziny to powinno się to nazywac eutanzja, a nie aborcja

nie bądź śmieszna/śmieszny!! chciałam tylko naświetlić,jak to teraz wygląda.Skoro rodzice nie zwracają ueagi na to co robi ich 12-sto letnia pociecha,pozwalają się szlajać,ubierać jak koorwiszon,to jaką linię obrony przyjmą w razie ewentualnej ciąży lub wykorzystania seksualnego ich dziecka?

Cześć Brum. Widzę że mój temat odniósł sukces. Kontrowersyjne tematy zazwczaj budzą największe zainteresowanie.

widziałaś teraz nastolatki w gimnazjach?często wyglądają jak licealistki a nawet starzej.tona tapety,odsłonięte brzuchy,kolczyki w każdej możliwej części ciała... kuszą facetów,prowadzą dość czynne życie seksualne...często facet uprawiający z seks z taka dziewczyna,nie zdaje sobie nawet sprawy z tego,ile ona ma lat,bo przecież nastawia siętylko na seks,więc po co mu taka wiedza?z punktu widzenia prawa popelnia przestępstwo a czasami nawet zakrawa to na pedofilie (zależy ile taka małolata ma lat)... więc spójrz na to z tej strony,czyn który czasami uznawany jest za pedofilie,był popełniony w takich okolicznościach,że niewiadomo po co to podpiąć...

Gość pedofile na forum
dziewczyny cisza, niech te zboki idą sobie :-(

i o to mi właśnie chodziło w mojej wypowiedzi! że ta granica czasami jakby się zaciera.. no ale tak,znając polską społecznośc od razu zostałam okrzyknięta pedofilem vel pedofilką...

Gość cdacdscadca
Wyrażaj się precyzyjniej to nikt nie będzie miał wątpliwości co do twoich intencji, music. Co do linii obrony to tą przyjmować musi pedofil a nie ofiara, bez względu na to czy już jej piersi są bardziej widoczne czy mniej.

Gość cdacdscadca
I jak napisał Giętki Maniek, może i granica się rozmywa ale w przypadku piętnastolatki z dyskoteki wyglądającej na dwudziestkę a nie dwunastolatek, które pedofil chce widzieć "grzmocącymi się na potęgę".