Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NumLockNumLockNumLockNumLock

Dlaczego wiekszość dziewczyn nie ubiera się jak...ona?

Polecane posty

weronika Rosati? B. kobieca, delikatna, subtelna, kiedy ja widze na zdjęciach to prawie zawsze nosi sukienki.

Moze dlatgeo że większość dziewczyn nie che wyglądac jak 40latka zmęczona życiem....

Gość kiszona
Moze bardziej chce podkreslic swoja kobiecosc?

moim zdaniem jest idealnaczemu większośc kobiet tak sie nie czesze, nie ubiera???

Gość wertka
Jakbym z zawodu była córką bogatych rodziców od czasu do czasu występującą w tv i pojawiającą się na rautach, to też chodziłabym w szpilkach i zwiewnych kreacjach. Tymczasem pracuję coś jakby w biurze budowy i łażę w polarach, dżinsach i wygodnych butach. :P

Gość luluś
wertka - - popieram jak bym miała takich nadzianych staruszków też bym sie wyblokła że szok, ale cóz musze sie zadowolić dzinsami i zwykłymi koszulkami

ja nie mówie o cenach ale o stylu weroniki-ubiera głównie sukienki, rozumiem, że charakter pracy na budowie wyklucza noszenie takich fatalaszków ale co z imprezami? kino? spotkanie u znajomych?

poza tym cena dżinsów chyba nie odbiega od ceny sukienki? Dlaczego tyle kobiet ukrywa swoja kobiecość?

Gość John Collins
Num Lock a czego Ty się nie ubierasz jak David Backham? tylko jak patałach.

ANYŻÓWKA> wiem, że jest chłodno ale przecież są też sukienki na zimę, racja??? JOHN COLLINS> David beckham ma fantastyczny styl, mam trochę podobnych ciuchów

Gość John Collins
oprócz stylu trzeba też mieć klase i wyczucie smaku:P

Gość John Collins
a dla mnie Styl W.Rosati nie jest wyższych lotów. wogóle ona słaba jest...no włosy ma ładne,gęste. Przeraża mnie to, kiedy ludzie zobaczą coś/kogos w mediach to jest szał- też chcą być jak Rosati/Bacham/Doda i inne publiczne osoby. A nie daj Boże jak usłyszą coś w wiadomosciach, przeczytają w gazecie- to już na amen musi byc świeta prawda. Czy ludzie nie zdają sobie sprawy jak społeczeństwem można manipulować poprzez media?

Gość wertka
Jestem stara i sporadycznie imprezuję.:P A jak już imprezuję to najchętniej pod gołym niebem. :classic_cool:

Gość John Collins
a ja jak imprezuję w dobrym towarzystwie to musi byc mi wytgodnie i w nosie mam czy się komus podobam- wazne ze podobam sie sobie i sie dobrze czuje we własnym ciele:P

Gość John Collins
a moze robisz sobie dobrze patrzac na zdjecia tej dziewczyny?

JOHN COLLINS> nie bądź wulgarna i nie rzucaj słów jak prostak. weronika rosati jest prześliczną dziewczyną, wklejałem te fotki by sprowokować dyskusje, ale widzę że nie ma z kim, liczylem że sa jeszce kobiety subtelne, delikatne, wysublimowane, niestety-czytając twoje wypowiedzi stwierdzam że Weronika jest jedyna na swiecie i nie ma takiej drugiej.

Gość Kazda kobieta dziewczyna
jest jedyna na tym swiecie,nawet jesli ma siostre blizniaczke,czy trojaczke. Nie ma drugiej Weroniki,ale tez nie ma drygiej Kasi Zosi i Marysi. Styl...ma swoj styl,drogi styl. Jest sliczna,fakt,ale niedostepna dla chlopczyka takiego jak ty,wiec nie porownuj,rozejrzyj sie wokol i znajdziesz swoja Weronike,szukaj osobowosci a nie kalki. Pozdrawiam

Gość John Collins
Num lock podyskotować mogę z tobą na powazne tematy , a o tym, dlaczego inne kobiety nie ubierają się jak jakaś tam Weronika, która de facto nic sobą nie reprezentuje , oprócz tego ze od czasu do czasu pokaze się w jakimś dwutygodniku;/ Wiec sorry... Jeżeli chodzi o twoje zdanie na temat mojej subtelności to mam to w głebokim poważaniu. Zamiast wzdychać za sukienką Rosati zabierz żone/dziewczyne/kochanke na zakupy i jej sprezentuj taką kieckę:P teletubisie mówią pa pa!!!

JOHN COLLINS> wreszcie piszesz normalnie, dzieki za uwagi.

Gość jak dla mnie...
to ona jest stara i brzydka