Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mojanadzieja

Pozytywny test????

Polecane posty

Gość uppp
ja widzę jedna kreskę wg mnie nie jesteś w ciąży

no ja widzę 2 kreski, więc wynik chyba jasny :) jak jesteś w ciaży to choćbyś wypiła 100 litrów herbaty to i tak będziesz. mi też 2 kreseczki od razu wyszły :D gratuluję!!!

Gość uppp
a gdzie ty widzisz tą drugą kreske ??

tylko przeczytałam,że we wczesnej ciąży robi się z porannego moczu,bo później mocz sie rozcięczy i stężenie beta hcg jest niższe :( Boże jak ja będę się cieszyć jesli to naprawdę będzie ciaża :) po 2 długich latach :)

Gość wtrącę się
nadziejo...ja nie widzę drugiego paska, no chyba, że ten pasek cienki po lewej...ale to chyba nie to.

Gość JA TEZ też widze jedną...
widac miejsce gdzie powinna byc ta druga kreseczka ale samej kreseczki nie widac..... po spodziewanym terminie miesiaczki to juz o kazdej porze raczej powinien test wiarygodny wyjsc...

Gość wtrącę się
ten cień widziałam wczesniej ale mi zawsze na każdym teście taki niezabarwiony cień wychodził...a w ciąży nie jestem ani nie byłam ;(

mi nigdy taki nie wychodził lekarz kazałjutro rano zrobic test a ja głupia nie wytrzymałam pocieszam się brakiem @, podwyższona temp i tym,że mojej siostrze w 7 tc test negatywny wyszedł ja zawsze miałam testy negatywne i nie było widać tej drugiej kerski a na tym widać i nawet ma lekki kolorek, ale mój aparat jest wiekowy więc mógł tego nie uchwycić :( dobra nie nakręcam się

jak dostaniesz bobotest strumieniowy (nie plytkowy) to sobie zrob on wykazuje ciaze juz przy stezeniu 10 bo wszystkie inne przy ponad 20

Gość JA TEZ też widze jedną...
:( poczekaj, zrob najwyzej badanie krwi, zycze mimo wczystko powodzenia mam nadzieje ze bedzie pozytywnie :)

Gość wtrącę się
Ja również życzę powodzenia i trzymam kciuki by jutro rano wyszły dwie kreseczki :) A najlepiej biegnij do najbliższego laboratorium i zrób bete :) Powodzenia :)