Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Człowiek_On_Widzi

Kuchnia On Widzi.

Polecane posty

Dobrze Gugugulewicz pozwolił mi dać przepis. Zapka Z halucynek z makaronem (na poprawę humoru) 30 dag grzybów halucynogennych 1 cebula 1 łyżka masła 1 łyżka margaryny 1-2 ząbki czosnku ok. 1 ½ litra rosołu 10-15 dag dowolnego makaronu np. nitki 3-4 łyżki śmietany 18% zielona pietruszka sól pieprz Vegeta Halucynki pokroić w plasterki. Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle i margarynie. Następnie dodać halucynki i pokrojony w drobną kostkę czosnek. Dodać do nich szczyptę soli, szczyptę pieprzu i chwilkę smażyć. Wszystko przełożyć do garnka i zalać gorącym rosołem (może być z kostki rosołowej). Dodać makaron, szczyptę Vegety i gotować razem około 20 minut. Dodać śmietanę i zagotować zupę. Na koniec dodać pokrojoną zieloną pietruszkę i w razie potrzeby jeszcze przyprawić. Podawać na gorąco. Jeśli ktoś chce być trzeźwy po zupie można zamiast grzybów halucynogennych użyć pieczarek.

No właśnie... a mi się śniło, że zostały wprowadzone obowiązkowe pomiary penisów i tez musiałem iść. Autentycznie! :-D To chyba po tej zupie z gżypkuf...

hehehhe bo to wszystko przez Onego :D to przez Niego mamy takie dziwne sny :o nie bede tutaj pisala jakie miewam ostatnio :o ale....ten co widzial hitlerowcow na ogolnym to pikus :D

Racja... to wpływ Gugugu. ;-) PS. Niemniej pozostaję w szoku - we śnie okazało się, że mam penisa o długości 41 cm i o obwodzie 25 cm. Masakra :-o :-D

Witam moi nienawistni wsółwyznawcy! Ja wczoraj też miałem przeżycie i to nie we śnie ale autentycznie! Siedzę sobie w domu i klepię modły do Onwidzącego (tak serio to siedziałem przy kompie;)) a tu nagle ktoś puka! Podszedłem do drzwi, wyglądam przez wizjer a tu jakaś baba. Otworzyłem a ta mi prosto z mostu o jakiejś bibli i słowie bożym i wtyka mi jakąś kartkę w rękę. Wygoniłem towarzycho (była jeszcze jedcna baba i dzieciak). To byli jehowce, Gajda ich na mnie nasłał...

Gość nnnnnnn
no i fajnie zapowiadajacy sie topik umarl smiercia naturalna... Przepisow co kot naplakal, a bzdur caly worek...

bzdziagwo :o przepisy byly brane pewnie z jakiejs zwyklej strony kulinarnej wiec rusz dupe i poszukaj sobie sama :o ps. nienawidze cie !!! 😠 nawoluje !! 🌻

Niestety Pan Nienawiści jest delikatnie mówiąc wkurwiony na maxa. Ostatnio ucichły rozmowy na jego temacie a jakaś poczwara napisała, że są tu same bzdury. Onwidzący zastanawiał się nawet czy nie wysłać Kołkmana żeby pożarł tego bluźniercę. Odlot i Szukająca juz sie prawie nie pojawiają... Adriano, musimy ratować sytuację... Masz jakieś pomysły?

I jeszcze się dziwisz Panie ? za kawałek kaszanki mam nawoływać ? ja to nawet tego nie dostąpiłam , ślina mi ciekła jak Szukająca zajadała bez jaj :P i wiecznie słyszeć , że może w przyszłym tygodniu :O ile we mnie nienawiści o tą kaszankę , aż sama siebie nie poznaję :classic_cool:

Gość a jak bym wam powiedzial
zescie banda kretynskich dzieciakow to zasluzylbym sobie na miano szerzacego nienawisc gorliwego wyznawce onwidzacego?

o.........żeszzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!! a ja na pasztetowej cały dzień jadę , jak ja nienawidzę !!podrobów :P pomarańczowy to ty swoich chcesz nienawidzieć :O [chyba to Gajda tylko pijany] nawołuje!!! na jutro mam czarne:P spać mi się chce i nienawidzieć :P

najpierw obiad :P jak bedą grzyby to kto wie Adriano :P nie jestem taka łatwa :classic_cool: , no ... może nie zawsze :P ;) nawołuje !!!