Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaproszenie jak odmienic...

zaproszenie, jak odmienic..

Polecane posty

Witam wszystkich,.... mam małe pytanie, nie wiedziałam gdzie się zwrócić więc napiszę tutaj:) Problem jest tego typu: Mam do wypisania zaproszenia na studniówkę dla nauczycieli... zastanawiam się czy odmieniać ich imiona i nazwiska, może same imiona? czy w ogóle zostawić.... regułka na zaproszeniu brzmi: Jeszcze niedojrzali, ale już świadomi tego, co nas czeka Maturzyści III Liceum Ogólnokształcącego im. xxxxx we xxxxxxxxxx mają przyjemność zaprosić Sz.P…………………………………………………….. na ostatni bal przed maturą, czyli Studniówkę 2007 Abiturienci Uroczyste rozpoczęcie balu odbędzie się o godzinie 20.00 dnia xxxx... pisać: 1. mają przyjemność zaprosić Sz.P JANA NOWAKA na ostatni bal przed maturą, czyli.. 2. mają przyjemność zaprosić Sz.P JANA NOWAK na ostatni bal przed maturą, czyli.. czy... 3. mają przyjemność zaprosić Sz.P JAN NOWAK na ostatni bal przed maturą, czyli.. z góry dziękuję za pomoc... pytałam gdzie tylko mogłam i każdy odpowiadał inaczej.... nawet 2 różnych polonistów xD ps. osobiscie słyszałam ze nazwisk sie nie odmienia...

dzieki bardzo:)