Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem co robic

Mi tez ciągle wypadaja włosy i nie wiem jaka jest przyczyna

Polecane posty

Odżywiam się chyba dobrze,w każdym razie sie nie głodzę,nie mam żadnych stresów,dużo śpię,mam dobrą wodę i czyste powietrze...Nie używam żadnych środków do stylizacji,tylko szamponu i odżywki czasami,wcieram lotion Seboradin 2 m-ce,ale nie działa.Nie używam nawet suszarki.I bez tego mam cienkie wlosy,a teraz wypada ich tyle,że pewnie wkrótce będę łysa :(

Gość ghjkl
może na poczatek zacznij łykaj skrzypovite,ja prowadze kuracje juz 5 m-cy i dopiero teraz widać efekty

Przez rok brałam różne suplementy,w tym Skrzypovitę i nic.Zreszta zanim zacznie działać to ja juz będe łysa :(

Gość a badania robiłaś
A badania robiłaś? Morfologia krwi, poziom hormonów tarczycy i płciowych? Włosy tak bez powodu nie wypadają. Przyczyną może być też słabe krążenie obwodowe.

a może bierzesz jakies leki? mi tak kiedys wypadały włosy jak brałąm cudowne srodki na odchudzanie co to niby wyłąpywały tłuszcz z pozywienia, dosłownie ryczałam bo pomimo, że mam geste włosy to z dnia na dzień było ich coraz mniej, jakos domysliłąm się, że to od tego i teraz mam znów nadmiar , mojej teściowej wypadają też od leków antycholesterolowych ale to podobne działanie do tego mojego specyfiku więc może zastanów się czy czegos dziwnego nie łykasz.

Nie,nie łykam żadnych tabletek,nawet witamin A do lekarza się za bardzo nie palę :O

Gość a co chodzi
z tym słabym krążeniem obwodowym, bo nie rozumiem?