prawdziwa normalna jak nikt 0 Napisano Październik 21, 2008 w związku z tym ze jakas glupia małpa zarezerwowala moj nick , zakladam jeszcze raz topic o tym samym tytule. A wiec szukam pana ktory mi troszke pomoze finansowo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdziwa normalna jak nikt 0 Napisano Październik 21, 2008 czekam na propozycje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lusifer Napisano Październik 21, 2008 Poziom rynsztoka. Szukaj po lasach, śliczna! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdziwa normalna jak nikt 0 Napisano Październik 21, 2008 Lusifer, dziękuje za propozycje, pozwolisz ze ja jednak zostane sobie tutaj:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsadsad Napisano Październik 21, 2008 Dobra ale ile masz lat jak wygladasz (najlepiej foto) i ile chcesz kasy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ha Ha NIech zyje głupota Napisano Październik 21, 2008 No, ale moze byś się zareklamowała? Jak wyglądasz. Filigranowej brunetki z kręconymi włosami i zielonymi oczami raczej nie przebijesz. To jest także mój ulubiony typ urody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Allach akbarr Napisano Październik 21, 2008 Jakim debilem trzeba być, żeby nie umieć zarobić na siebie inaczej, jak tylko dupskiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdziwa normalna jak nikt 0 Napisano Październik 21, 2008 a skad wiesz ze ta brunetka jest rzeczywiscie taka sliczna i piękna jak sie opisuje :)? wiesz ja jestem przynajmniej szczera, nie powiem ze wyglądam jak ona. Jestem normalną kobietą, raczej przeciętną ale nie szukam przeciez super przystojnego goscia a milego faceta ktory mi troszke pomoze:) Mam 170cm, budowa średnia, zielone oczy, jestem miła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdziwa normalna jak nikt 0 Napisano Październik 21, 2008 a lat mam 23:) facecik moze byc do 30 ewentualnie lekko powyzej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ha Ha NIech zyje głupota Napisano Październik 21, 2008 Allach akbarr [zgłoś do usunięcia] Jakim debilem trzeba być, żeby nie umieć zarobić na siebie inaczej, jak tylko dupskiem Jakim trzeba być debilem, żeby krytykować i pouczać innych. Co cie to obchodzi jak ona zarabia? NIe twoja sprawa cudze życie. Ona tym nikogo nie krzywdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdziwa normalna jak nikt 0 Napisano Październik 21, 2008 oj od razu dziwka :( poprostu potrzebuje pomocy, to wy faceci jesli widzicie slowo oddam sie od razu myslicie o sexie. On wcale nie musi byc, mozna wam pomoc w inny sposob:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ha Ha NIech zyje głupota Napisano Październik 21, 2008 prawdziwa normalna jak nikt [zgłoś do usunięcia] a skad wiesz ze ta brunetka jest rzeczywiscie taka sliczna i piękna jak sie opisuje ? wiesz ja jestem przynajmniej szczera, nie powiem ze wyglądam jak ona. Jestem normalną kobietą, raczej przeciętną ale nie szukam przeciez super przystojnego goscia a milego faceta ktory mi troszke pomoze Mam 170cm, budowa średnia, zielone oczy, jestem miła Wiesz, facet w łóżku nie potrzebuje miłej, tylko gorącą, seksowną kocicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gargamel z klakierem Napisano Październik 21, 2008 Zdecydowalas sie na to nagle dzisiaj czy dluzej sie nad tym zastanawialas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gargamel z klakierem Napisano Październik 21, 2008 I jaka cena za jeden raz? Chyba ze trzeba pakiet wykupic. Okresl PRECYZYJNIE co za co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdziwa normalna jak nikt 0 Napisano Październik 21, 2008 gargamel - nosze sie z tym juz od dluzszego czasu, jednak ostatnie kiepskie dni sprawily ze chyba sie zdecyduje, poprostu nie mam wyjscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prawdziwa normalna jak nikt 0 Napisano Październik 21, 2008 nie jestem z nikim związana dlatego uwazam ze nie robie nic zlego, a szczególy będziemy uzgadniac ale nie na forum, dlatego prosilabym o inny kontakt moze gg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gargamel z klakierem Napisano Październik 21, 2008 Moze byc problem bo jest w chuj stron z dupodajkami ze zdjeciami itd to jest prostrza forma a ty robisz problemy. Zapoz profil np na odlotach i spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2014 887568548 dzwoń dam 30zł za spotkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach