Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

prawdziwa normalna jak nikt

oddam sie

Polecane posty

Gość Lusifer
Poziom rynsztoka. Szukaj po lasach, śliczna!

Gość dsadsad
Dobra ale ile masz lat jak wygladasz (najlepiej foto) i ile chcesz kasy?

Gość Ha Ha NIech zyje głupota
No, ale moze byś się zareklamowała? Jak wyglądasz. Filigranowej brunetki z kręconymi włosami i zielonymi oczami raczej nie przebijesz. To jest także mój ulubiony typ urody.

Gość Allach akbarr
Jakim debilem trzeba być, żeby nie umieć zarobić na siebie inaczej, jak tylko dupskiem

a skad wiesz ze ta brunetka jest rzeczywiscie taka sliczna i piękna jak sie opisuje :)? wiesz ja jestem przynajmniej szczera, nie powiem ze wyglądam jak ona. Jestem normalną kobietą, raczej przeciętną ale nie szukam przeciez super przystojnego goscia a milego faceta ktory mi troszke pomoze:) Mam 170cm, budowa średnia, zielone oczy, jestem miła :)

Allach akbarr [zgłoś do usunięcia] Jakim debilem trzeba być, żeby nie umieć zarobić na siebie inaczej, jak tylko dupskiem Jakim trzeba być debilem, żeby krytykować i pouczać innych. Co cie to obchodzi jak ona zarabia? NIe twoja sprawa cudze życie. Ona tym nikogo nie krzywdzi.

prawdziwa normalna jak nikt [zgłoś do usunięcia] a skad wiesz ze ta brunetka jest rzeczywiscie taka sliczna i piękna jak sie opisuje ? wiesz ja jestem przynajmniej szczera, nie powiem ze wyglądam jak ona. Jestem normalną kobietą, raczej przeciętną ale nie szukam przeciez super przystojnego goscia a milego faceta ktory mi troszke pomoze Mam 170cm, budowa średnia, zielone oczy, jestem miła Wiesz, facet w łóżku nie potrzebuje miłej, tylko gorącą, seksowną kocicę.

Gość gargamel z klakierem
Zdecydowalas sie na to nagle dzisiaj czy dluzej sie nad tym zastanawialas?

I jaka cena za jeden raz? Chyba ze trzeba pakiet wykupic. Okresl PRECYZYJNIE co za co

Moze byc problem bo jest w chuj stron z dupodajkami ze zdjeciami itd to jest prostrza forma a ty robisz problemy. Zapoz profil np na odlotach i spoko

Gość gość
887568548 dzwoń dam 30zł za spotkanie