Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajt

Internet bezprzewodowy - porada.

Polecane posty

Gość ajt

Zastanawiam sie który operator jest najlepszy? Macie jakie w tym dosciadczenie? słyszałam ze iplus jest do dupy, blue connect tez nie wiele lepszy. a posiada ktos play`a???

Gość ajt
kto wyrucha mnie analnie i spuści się w moja pryszczata paszczę?

Gość Ha Ha NIech zyje głupota
NIe wiem jakie są oferty. Ja mam w pracy Hot Spot Ery 54 Mb - bardzo szybki. Kupiłem kartę Blue Conect za 25 zł. Za pomocą tej karty można korzystać z drogiego Blueconect wszędzie, albo za darmo z Hot Spotów Ery. Wydałem tylko 25 pln, ale za to wpracy mam darmowy (prawie, co miesiąc muszę uzupełniać kartę za 20 pln, aby ją przedłużyć), szybki internet i tam masowo ściągam filmy ;) Niestety u Ciebie w mieszkaniu nie będzie pewnie, żadnych darmowych Hot spotów, więc wejdź na strony operatorów w necie i porównaj sama oferty i co dokładnie potrzebujesz.

Gość ajt
wiesz tu juz nie chodzi o oferty, bo najkorzystniejhsze ma play. chodzi o sszybkosc i wydajnosc. bo jestem w stanie placic 150 zł za dobry internet z ery z tym ze dowiedzialam sie od zajmoych ze podobno wcale taki dobry nie jest.. a iplus to juz w ogole dno.

Gość jaka jak jaka
ja korzystam z play 10gb n mieiac jak narazie spoko juz pótor miesiacai bez sciemy 7,2mb/s nie kłamią!!

Gość królowa sniegu
ja mam w orange i nie polecam strasznie wolny a miałobyc 4mbge taki sobie płace 120zł za 4mb ale takiej szybkości nie osiaga mam mały zasieg mieszkam pod warszawa moze dlatego wolny jest

Gość królowa sniegu
ja mam w orange i nie polecam strasznie wolny a miałobyc 4mbge taki sobie płace 120zł za 4mb ale takiej szybkości nie osiaga mam mały zasieg mieszkam pod warszawa moze dlatego wolny jest