Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karoliniec

OBRONA PRACY MGR SIĘ BOJĘ SIĘ!!!! POMOCY!!!

Polecane posty

proszę o rady dla przerażliwie przerażonej magistrantki, jutro obrona, a dzis bylam tak zestresowana ze nic nie powtarzalam, nie uczylam sie, mam wrazenie jakby w mojej glowie byla taka dziuuura ogromna, kto ma to juz za sobą?

moja prom. powiedziala mi taK: hmmm no wlasciwie to pytania moga byc o wszystko ale moze pani przygotowac sie z tego tego i tamtego, no to ja z tego mam odpowiedzi, ale ona zadaje 2 a jedno od recenzenta i tego najbardziej sie boje bo : 1)moja praca jest beznadziejna i jak zapyta mnie o 3 rozdzial ktory pisa;lalam w tempie blysk pod presja czasu i prawie nic nie pamietam to bedzie masakra

Sama obrona to jest nic, dla mnie egzamin dyplomowy byl masakryczny, nawet w sumie nie sam egzamin ale nauka wszystkiego z 5,5 roku studiów w 2 miesiące :o MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość givvlvv
po pierwsze wyluzuj, praca została już oceniona, zrecenzowana i dopuszczona do obrony. przed tobą już sama końcówka, zwieńczenie i w zasadzie najłatwiejsza rzecz. jak sama pisałaś pracę to wiesz o czym ona jest, znasz temat. przeczytaj ją jeszcze raz, szczególnie ten rodział z którego czujesz się cienka i do dzieła!

Nie zgodzę się, teraz to już nic nie czytaj bo Ci si.e zupelnie wszystko pomiesza. CZego mialaś się nauczyc to już się nauczylaś, teraz już za późno, tylko sie niepotrzebnie zestresujesz. Ja bronilam się w pierwszej grupie od nas z roku, bylo nas 13 najlepszych osób. Na wstęponie tzreba się przedstawić, powiedzieć u kogo się pisalo pracę i jaki tutyl. Wszyscy sobie to powtarzac zaczęli na minuty przed obrona i co chwila bylo "dzień dobry nazywam się ..... (chwila ciszy i za chwilke panika), jak ja się kurwa nazywam?!" :p o temacie pracy i nazwisku i tytulach promotora to juz nie mówię :p sama przed wejściem zapomnialam o czym pisalam :p stres oglupia czlowieka niesamowice :o

:) o raany, rozbawiło mnie to nawet, ach ten stres...no tak robi z człowieka gooooopola takiego, że sam zapomina jak się nazywa...oj, ale dzięki w każdym razie za wszystkie rady!ja, oczywiście sama pisałam, I rozdział znam chyba nawet na pamięc, za to drugi tak sobie no i ten nieszczesny trzeci no ale jakos musi być...dam znac jutro...pewnie i tak nikogo nie będzie to interesować, ale co tam:) dzięki

Gość gracjankaam.
ja sie jescze uczylam 5 min przed wejsciem na obrone:) takze komentarze ze pozniej sie nie da sa bezzasadne.

Ja też się uczylam na minuty przed wejsciem na egzamin i obronę ale nic mi to absolutnie nie dalo

Gość gracjankaam.
a mnie wrecz przeciwnie- im bardziej powtarzalAM ,TYM bardziej mi utknelo w mojej pamieci ,tym bardziej ,ze szykowalam sie do obrony kilka dni wczesniej, a ostatnie dwa tematy wlasnie przed wejsciem, a inne powtarzalam hehe.

No niestety ale ja nie miaalm raczej możliwości wykucia 5,5 lat studiów plus pracy mgr w kilka minut, to byly miesiace pracy....

Gość A znacie kogoś kto oblał
Ja tylko z legend miejskich.

Gość gracjankaam.
no ja slyszalam .U nas byly przypadki, ale tych co zaocznie studiowali ,bo wychodzili z zalozenia, ze jak placa to i tak robia łachę, że w ogole chodza na zajecia. (na UJ) .Nie wiem jak na innych uczelniach.