Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co na kolejne rocznice

Dziś w Sejmie na pierwszą rocznicę tusk odbiera Polakom szpitale...

Polecane posty

Gość co na kolejne rocznice

Za kilka lat bez prywatnego ubezpieczenia będziecie leżeć nie na szpitalnych łóżkach, ale przed szpitalem .....

Gość oczywiście że JA nie mam
POjęcie o 'sprawie' miała i ma Sawicka, która dziś po raz kolejny oskarża CBA.

Gość oczywiście że JA nie mam
"Poparto natomiast poprawkę Lewicy zakładającą, że zoz nie może odmówić udzielenia świadczenia medycznego osobie, która potrzebuje natychmiastowej pomocy ze względu na zagrożenie zdrowia lub życia." - onet.pl Ciekawe, prawda ? Zrozumieliście co przeczytaliście czy nie ? Już wam wyjaśniam. Jeśli przyjęto poprawkę lewicy mówiącą o tym, że ZOZ nie może odmówić ratowania życia, to znaczy, że WG PROJEKTU PO ZOZ MIAŁBY PRAWO ODMÓWIĆ RATOWANIA ŻYCIA. PO-doba się wam, co ? W końcu to rewolucyjny POmysł PO .....

"Ciekawe, prawda ? Zrozumieliście co przeczytaliście czy nie ?" że nie będzie, teoretycznie, można zrobić tak jak teraz że szpital odsyła kartkę do innego bo nie ma miejsc "chyba ze dogadanie z LSD przejdzie ..." jak by to poparli to by sobie w stopę strzelili :P

Gość już wytrzeźwiałaś PO nocce
A ty jak wyjaśnisz ? No czekam na wyjaśnienie :P Mam nadzieję, że zrobisz to na trzeźwo, a nie w pijackich zwidach jak dzisiejszej nocy :o