Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

!!!!!!!!!!!!!!!TOPIK DLA FANÓW CZARNEJ MUZY!!!!!!!!!

Polecane posty

A ja chodziłam w glanach :P Mając lat 15 :o Ale na szczęście mam ten okres już za sobą ;) Teraz pomykam w wygodnych adidasach:classic_cool: Czasem może szpilki, aczkolwiek są mało komfortowe i czuje się jak żyrafa :P Ale to tak na marginesie ;]

Gość SKINOL
z tymi w glanach tez sie nie umawiam, wole wyksztalcone mlode menadzerki, eleganckie, albo kelnerki z dobrych knajp, ktore sa studentkami, lubie dobre dupy z dobrej polki :D

z tymi w glanach tez sie nie umawiam, wole wyksztalcone mlode menadzerki, eleganckie, albo kelnerki z dobrych knajp, ktore sa studentkami, lubie dobre d**y z dobrej polki buahahaha To chyba tylko ty je lubisz,a one omijają cie z daleka i na tym się kończy wasza znajomość:o

A propos Dr. Dre... Wiecie, że jakiś czas temu zmarł jego 20 letni syn :(

Gość SKINOL
mam sporo kasy i mam dobra prace wiec stac mnie na takie kobiety. poza tym mlode, prezne menadzerki na jedna noc nie szukaja grzecznych, statecznych chlopcow, a ich gust muzyczny ich nie interesuje, takim kobietom chodzi o seks, one nie maja czesto czasu na zwiazki i zycie rodzinne

Gość SKINOL
czarnej muzy to sluchaja gowniary, poza tym najladniejsze dziewczyny sluchaja muzyki klubowej i to one najseksowniej sie ubieraja

czarnej muzy to sluchaja gowniary, poza tym najladniejsze dziewczyny sluchaja muzyki klubowej i to one najseksowniej sie ubieraja Nie wierze - to chyba prowokacja jest. :o:o

Gość SKINOL
na razie patrze glownie na wyglad, bo nie spotkalem tej odpowiedniej, a mam slabosc do slicznych kobiet, a nie do jakichs fanek rapu z zbednymi kilogramami :P lubie takie slodkie latwe dupcie :D

Skinol, co w takim razie robisz na kafe? Marnujesz tylko swój jakże cenny czas, który normalnie mógłbyś poświęcić na \\\"wyhaczanie ładnych, łatwych dupci\\\", klubowiczek rzecz jasna :D Jesteś bardzo stereotypowy, skoro dziewczyny słuchające rapu kojarzą Ci się jedynie z szerokimi gaciami i duża nadwagą :o Byś mnie zobaczyć, hihihih :P

PS. Pokazywanie jak największej powierzchni swego ciała na dyskotece wcale nie jest wg mnie seksowne. Gdzie tu miejsce na wyobraźnię? Od razu prawie wszystko podane na tacy. Ale to moje subiektywne zdanie...

J_w_n 🖐️ Gin, faktycznie dość dobry, ale z tonikiem : Osobiście jednak preferuje whisky. Nic tak nie pieści mych kubków smakowych, jak smak Jacka Daniel'sa z wodą bądź colą, choć cola smak zabija trochę :/