Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlennn88

Ja sie przełamac do spotkania we dwoje?

Polecane posty

Gość madlennn88

Od dwóch lat nie mam faceta.Mam lat 20. Jestem podobno atrakcyjna i ostatnio dostaję wiele propozycji od chłopaków do spotkan we dwoje. Problem w tym żenie moge sie przemóc. Krepuje mnie sama myśl o spotkaniu we dwoje. Juz dawno nie spotykałam sie z zadnym tak sam na sam. Jestem z natury nieśmiała, boje sie ze nie bedziemy mieli o czym gadac, wstydze sie na sama myśl ze mielibysmy isc gdzies do kawiarni czy gdzieś. Pomozcie, wiem ze moze sie wam to wydawac dziwne ale dla mnie to duzy problem...

Gość no i wyszlo ze jestes
tez tak mam, po prostu postaw wszystko na jedna karte i niech sie dzieje co ma sie dziac. przelam swoj strach, a jak postawisz pierwszy krok to potem bedzie juz tylko latwiej

Gość dfdsfdsfds
Po prostu uchyl szpary--wo wyraza wiecej niz tysiace slow

Gość proponuję wieczorną
randkę w kinie-ciemno i nie widać jak się rumienicie :)

Gość nie ma innego sposobu
jak wybranie sie na spotkanie we dwoje.:)

Gość umped
mam identycznie i przezywam teraz... bo ju 2 razy odmawialam, a NIEDŁUGO mam sie spotkac..!! aaa!!

Gość madlennn88
Kurcze... Chce sie przemóc. Bardzo. Wiem ze jak nadal bede odmawiacto oni zrezygnuja bo ile mozna prosic kogos kto ciągle niby taki zajęty jest... I pozniej ja bede żąłowac :(

Gość to ja obrazek
madlennn88 ----------a czym sie zajmujesz jak nie masz chlopaka? Jak spedzasz czas?

Gość madlennn88
Głównie siedze w domu... W weekendy najakiesimprezy chodze, chociaz nie sprawia mito juz takiej frajdy jak kiedys...

Gość do madlennn88
Przecież to On ma Cie zainteresować rozmową. Gorzej jak Twoja wiedza kończy się na kolorach błyszczyków i rodzajach farb do włosów. Jesli czytasz książki / oglądasz w TV coś więcej niż "M jak Miłość" to nie ma się co bać.

Gość to ja obrazek
Musisz WYLUZOWAC zebys za pare lat nie pisala ze jestes samotna i zjebalas sonbie zycie A jak jestes ladna to nie mosisz wiele mowic a jemu i tak bedzie milo i przyjemnie w twoim towarzystwie