Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara_Panna

Boję się, że zostanę stara panną

Polecane posty

nie potrzebuje sie dowartosciowywac poprostu uwielbiam sie smiac ,całe moje zycie to jeden wielki smiech i zabawa 😡

Gość spaghetti
dziwily mnie zawsze dziewczyny, ktore wpadaly w panike bedac same i jezeli stan 'samotnosci' sie przedluzal i wtedy zaczyna sie szukanie kogos na sile czy zycie jest tak trudne jak nie masz partnera??? chyba nie jezli czujesz sie dobrze sama ze soba, robisz co kochasz i czujesz sie spelniona.. wtedy emanujesz spokojem a nie desperacja ale jezeli nie czujesz sie dobrze sama ze soba to czy mozliwe jest stworzenie szczesliwego zwiazku??? ja na szczescie czuje sie dobrze sama ze soba, lubie siebie... i mimo, ze mam 28 lat i nie mam nikogo na stale czuje spokoj w sercu, a za stara panne nikt mnie nie uwaza bo otoczona jestem ludzmi o otwartym umysle

a ja mam chłopka już od 3 lat, 24 lata i tez mysle sobie czasem ze zostane starą panna ;P często mamy ciche dni i wogole obydwoje sie zastanawiamy czy do siebie pasujemy..

Gość lorelaiiii
ja tam nie mam jakiegos wielkiego powodzenia i w dodatku jestem wysoka.ale co tam,najwyzej bede stara panna:D

widzisz amorello jak to jest - jesteś zbyt fajny żebyś był prawdziwy :) dlatego nie warto dawać fotek na cafe..heh

Gość lorelaiiii
nie,no niby nie ma jakies wielkiej paniki bo samotnosc ma tez swoje dobre strony ale jednak ludzie na okolo,rodzina,wszyscy juz truja ze ja nikogo nie mam itd:( amorello,a niech ci bedzie,zastanawia mnie tylko twoja obecnosc na tym watku

Gość weronisiax
Mezczyzni lubia wysokie kobietki:)

Gość lorelaiiii
na sile szukac nie chce,bo próbowalam ostatnio byc z kims z kim wiedzialam ze pewnie sie nie uda.ale doszlam jednak do wnisosku ze yo oszukiwanie i drugiej osoby i samej siebie.tylko jakos tak smutno samej

co ja tu robie?lubie czytac jak babki narzekają na wszystko i wszystkich bo to znalazła gacie w samochodzie męza itd

Gość lorelaiiii
lubią patrzec na wysokie,wolą niskie,takie ktorymi mogą sie opiekowac,wyzsze kojarza sie raczej z twardymi odstraszajacymi babkami.poza tym jezeli jestem wysoka to odpada polowa facetów którzy są niżsi.wiec mam zawezone pole poszukiwan

Gość lorelaiiii
w porządku,ale wobec tego po co dodajesz tu swoje zdjecie?i w dodatku te teksty ze kogos tam rozdziewiczysz itd.hmm?

Gość weronisiax
hahahah Amorello pewnie czyta to wszystko i ma niezly ubawa....A w duchu mysli "glupie baby"....oszszsz:)

Gość lorelaiiii
ale on nie tylko czyta to wszystko,sam sie udziela wiec...cokolwiek o nas mysli to sam robi podobnie (plus to zdjecie-nie obrazaj sie amorello,wygladasz fajnie)

Gość lorelaiiii
a wlasnie pytanie do amorello który zdaje sie jest jedynym facetem tutaj.faceci wolą niskie czy wysokie( prosze o obiektywna odpowiedz bez uprzedzen odnosnie mojej osoby:D)

no ie wiem lorelai - wysokie laski nie są złe ja też niziutka nie jestem (167) i nie narzekam... lorelai myślę że naprawdę nie masz się czym tak bardzo przejmować ... w twoim wieku...

Gość lorelaiiii
ja mam 177,a prawda jest taka ze to jest wzrost jaki u nas ma przecietny facet,czyli w sumie jestem skazana na tych nizszych,wysocy i tak sa zajeci

jak pisze ,ze chce rodziewiczyc to znaczy ze chce I NIE WIEM CO W TYM DZIWNEGO DLA CIEBIE a po co fotka?zeby widziala kto ma to zrobic :P

Gość lorelaiiii
hahaha:D udany z ciebie egzemplarz:D

Gość lorelaiiii
i w dodatku rozdziewicza:D

boje sie:( Kwiatek tylko w tobie nadzieja,tylko ty fiorellito mnie mozesz uratowac

Gość lorelaiiii
popłakałam się ze smiechu:D

ooooo ku.. przestance z tym bo sie na prawde bardzo i to bardzo teraz hujowo czuje :O jestem normalny a nawet przecietny jak wiekszosc

Gość lorelaiiii
z czym mamy przestac?