Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stara_Panna

Boję się, że zostanę stara panną

Polecane posty

Gość lorelaiiii
wiem,niby ma racje ale jakos ciezko sie do tego stosowac i porzucic cale to zamartwianie sie ps.a zauwazylyscie ze amorello sie nie udziela?moze jest zajety podszywaniem sie:p

Gość anna 26
dobranoc kobietki:)

Gość lorelaiiii
Ania,trzymamy kciuki za Ciebie:)

Gość anna 26
bede sobie spokojnie czekac...

Gość lorelaiiii
Wszystkim powiedzialam,ze wyjechałam w Angli ,a tak na prawde zeszłam do piwncy :( ps wciaz tam siedze:(

Gość rada na dziada
amorello gdzies jest":D

Gość carisma...
lorelaiii..lyb jej klonie;) są i wolnie - zapewniam :) popatrz ile jest wolnych kobiet piszących w tym temacie. Faceci po prostu lepiej się ukrywaja;)

Gość lorelaiiii
ehh,no nie wiem,moim zdaniem wcale nie ma zbyt duzo tych wolnych.mi na serio polowa osób odpada ze wzgledu na wzrost.lipa

Gość carisma...
poza tym okreslenie stara panna zawsze kojarzyło mi się z 50 letnią zdewociala kobietą. 24-latka..ba ...30-latka to jeszcze wolna singielka ceniaca sobie życie w pojedynkę ;) troche wiary w siebie kobietki ;)

Gość lorelaiiii
mój pies gwałci moją noge:(

Gość lorelaiiii
niby tak,ale jak wszyscy na około kogos mają, a rodzina zaczyna sie dopytywac kiedy wyjde za maż no to takie myslenie samo sie nasuwa

Gość rada na dziada
nie rozumiem, jaki wzrost.wiecie co?ja poznalam fajnego a mial tylko dwa cm wiecej ode mnie

lorelai - jak dobrze pamiętam pisałaś że masz 177cm- to nie jest aż tak bardzo dużo bo facet to przeciętnie ma te 180 cm, a ilu jest jeszcze wyższych - to na pewno nie jest jakiśtam poważny powód - zwyczajnie jeszcze nie nadszedł twój czas - ale spox-nadejdzie ;)

Gość lorelaiiii
oj wez juz stad idz odrabiac lekcje.nie masz nic do napisania skoro sie podszywasz

Gość carisma...
lorelaiiii... no tak. fakt, wysokich wolnych chyba mniej :) a nie bierzesz pod uwagę nizszych od siebie ?;)

Gość lorelaiiii
wiem,ale faceci wola nizsze od siebie raczej,a ci wysocy to juz w ogole,co kogos spotkam to idzie za ręke z duzo nizsza od siebie dziewczyną.wiem,usprawiedliwiam sie troche tym wzrostem ale on wielbicieli to mi nie przysparza

Gość carisma...
dokladnie. na kazdego przyjdzie czas. Nikt Cie nie zmusi do garów i pieluch ;) mów,że nie chcesz jeszcze i tyle. Twoje zycie - Twoja sprawa...

Gość lorelaiiii
do nizszych nie moge sie jakos przekonac:(przy takich czuje sie takim wielkim babskiem wiec odpadaja

Gość lorelaiiii
wiem,ale i tak fajnie by bylo kogos miec.a tu wcale sie na to nie zapowiada,przynajmniej niepredko:(

Gość lorelaiiii
a z tym czy na kazdego przyjdzie czas.nie sadze,malo jest starych panien na tym swiecie i to duzo starszych?nie kazdemu sie zycie uklada

Gość carisma...
tak sie jakos utrało.. wydaje mi sie,że wynika to tez z faktu ,ze teraz sredni statystyczny wzrost to cos około 165-170 cm. Ale faceci z klei coraz wyzsi. zreszta widzisz..róznie bywa. dla jedenego to bedzie problem a drugiego to bedzie Twój wzrost po posrostu krecil.

Gość lorelaiiii
haha,nie darzymy sie szczególną sympatią z amorello:p

Gość lorelaiiii
wiem,ale juz trace nadzieje:(

Gość carisma...
ja np. mam mnóstwo kolezanek singielek , kazda po 24 roku zycia. To nie sredniowiecze , nie spala Cie za to na stosie;) fajnie jest kogos miec- jasna sprawa. ale na to chyba nie ma recepty... najrozsadniejszym rozwiazaniem wydaje sie byc po prostu wyjście do ludzi.

Gość lorelaiiii
a u mnie wlasnie wsród znajomych niestety nie ma singielek i dlatego czuje sie załosna.moze gdyby bylo inaczej jakos bylo by razniej i bylo by z kim wyjsc do klubu czy koncert,a jest jak jest,same pary

Gość lorelaiiii
gdzie sie podzial mój klon?:Dklonie?!

larelai - mam 2 koleżanki- wysokie dziewczyny (teżcoś 175-178) i mają fajnych wysokich facetów - ale w życiu to chyba wszystkim tak naprawdę rządzi przypadek - ja wiem że to ic dla ciebie nie znaczy jak ktoś pisze że jesteś młoda , że wszystko przed tobą - czasami też tak mam pomimo iż jeszcze młodsza od ciebie jestem- chcę być przytulana, kochana , rozpieszczana - chcę się zakochać i i to zaraz - ale nie tracę nadziei- wierzę że znajdzie się jakiś wytrwały, że nie odpuści- wiesz nie mam wyboru- poczekam - mogę czekać długo byle by było warto...