Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BalonowyBocian

czy wkurza was to jak ktos za wami krzyczy albo trabi?

Polecane posty

Gość BalonowyBocian

no wlasnie wkurza was??pytanie do kobiet oczywiscie.bo mnie irytuje to bardzo nie zwracam na to uwagi nie odwracam sie czy cos ale generalnie mnie to denerwuje.jak slysze teksty ty laska ale masz cyce albo blondyna fajna jestes albo jakies pogwizdywanie jest dla mnie odrazajace.ale coz mezczyzni sie nie zmienia

Gość yhhyhuhuhu
nie mniej odrazajace sa rozowe laski z planetu solaris, ktore przechodzac cmokaja, ukladaja te buzie w 'dziubek' :O

Gość BalonowyBocian
zauwazylam ze teraz takie laski to chodza i caly czas tak jakos maja wydete te usta wygladaja smiesznie ale dla nich to jest sekszi:):)

Gość yhhyhuhuhu
to jest ponizajace, jak dziewczyny mogly sie stoczyc. ok zadaniem prawdziwego maczo jest posuwac panny, ale takie co ostentacyjnie i bez oporow okazuja zainteresowanie, po pierwszym spotkaniu sa gotowe na lozko strach kijem tykac ;f

Gość youlookgoodwithme
Dla mnie to nie jest denerwujące, jeśli ktoś nie jest wulgarny... Jeśli ktoś tylko się patrzy albo trąbi to przeżyję, ale miałam też przypadki, że chłopacy zatrzymywali samochód i pytali czy wsiądę ;|Dodam, że używam tylko tuszu do rzęs, nie nosze bluzek z dekoltem i mam 15 lat

Gość BalonowyBocian
dla mnie to moga nawet laski chodzic z kazdym napotkanym dziadkiem jak sie nie szanuja ja tam czekam na tego jedynego

Gość BalonowyBocian
jesli ktos uwaza ze ja sama prowokuje bo mam dlugie blond wlosy a jeansy i obcasy i zwykla kurtka to jeszcze nie prowokacja.owszem jakies mini czy cos jest prowokujace ale bez przesady panowie troche kultury