Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arno44

byłem na spotkaniu Naszej Klasy

Polecane posty

Gość arno44

było super, bawiliśmy się wspaniale , fotki, wspomnienia, tańce no po prostu fajna impreza. Wracam do domu a tu żona robi scenę, wrzeszczy, beczy i wymyśla chuuj wie co. Taka zawsze wszystko potrafi zepsuc, tylko dlatego,ze siedziała w domu kiedy ja się bawiłem! Mogła robić cokolwiek ale ona wolała " umartwiać się" w domu

Gość m2343
jak się nudziła to ciebie uznała za winnego:-)

A scena to za co była? Za szminkę na koszuli? :P Zabawa z pewnością była super. Szkoda, że nie mogłam się przyłączyć... do zabawy z twoją małżonką :classic_cool: Nie ma to jak wyzywać się na kimś.

Gość arno44
scena była za to ,że długo nie wracałem, jakby impreza miała trwać dwie godziny przy kawce to penie byłaby zadowolona ale było inaczej no to ma muchy w nosie.

Gość wielkie mi co
zazdrosna i tyle

Gość hahaheheheh
mogłes jej vibratora zostawic

Gość wielkie mi co
takie zawsze mają problem-gratulacje debilki w domu

Gość Kubaaoolo
A ta Twoja zona to nie chodziła do żadnej szkoły ? Nie ma kolegów i kolezanek ze szkolnych lat ? Nie dosyć, że nieuczone i to jeszcze głupie. Ja mam to samo w domu. Jak tylko mruknie coś o swoim spotkaniu klasowym to jej zrobię dopiero jazdę.

Gość arno44
na wogóle nie ma koleżanek, czasem z kimś się spotka raz na ruski rok, kompletne beztaleńcie towarzyskie.Ale taką jazdę mi zrobiła jakbym conajmniej na kurwy poszedł- idiotka

"widac ze juz dawno nie kochasz swojej zony KRETYNIE!!!!!" Bo wyszedł wieczorem bez niej? Przez takie kobiety jak Ty, które tak myślą, faceci mają przerąbane. Ale nie przejmuj się, z takim podejściem, to długo w małżeństwie nie będziesz...

Gość stażyscie nie przysługije
a związek małzeński to kurde uwiązanie człowieka na smyczy i nie wypuszczanie go z domu na krok?? no ja pierdole!!! gdybym powiedziała nazeczonemu ze po ślubie moze sobie wybić z głowy wyjścia ze znajomymi to by mnie chyba śmiechem zabił!!!

Gość Elevenka
Glupia cipa. ja tam nie robie scen z byle czego. jak ma zdradzic to zdradzi i bez spotkan klasowych

nie sissy bo na nia tak jedzie ze idiotka itp. a niech osobie idzie sam, a moze ona sie martwila? bo dlugo nie wraca? a nawet jak zazdrosna to co ? to kocha :P

Gość czemu nie wziąłes żony ze sobą

Gość pffffffffffiiii
Ja tam uważam ze ta cała nasza klasa to wielkie gówno, zajebisty pretekst dla takich gnojkowatych mężów poszukujących rozrywki i tyle w tym temacie.

albo zostac w domu z nia zrobhic romantyczna kolacje przy swiecach, winko muzyka a nie wyzywac :( moze by sie choc raz ucieszyla? wspolczuje jej

Gość Elevenka
I co sie stalo???ze sie spotkal z kumplami? na dziwki chyba nie poszedl ..LUDZIE..!

Gość Elevenka
A ja ma na codzien...ale takiej pustaczce to malo!

ja stoje po twojej stronie,malzenstwo to nie wiezienie...nic zlego nie zrobiles,a ona ma problemy emocjonalne,bo nie ma swoich znajomych...niektorzy tak maja,nic z tym nie zrobisz,ale nie daj sie .

ja sie ciesze,jak moj facet idzie do znajomych,czasem ide z nim,czasem nie..on ich zna lepiej,czasem czuje jakbym wadzila,wiec wole,zeby szedl sam...choc on sie zlosci,ze nie ide z nim.w kncu potem moze mi cos opowiedziec,jest wesoly.ja tez wychodze sama i rowniez sie z tego cieszy.nie ma w tym nic zlego

Gość Te Dziewczyna
Zajmij się lepiej nauką a nie wypisywaniem bzdur.

Gość widac ze nie jest
z pierwszej lapanki ta twoja zona i doskonale wie co sie wyprawia na takich imprezach. Bujac to my a nie nas koles. Facet jak sie wyrwie z domu to mu glupoty przychodza do glowy. Nie raz widzialam co faceci robia i jak sie zachowuja gdy nie ma ich zon lub kobiet przy nich. Polecam kazdej tu piszacej zeby zobaczyla swojego mezczyzne jak sie zachowuje i jakie ma pomysly w towarzystwie kobiet na imprezie. A pozniej taki jeden z drugim sciemy przed zona ze ona sam sie przyczepila....a on wcale nie chcial

Ej no bez przesady to było spotkanie klasowe jego żona nie chodziła z nim do klasy ludzie!!!!!

Gość Do dziewczyny
Masz świętą rację. Dziewczyna jest zazdrosna a on widocznie ma już coś na sumieniu, że jego zona tak zareagowała. Czemu jej ze sobą nie wziąłeś? Czemu się dwoją kochaną żoną nie pochwaliłeś wśród swoich znajomych? A może obrączki na placu też nie nosisz? Poza tym widać, że w ogóle jej nie szanujesz. Jak na forum publicznym można rzucać takimi epitetami na swoją żonę? Aż mi jej żal gdyby ona to kiedyś przeczytała.

Gość IMPREZY są ok
ale na spotkanie chciałam zabrać męża, bo lubię z nim "bywać" i co usłyszałam, a po cholerę Ci mąż, będziemy w swoim gronie, dawne przyjaźnie, miłości, powspominamy, poprzytulamy, ... to ja dziękuję, bo akurat mi najlepiej jest jak przytulam się do mojego starego chłopa!