Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty prowokator

to juz koniec waszych rzadow prowokatorzy i podszywacze

Polecane posty

Gość anty prowokator

jak ktos napisze podszyw albo prowokaccje to zaraz zglaszam do usuniecia. teraz ja i moi porzadni koledzy i kolezanki tu rzadza. zamierzamy przejac kontrole nad tym forum SKONCZYLO SIE KU...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość end of road
nie bój się , będzie dobrze:P

Gość anty prowokator
powtarzam: SIE SKONCZYLO SIE plany budowy drog powtarzam plany budowy dróg

Gość do princeski
nie martw sie jakos to bedzie

Gość anty prowokator
Marzy mi się estyma i poważanie wśród internetowych znajomych, ponieważ Ci prawdziwi zauważają mnie tylko wtedy, gdy trzeba skoczyć po fajki do ruchu. Wierzę, że mój charyzmatyczny charakter w połączeniu z systematycznością a także siłą woli oraz zwieraczy odbytu, podoła stawianym mi wyzwaniom i pozwoli na dokładne i żmudne wykonywanie darmowej pracy przez cały mój wolny czas, czyli 24h/dobę. Pozdrawiam wszystkich kafeteriuszy i z wiarą, że już niedługo zostanę jednym z ofiar Waszej atrakcyjnej i niebanalnej społeczności wolontaryjnej, udaję się do pana Zenka celem przczyszczenia mojej kakaowej groty jego żylastym wyciorem.

Gość anty prowokator
Co noc bawię się moim wzwiedzionym penisem - maluję go na biało czerwono po czym siłą woli podnoszę i opuszczam. Wyobrażam sobie wtedy że jest to szlaban na przejeździe kolejowym w Kutnie (!), co sprawia że czuję się ważny i odpowiedzialny za życie wielu ludzi.;-)

Gość anty prowokator
By zwrócić na siebie uwagę otoczenia niekiedy spryskuję się niebieskim sprayem i ze ściśniętym odbytem staję w absolutnym bezruchu przy chodniku w centrum miasta, udając uliczny hydrant. Dziękuje za uwage.

Gość anty prowokator
anty prowokator [zgłoś do usunięcia] Co noc bawię się moim wzwiedzionym penisem - maluję go na biało czerwono po czym siłą woli podnoszę i opuszczam. Wyobrażam sobie wtedy że jest to szlaban na przejeździe kolejowym w Kutnie (!), co sprawia że czuję się ważny i odpowiedzialny za życie wielu ludzi. :D :D :D

Gość anty prowokator
Dodam tę,że przyjaznie sie z głowonogami, które przynamniej nie kręca nosem na moje niezdrowe zainteresowanie pasami do pończoch dla mężczyzn.:classic_cool:

Gość anty prowokator
uwielbiam tez ganiać bezdomne koty po smietnikach wyobrażając sobie że są oni najeźdźcami z kosmosu a ja niczym superbohater ratuję świat od kataklizmu... :classic_cool:

Gość era mohera
Onanizuje sie zmaszyscie pod posty ponawiacza. :classic_cool:

Gość anty prowokator
własnie władze nad moim odbytem przejal pan Henio z suteryny na poddaszu :classic_cool:

Gość anty prowokator
Ubrany w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażony w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją odbytu jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem.:classic_cool:

Gość anty prowokator
o wlasnie korzystajc z okazji ze jest tu kocjhana pani moderetta, pragne sie zapytac czy to ze zglaszam prowokatorow do usuniecia oznacza ze juz osobnik bedzie trwale usuniety z forum

Gość anty prowokator
w koncu moderatorki sie za was wziely. SIE SKONCZYLO SIE !

Gość gargantua
buhaha! anty- padam ze smiechu mam nadzieję,że jednak nie zaczniecie usuwać wszystkich podszywów. szkoda by było

Gość anty prowokator
SIE SKONCZYLO SIE. moderetta trzeba wykurzyc hamstwo z kafe ku chwale

Gość anty prowokator
powtarzam SIE SKONCZYLO SIE