Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sloneczko23232

PLAN-SCHUDNE...PONAD 15-20KG!Kto ze mną?

Polecane posty

Nick....................wiek.....Waga start/wzrost......obecnie...... cel Sloneczko 23232.....23l........107,5kg/180cm........107,5kg.......85kg Miszka15..............27l..............83g/167cm...........83kg........60kg No teraz lepiej wyszło dopisujcie sie dziewczynki, miłego popołudna, zaglądne jutro zdać raport z dietki hahaha :)

Gość Sloneczko23232
No i ja melduje,ze rowniez jestem:) i sie chwale przy okazji,ze mam imieninki:)

Gość olka199051wp.pl
Sorki chwilke mnie tu nie bylo:) to i moze ja sie zapisze w ta tabele: olka199051....172cm/64 kg...... cel:55kg Sloneczko wsyztskiego najj;*;)

Słoneczko wszystkiego naj, naj, a w szczególności to szybkiej i skutecznej utraty zbędnych kilogramów 🌻 👄 ja wcinam pyszne płatki (jak narazie pyszne ;) ) Heej, a reszta chyba nie zrezygnowała, coo? Mayor of London, Olka199051wp.pl, Kiszona, Klucha starucha?

Nick....................wiek.....Waga start/wzrost......obecnie..... cel Sloneczko 23232.....23l........107,5kg/180cm........107,5kg......85kg Miszka15..............27l..............83g/167cm............83kg.....60kg Olka199051...........18l.............64kg/172cm.......................55kg I teraz ładnie :)

Gość dziewczyny uda wam się
!!! ja nie jestem po ciąży, ale też miałam i dalej trochę mam ;) problem z wagą jeszcze pół roku temu ważyłam 78 kg :) to było w marcu teraz ważę 63 kg i czuję się o niebo lepiej ;) chcę zrzucić jeszcze 5 a mój sposób na odchudzanie jest prosty- jeść mniej- tak właśnie taki prosty sposób :) do tego basen, bo bardzo lubię pływać i będąc na diecie jem również rzeczy niedozwolone fast foody, słodycze- jednak mniej i nie tak często jak kiedyś 3mam kciuku uda Wam się :)

Gość kiszona
nie zrezygnowalam :) wlasnie wcinam lekki obiadek :) Ja chce schudnac 5-10 kg :) waze teraz 60 kilo przy wzroscie 1.55 busSsssskki

Gość kiszona
he he :) wiek ........ 25l waga ........60kg wzrost .........1.55 waga cel. ........ 50kg ;)

Nick....................wiek.....Waga start/wzrost......obecnie..... .cel Sloneczko 23232.....23l........107,5kg/180cm.........107,5kg.....85kg Miszka15..............27l..............83g/167cm.............83kg.....60kg Olka199051...........18l.............64kg/172cm............64kg......55kg Kiszona................25l.............60kg/155cm............60kg......50kg Jak chcecie się dopisywać, albo zmieniać wagę ;) to skopiujcie tabelkę i dopisujcie dane. mam nadzieję, że ta przedostatnia rubryka szybko bedzie się zmieniać. idę poćwiczyć, paa

Gość goliatka
dominika wiek 20 waga 72 wzrost 165 , cel 55

Nick....................wiek.....Waga start/wzrost......obecnie......cel Sloneczko 23232.....23l........107,5kg/180cm.........107,5kg.....85kg Miszka15..............27l..............83g/167cm............83kg.....60kg Olka199051...........18l.............64kg/172cm............64kg.....55kg Kiszona................25l.............60kg/155cm............60kg.....50kg Goliatka...............20l.............72kg/165cm............72kg.....55kg No witam wszystkie odchudzające się! Coś nam ten topik niemrawo idzie... Dominika napisz coś więcej o sobie, jak zaczęła się Twoja \"przygoda z tyciem\"? A wogóle to napiszcie dziewczyny o sobie, jak zaczęłyśmy to musimy dać radę! Ja zawsze byłam raczej \"grubszej kości\" moja waga utrzymywała się na pozoimie 60-65kg, może to i dużo,ale mnie w takiej wadze było dobrze i dlatego do takiej dążę teraz. Kłopoty zaczęły się w ciąży, to było ciąża bliźniacza i \"trochę\" mi się przytyło! Kiedy karmiłam to jeszcze przytyłam! Potem zaczęła się walka z migreną, tabletki i kolejne 10kg - ostateczne 83. Ja uwielbiam słodycze i chleb, niestety... :) Pozdrowienia 🌻

jejku, im więcej czytam o tych wszystkich dietach, tym bardziej żałuję, że nie ma jednego, skutecznego środka na zrzucenie paru kilogramów. kompletny chaos mam w głowie od tych wszystkich doniesień o najskuteczniejszych dietach i wspomagaczach

Nick....................wiek.....Waga start/wzrost......obecnie.....cel Sloneczko23232.....23l.........107,5kg/180cm.........107,5kg.....85kg Miszka15..............27l..............83g/167cm.............83kg.....60kg Olka199051...........18l.............64kg/172cm.............64kg....55kg Kiszona................25l.............60kg/155cm.............60kg....50kg Goliatka...............20l.............72kg/165cm.............72kg....55kg Mayor of London....26l.............70kg/168cm.............70kg.....55kg Jestem, powiększyłam tabelkę. Jak tam w pochmurną sobotę? chce się jeść??? ;) wybieram się na basen z mężem ostro popływać tyklo mam kłopot co z dziećmi zrobić, bo mieszkamy sami, no a dzieci to będą nam tylko przeszkadzać w \"treningu\", bo będą chciały bawić się w brodziku, tak więc niezabardzo mi to pasi. zresztą są po małym przeziębieniu to jeszcze za wcześnie na basen. trzeba pogadać z dziadkami... tylko jak? Haha! Napiszcie coś dziewczyny, bo ja naprawdę jestem pełna energii, aby zrzucić to sadełko, tylko brakuje mi trochę wsparcia kogoś z tym samym \"problemem\".

Heej Witam w słoneczną niedzielę! Coś mi się wydaję,że topik podupada... No odezwijcie się dziewczynki, razem raźniej :)

Gość Sloneczko23232
Czesc dziewczyny! przepraszam,ze sie nie odzywalam,ale nie bylo mnie w domku-maz mnie zaprosil na 2dniowy weekendzik:)i nici z moim odchudzankiem... Maz mnie tak dopieszczal(w sensie-slodkosci,napojow..itd)ze nadrobilam pewnie dodatkowe 3kg... Dzis w karton biore wszystkie slodkosci-pokusy-i koniec przepraszam dziewczyny.... Milego dnia

Witam dziewczyny! Słoneczko oj narozrabiałaś z tym jedzonkiem! ;) ale mam nadzieję, że to pojedyńczy \"wybryk\" Hahaha Fajnie, że już jesteś, raźniej pisać! a jak tam reszta po weekendzie, pogoda taka śliczna, że aż się chciało wyjść z domu!

Cześć Dodzia, fajnie że się przyłączyłaś! Mam nadzieję, że wspólnymi siłami podtrzymamy ten topik i damy radę trochę schudnąć. My się narazie rozkręcamy, ale powolutku aż do skutku!

To znowu ja! Już po kawusi, a za niedługo czeka na mnie śniadanko - płatki i mleko odtłuszczone. Jutro się ważymy, co nie? Co tam u Was dziewczyny, jak dietka, samej mi tu nudno, odezwijcie się. Ostatnio oglądałam zdjęcia sprzed 3 lat o rany jak ja wyglądałam! a teraz to nawet buzia mi przytyła - wyglądam jak bunia - tragedia. Tak liczę na Wasze wsparcie i że damy radę, bo mi jest naprawdę źle z tymi kilogramami!

dodzia wklej mi linka bo się mi zapomniało gdzie piszesz, bo trafiłam tam przez przypadek. zagladne

Gość carline3
witam,chętnie się przyłącze;-]Mam 23 lata, przed ciążą miałam parę zbednych kg ale po ciąży teraz to masakra. W dodatku siedzę na wychowawczym z małym w domu i tak się zaniedbałam że szok. Nosze rozmiar obecnie 46;-[ a przy wzroście 168cm moja waga osiągnęła 99kg i nagły szok i obudziłam się!Od poniedziałku jestem na diecie 1000kcl zero słodyczy,pieczywa,ziemniaków,makaronów i innych tuczących dodatków. Zważę się dopiero w piątek lub sobotę.Moim największym problemem było podjadanie .Teraz długo staram się przeżuwać i jeść o określonych porach.Dodatkowo biorę lek o nazwie Zelixa i komplet witamin,zobaczymy jak pójdzie...................

Gość carline3
Nick....................wiek.....Waga start/wzrost......obecnie..... cel Sloneczko 23232.....23l........107,5kg/180cm........107,5kg......85kg Miszka15..............27l..............83g/167cm........ ....83kg.....60kg Olka199051...........18l.............64kg/172cm......... ..............55kg carline3...............23l.............99kg/168cm............99kg.......70kg

jA TEż KCEM :) Nick....................wiek.....Waga start/wzrost......obecnie..... cel Sloneczko 23232.....23l........107,5kg/180cm........107,5kg......85kg< br /> Miszka15..............27l..............83g/167cm........ ....83kg.....60kg Olka199051...........18l.............64kg/172cm......... ..............55kg carline3...............23l.............99kg/168cm....... .....99kg.......70kg WeosłaŁosica........23l..............66-67kg/170cm.........66kg.......55kg moze teraz kilka słów o mnie i czemu ja w ogole się odchudzam. W wakacje poznalam swietnego chlopaka.Jestem zakochana po uszy, ale cały czas jestem zazdrosna o jego byla, a to ze tak przytylam pwooduje ze czuje sie benzadziejna i problem tej \"byłej\" wyolbrzymiam sama przed sobą. Jednym slowem nie chce sie czuć beznadziejna, bo trace kontrole nad soba.

Gość Sloneczko23232
czesc dziewuszki.... i znowu was przepraszam...ale ten tydzien byl dla mnie masakryczny-wyjazdy,odwiedzinki,maly przeziebiony...az mi sie komputera nie chcialo wlaczyc... a teraz tak...zwazylam sie...i...106,9kg...zawsze top cos... chociaz szczerze powiedziawszy nie specjalnie dbalam o ta diete... Dzis zakupki...warzywa,owoce...ciemny chlebek... i cweiczonka.... Nie ma! Milego dnia dziewuszki!

Gość Xzsg
ja też chcę schudnąć 15kg

Gość Xzsg
a dokładniej to tak zemną jest mam 169cm i 80kg aż tyle i okropny brzuch a jestem już 11cy po ciąży a i jeszcze słodycze te wstrętne słodycze pomóżcie

Cześć dziewczyny! oj jak fajnie coś zaczyna się tu u nas dziać! Carline, WesołaŁosica, Xzsg, fajnie że jesteście i mam nadzieję że na dłużej tu zawitałyście :) Carline, to co piszesz to tak jakbym o sobie czytala! podjadanie i brak ruchu i przeróżne godziny posiłków. ja staram się nie jeść po 17tej, nie jem pieczywa, makaronu, wszystko gotowane staram się jeść, zero słodyczy. Piszcie, piszcie to razem raźniej!

czesc kochane, mozna sie dołączyc?? waze 79 przy 179 - cel 68kg do wiosny:) sposob mż do 1000kcal i zamowilam orbitrek wiec codziennie na orbitreku, zaczne od 30 minut:) nie jesc slodyczy, bialego chleba i po 19:) i to tyle nie chce nabawic sie problemow ze zdrowiem:) a do konca roku czyli w 2 m-ce chcialabym zrzucic okolo 6kg:) pozdrawiam

klucha starucha-pewnie, rozgość się i napisz coś więcej skąd te kilogramy, ile masz lat i wogóle odzywaj się to topik nie padnie i jakoś mam nadzieję bedziemy się wspierać, buźka