Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olawd

jak zrobić zdjęcie z filmu

Polecane posty

mam prosbe czy ktos wie jak sie robi zdjecie . chodzi mi o to ze mam nagrany filmik z kamery na kompie i bardzo bym chciala w pewnym momenci zrobic stop klatke i zdjecie tej klatki . nie wiem czy sie wyrazilam dobrze ale jako ze ze mnie taki komputerowiec jak z koziej d...y traba to niestety nie wiem . gdzies kiedys slyszalam ze w programie Movie Player And Subtitles Editor naciskalo sie jakies tam klawisze.....

Gość sciagnij sobie bestplayer
swietny player ktorego nie trzeba instalowac, po prostu odpalasz. A zrzuty ekranu robi sie naciskajac "G" http://www.bestplayer.com.pl/

Gość cholercia problem
Włącz pauzę i sfotografuj monitor :classic_cool:

sciagnij sobie bestplayer-----dziekuje bardzo fajny program ale ... filmik z kamery to plik MOD i nie znajduje mi go... :-(

Gość tak mysle sobie ze
subtitle editor to chyba tylko do napisow co??

Gość sciagnij sobie bestplayer
niemozliwe, moze brakuje Ci kodekow. Niestety probowalam znalezc jakis przykladowy plik mod w googlach ale nie dalam rady. Bestplayer powinien odtwarzac te pliki, tutaj masz informacje z opisu programu: Obsługiwane formaty multimedialne: ASF, MPG, AVI (w tym DivX i XviD, jeśli w systemie zainstalowane są odpowiednie kodeki), MP3, WAV, MOD, RMI, WMA, WMV, DVD Video.