Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermikaa

CZY WASI FACECI MOWIA WAM KOMPELENTY I JAK CZESTO?

Polecane posty

Gość hallloooo
"to macie trochę szczęścia, że faceci was tak adorują, tylko myślę że tak cały czas też nie będzie" i to jest dla Ciebie pocieszenie? lepiej sie czujesz pomimo, ze Twoj zwiazek umiera? to nie jest dla mnie pocieszenie, i wcale przez to lepiej sie nie czuję, i nie napisałam też że nasz związek umiera, tylko że coś się wypaliło,ja życzę wam wszystkim szczęścia, mówcie sobie komplementy itd., tylko wiem że tak przez całe życie nie będzie bo z czasem pochłoną was codzienne sprawy i klopoty i to co było kiedyś najważniejsze gdzieś uleci.

Gość Stara Komicznego
Nie słuchajcie wypowiedzi tego mojego synalka pedałka, bo to on ma komplekty po tym jak ze skrobanki z wiadra spierdolił. Lepiej wpadnijcie do burdelu Amanda i pytajcie o Hele. Papapa, całuski dla moich klientów :*:*

Gość miafiorellina
moj mowi: piekna krolewno, ze mam piekny usmiech, piekne oczy, ze bez ubrania wygladam jeszcze lepiej, ze zjadlby mnie, ze schrupie itd

Moj facet mi nie mowi takich rzeczy i dlatego go postanawiam rzucic!Komputer i filmy-tylko to sie dla niego liczy😡