Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patriszja7

Szkoda mi go..

Polecane posty

Mojego chłopaka.. tzn. byłego już. Zerwałam z nim wczoraj. Uwazam ze ten związek nie ma sensu, a ja naprawde nie czuje do niego tego, co czułam na początku. Byliśmy 3 tyg. Chcę być wobec niego w porządku i nie chce go oszukiwać i ranic.. lepiej będzie jak znajdzie dziewczynę która go naprawde pokocha. Ale problem w tym, że on dzwoni do mnie, pisze, abym mu dala szanse.. ja mu tłumacze ciągle, na spokojnie, ze nie dam rady.. ale on swoje.. szkoda mi go, bo tez bylam w takiej sytuacji, ale nie bede sie przeciez zmuszac.. co powinnam zrobic w takiej sytuacji.. ?nie odzywac sie, zerwac jakikolwiek kontakt?? ale to nie jest proste. Jestesmy razem w klasie.

Gość chyba was
Patriszja znam przypadek ze koles pop4elnil samobojstwo jak ko laska zocula serio hihihi

Ty tam wez sie zamknij bezmozgowcu ;/ jak to ma byc poczatek jak to juz koniec..? i jak to nie zwiazek, jak od tego czasu jestesmy ze soba jako para? no soryy

Gość Adriana wita z rana
:D:D:D

Gość Obleśny
"jak ko laska zocula" Czy chciałaś napisać żóciła ? ŻAL.PL

Gość haha bylismy ze soba
ojojoj ale trwaly zwiazek...czyli wnioskuje ze dupy mu zdazylas dac hahaha

tego światu, to pół kwiatu ;) zerwałas, widocznie miałas powód. Ja jak kilkanascie lat temu zerwałam z chłopakiem, to upiłam się ze szczęścia:D to był chyba najszczęśliwszy dzień w moim życiu. NIGDY nie żalowałam;)

Na jakim początku czułaś coś innego? jaki związek? Trzy tygodnie to nawet nie jest jeszcze zaczątek zaczątka związku!!! Obstawiam wiek gimnazjalny autorki.