Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a crumb of bread

dziwna sytuacja w zwiazku

Polecane posty

Gość a crumb of bread

powiedzcie mi czy to ma sens? ja tu on tam, tak to wyglada na codzien. widujemy sie ze soba raz na trzy/dwa tygodnie. on twierdzi ze wytrzymamy ale czy ja wytrzymam. chce miec go codziennie, chce czuc jego obecnosc. a nie tylko smsy czy telefony. ostatnio wspomnial ze ciezko z seksem.ze nie daje rady w tej kwestii. boe sie ze moze mnie zdradzic na imprezie czy cos.... bo jednka rzdako sie widujemy.

Gość wwwwwwwwwwwww
ja jestem dłuzszy czas w zwiazku na odleglosc i czasem zdarza sie ze nie widzimy sie ponad miesiac... ale jakos dajemy rade... bo obydwoju na zalezy... na szczescie jeszcze nie caly rok i bedziemy mogli zamieszkac razem:) wiec jak sie chce to sie da:)

Gość dziewczyna bramkarza
na moje , to moze nie wyjsc... Przeciez o milosc dbac trzeba, pielegnowac ja. A podczas spotkan, raz na jkis czas, niestety nie da sie nadrobic wszystkiego :( ja mam jeszcze "lepiej"-- niby mieszkamy razem ale osobno... :( on sobie, ja sobie. Chyba zaczynam dojrzewac do tego , zeby sie rozstac :( Trzymaj sie cieplo autorko!! 🌻

Gość wwwwwwwwwwwww
a autorka gdzies uciekła;)

Gość a crumb of bread
autorka byla w pracy;) sa dni kiedy wydaje mi sie ze jest super ale nastepnego dnia juz jest zle..

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
wiesz no zalezy jakie macie perspektywy czy zamierzacie razem zamieszkac niedługo i takie tam:) mówie mnie w takich momentach trzyma jeszcze kilka miesiec i zamieszkamy razem :) taka moja mantra:)

Gość viksiak
raz na 2 - 3 tygodnie to nie tak rzadko Ja mam doświadczenie w życiu z marynarzem - to sa dopiero maratony, ale jak zawsze najważniejsze zaufanie, szczerośc i wiernośc:)

Gość a crumb of bread
ufam mu choc.... kiedys mi napisal ze cce isc na impreze poflirtowac z laskami ale nic z tych rzezcy, zadnego seksu! zastanawiam sie czy sobie kogos nie znajdzie tam na miejscu. ostro cwiczy i wiem jak to ejst z seksem wtedy?

Gość a crumb of bread
na wspolne zamieszkanie to raczej sie nie zanosi. musielisbysmy sporo zarabiac.zeby bylo nas stac

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
hmm generalnie musisz sie zastanowic czy naprawde tak szczerze chcesz byc z nim:) i pogadac z facetem czy on tez tak ma jak ty:) i wtedy powinno sie jakos ułozyc:)

Gość viksiak
skoro sie boisz ze facet Cie zdradzi to chyba czas z NIm pogadac a nie zastanawiać sie czy to zrobi czy tylko będzie flirtował

Gość a crumb of bread
przysiagl mi ze jest ze mans zczery i nie zdradza i nawet o tym nie msyli bo jestem dla niego bardzo bardzo wazna.

Gość viksiak
no to po co sie zadręczac myslami ze może to zrobic, jakby chciał Cie zdradzic to by to zrobił i wcale bys sie nie dowiedziała, ale uwazam ze jeśli naprawde Cie kocha i Cie szanuje to cięzko byłoby mu spojrzec Ci poźniej w oczy po czyms takim. Jak w każdym związku na odległość i Ty i On na pewno tez ma takie obawy, ale czasami trzeba zaufać mimo wszystkich pokus które sie zdarzają

Gość a crumb of bread
on mnie nie kocha. nie powiedzial mi tego przez caly rok jak jestemy razem. nie czuje tego jesczez. w smie nie wiem co to jest, bo jestem jego pierwsza kobieta

Gość a crumb of bread
w sumie nei wie co to jest*

Gość tak ufaj mu dalej
pojechałam na dwudniowe szkolenie, miał jeden wolny wieczór i spędził go na czacie, a twierdził, że grał w Heroski, tylko zapomniał wykasować historię

Gość viksiak
ja akurat problemu z zaufaniem nie mam, ale to musi działać w dwie strony. Skoro ludzie maja wszystko w zwiazku to nie szukaja juz niczego na boku

Gość viksiak
no po roku czasu to chyba człowiek jest w stanie okreslić co czuje do 2 osoby i dlaczego z nia jest

Gość a crumb of bread
ja go kocham ale boje mu sie powiedziec, nie wiem co zrobi. a napewno mi tego nie powie nie odbije pileczki

Gość viksiak
jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz, może On myśli tak samo...to będziecie czekac w nieskończonoś

Gość a crumb of bread
rozmawialismy ot ym ostatnio to mowi ze nie wie czy to milsoc wie ze je4stem bardzo wazna ale to chyba jeszcze nie czas na kocham

Jestem w związku na odległość. Szczerze to bardzo trudne i tylko dlatego ma sens-moim zdaniem-że zakładamy że to sytuacja chwilowa. Planujemy wiosną (dlatego wtedy bo mamy parę zobowiązań i spraw do zamknięcia) zamieszkać razem. Inaczej, bez perspektywy na zmianę, nie widzę szans na przetrwanie ani sensu. Znam natomiast paru, które były na odległość kilka lat i przetrwały-dziś są małżeństwami.

Gość a crumb of bread
dziekuje w ogole za slowa otuchy:)