Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ASiKYoASiK

ZAZDROŚĆ mnie niszczy od środka

Polecane posty

Mam ogromny problem z zazdrością. zniszczyłam już 2 związki przez nią... myślałam,ze się czegoś nauczyłam.. ale skąd.. od 2 miesiecy jestem w nowym związku, scen zazdrości jeszcze nie było,ale czuję się fatalnie, wciąż nieszczęsliwa rozmyślałm co on robi gdy nie ejst ze mną, jestem zazrosna o jego pracę-pracuje w dyskotece:/ męczy mnie to orkopnie, wyniszcza od środka:(( Mam niskie poczucie własnej wartości, Zazdrośc zmienia mnie w potwora, boję się, ze zepsuję kolejne uczucie... Jak poradzić sobie z zazdrością?

Gość wwwwwwwwwwwww
no to mało fajnie...nie wiem co ci powiedziec... nie mam takiego problemu

Gość malina125
POWIEDZ SOBIE ZE JESTES PIEKNA MADRA DOBRA SAMA TEZ WYCHODZ Z KUMPELAMI TRZEBA DAC SOBIE TROCHE WOLNOSCI PAMIETAJ FACECI NIENAWIDZA ZAZDROSCI U KOBIET TAKIEJ BEZPODSTAWNEJ

Gość zrob jakas zapiekanke
ojjj cos wiem na ten temat....ale powiem ci poradzilam sobie z tym,a masz jakies podstawy do takich zachowan...

Boje się zranienia, juz kiedyś byłam zdradzana i okłamywana, a jeszcze jak patrze na te zdrady wokół to mnie to jeszcze bardziej przeraża. Kiedy on ma dzien wolny i nie widzimy się to przechodzę katorgę,on nie ma o tym pojęcia:( Najchętniej wysłałabym szpiega za nim albo sama go śledziła. Wiem, nienormanle to ;(

wiesz kiedys zrobilam mu afere bo kolezanke z pracy podwiozl,pracuja w jednej firmie,powiedzialam ze nie podoba mi sie to,te jego kolezanki wczesniej cos sie tez wydazylo ,glupia rzecz ale....poklocilismy sie trocha ja mu mowie ze zazdrosna jestem a on ze nic nie ukrywa przedemna i ze wkurwiiiaa go takie zachowanie

Podstaw nie mam, bo poki co zawsze zachowywał się wobec mnie w porzadku. Ale krótko jesteśmy razem, a wiem, ze przede mną był z niego podrywacz...

no wlsnie dlatego sie tak zachowujesz bo kiedys ktos cie skrzywdzil i oszukal tak jak mnie ....ale tak nie mozna !!!to bylo !!!teraz jestes z inna osoba wiec co bylo zostaw za soba i nie wracaj do tego,inna sprawa czy przylapalas go na klamstwie???

Nie, nie przyłapałam go na razie na żadnym kłamstwie, myslę, ze za krótko ejsteśmy razem. Jego praca mnie wkurza, opowiadał o jakichś laskach co go podrywają..:/

ojjeja a sklad to wiesz jaki byl wczsniej??znaliscie sie z widzenia??bo ktos ci powedzial??sama powiedzialas ze spotykacie sie kotko i uwierz jak go bedziesz osaczac i pilnowac nic to nie zmieni,jak nie bedzie chcial byc z toba...to nawet jak bedziesz dzwonic do niego co godz i szpiegaowac to nic nie da ,tylko ty sie bedziesz meczyc

widzisz opowiada ci wszystko,wiec troszke zaufania,moj tez ma taka prace ze spotyka laski i opowiada mi,a co koledzy mowia ,a co sie wydarzylo ,troche chore zebym caly dzien sie katowala co on robi ,gdzie jest??troche to niezdrowe...

Wiem własnie:( Akurat jeszcze mam taki cięzko okres, bo nie pracuję a jestem na zasiłku, siedzę w tym domu i się umartwiam. on ma milion zajęc poza praca, wiecznie zabiegany. Czuję się taka nudna przy nim. Wyjdę od czasu do czasu na aerobik z kumpelami o to tyle. a tak to czekam na niego i rozmyslam... Chora jestem, wiem. Jakis porządny psychiatra by mi sie przydał, bo wciąż wyborazam sobie, że się z kimś spotyka, okłamuje mnie i zdradza..:/

"Jeśli cos zdarzy sie raz może nie przydarzyć sie już nigdy więcej, ale to co zdarza się dwa razy na pewno zdarzy sie i trzeci." -juz samo to cos mowi o tobie,normalnie zachowujesz sie jak ja niedawno i chyba masz na imnie asia tak jak ja:D

kochana ty jestes moja bratnia duszyczka:D moj tez zabiegany,ja mam taka prace ze sama jestem caly dzien,swiruje ,no ale mam net ,wracam do domu znowu sama bo on a to samochod popsuty ,to mecz,to zmeczony:O

tak wszystkie aski to wariatki:Pale fajnie

nie sluchaj jakies tam kolezanki wszystkie baby sa zazrdosny ,pewnie jest sama i nie ma faceta :P i zazdrosci ci twojego ,specjanie cie nakreca nie wiesz jakie potrafia byc kobiety....nie sluchaj nikogo tylko sama patrz co sie bedzie dzialo i wyedt ewentualnie wyciagaj wnioski

widzisz ona ma tez mase znajomych ,znam ich bardzo fajni ludzie,a ja mam kilka kolezanek ale one maj mezow ,dzieci ,prace i brak czasu,a jak go nie ma bo cos to mi sie nudzi...i wlasnie wtedy wymysla sie glupoty

O proszę, to mogłybyśmy sobie pogadać:) Dzięki, ze napisałaś:) Fajna Asia z Ciebie:)) Chyba będę musiała znaleźc sobie jakieś hobby zeby zapełnić czas. Wczoraj zaczęłam ćwiczyć w domu (mam kompleks sflaczałego brzucha a mój facet jest taki wysportowany i umięśniony). Probowałam czytac książkę, ale coś skupić się nie mogę:/ Chodzę z telefonem, czytam milutkie sms-y od niego, któe i tak znam na pamięć.. Staram się nie mysleć o tym co robi, ale czasem coś pęka we mnie.. i rycze choć sama nie wiem czemu:/

hmmm nie ma Asi juz??

tez mam jego smski i sobie czytam czasem ,te takie mmmm,i wczesniej zdazalo mi sie wyc bo on dla mnie nie ma czsu ale to byla tragedia,musisz poprostu jakos zapelnic swoj czas i nie myslec za duzo:)

Wczoraj na przykład nie dzwonił cały dzien, umierałam z tęsknoty, rozpaczy i nie wiem czego jeszcze... ale wytrzymałam, awantury za nieodzywanie się nie zrobiłam i jak zadzwonił wieczorem to mówił jak bardzo teskni...

juz sobie nie wymyslaj z tym brzuchem napewno fajna z ciebie laska,jak wszystkie Asie:) od dzis nie martwisz sie na zapas i nie placzesz,taka nasza umowa:)

Na razie jest ok, bo powstrzymuję się od scen zazdrości, fochów... ale boję się co będzie dalej, kiedy już dłuzej bedziemy razem, keidy zniknie ta namiętnosc, a pojawi się stagnacja, przestanie tak zabiegać... ja się wykonćzę:/

zobacz ja swojego nie widzialam od niedzieli caly weeken spedzilismy razem kino,kolacja takie tam i cisza on sie nie odzywa ja tez,dzis zadzwoni napewno a ja lece na zakupy:) kiedys mowilam mu o tym bo ja to moge z nim byc 24 ale tak nie mozna:( wiec sie szwedam kosmetyczka ,zakupy,do kolezanki wpadne czasem,wysprzatam mieszkanko zawsze mam bylysk w domku i jakos czas mija

Co Ty... my też widzielismy się w niedzielę, ale nie wyobrazam sobie nie mieć kontaktu tyle dni.. Naparwdę wyrozumiała i twarda jesteś!! Ja bym już umarła z rozpcazy na Twoim miesjcu!! Od dziś zeminiam myslenie, lepiej organizuję sobie czas i mślę tez o sobie. Postanowione:) Jutro dam znać jak mi się z tym zyje :)

niedlugo bedzie rocznica 2latka:) rob tak dalej i nie urzadzaj mu scen bo faceci tego nie cierpia ,pomysli ze strasznie zaboracza jestes i pozniej jak bedziecie razem to nawet na piwo z kolegami nie wyjdzie bo go nie poscisz,a faceci musz miec ta swoja wolnosc:) u ciebie jest tak ze on apracuje w dyskotece wiec tez pewnie jest padniety po takim dniu w pracy