Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafał000

GDYBY FACET POPROSIŁ WAS O ... ??

Polecane posty

Gość Rafał000
do sex on the city Przesadziłaś ty kurwo ,szmato pierdolona suko zajebana sama jestes dziwką i słabszą płcią, i wogule pojebało cie chyba z tą długą wypowiedzią , a wogle to co ty taka zdenerwowana jestes . Podszywacz twój miał świętą racje , zasługujesz tylko na podszywanie pod ciebie, pierwszy raz przyznaje racje podszywaczowi. B|o jestes pojebana i zrąbana na łeb suko. ps. udław sie tym swojim zasranym tekstem

Gość Rafał000
A ten twój "prawdziwy" sex to masz chyba tylko ze swoim tatem jak ci zapycha dupsko swoim wielkim drągalem zakompleksiona szmato.

Gość sexonthecity
Rafał 000 żal mi twojej matki kiedy musiała rodzić w bólach i wydała takiego spaczonego psychola na świat. Zioniesz gównem, a najgorsze jest to pustaku że, nic nie rozumiesz. Jak możesz wyjechać z takim rynsztokiem do kobiety?? Takich jak ty powinni eliminować bo nie nadają się do społeczeństwa. Generalnie twoje wypowiedz jest na tak żenującym poziomie, że nie chce mi się nawet jej komentować. Jednak nie wiem co cię tak zabolało w mojej wypowiedzi, pewnie należysz do męskich dziwek a jak to mawiają prawda w oczy kole. Intelektualnie wgniotła bym Cię w ziemie, ale nie ruszam gówna. Także uważaj bo kiedyś ta złość i żółć cię zabije. Mam nadzieję, że ktoś ci porządnie zapakuje w Dupę, żebyś zobaczył czy jest to przyjemność. Prawdziwi faceci potrafią się otworzyć i nie mają zachamowań. Ty jestes typem tępego jeb**ki, któremu jak przestanie stawać to świat się skończy. Żal mi ciebie śmieciu i twoich wartości. SZANUJCIE SIĘ KOBIETY!!! I NIE RÓBCIE NIC Z WŁASNEJ WOLI, BO JAK WIDAĆ MĘSKĄ SZMATĘ MOŻEMY SPOTKAĆ WSZĘDZIE.

Gość TRUE sexonthecity
PANOWIE, JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI.. PEWNIE NIEKTÓRZY Z WAS SĄ MĘŻAMI ALBO NAWET OJCAMI. SKĄD U WAS TYLE CHAMSTWA I PROSTACTWA. JESTEM KOBIETĄ, JAK MOŻECIE SIĘ TAK ODZYWAĆ DO KOBIETY? NAPISAŁAM PRAWDĘ KTÓRA WAS BOLI.. BO OCZEKUJECIE OD NAS KOBIET NAJGORSZEJ PERWERY, KTÓREJ NIE POTĘPIAM ANI NIE POCHWALAM MAM CAŁKOWICIE W KWESTII INNYCH OSÓB MAM CAŁKOWICIE AMBIWALENTNY DO TEGO STOSUNEK. TO SĄ TAKIE IMPONDERABILE, A SAMI NIE DAJECIE Z SIEBIE NIC. NAJWYŻSZY CZAS TĘPIĆ TEN MĘSKI EGOCENTRYZM I EGZOIZM. TRZEBA WIDZIEĆ COŚ WIĘCEJ NIŻ KONIEC SWOJEGO KUT**SA. TO CIPKI RZĄDZĄ ŚWIATEM I ZAWSZE TAK BYŁO I BĘDZIE. WY PO RPOSTU JESTEŚCIE NASZYM DODATKIEM. NAWET NIE WIECIE JAK W ZDROWYCH ZWIĄZKACH KOBIETY NA CO DZIEŃ WAMI MANIPULUJĄ W POZYTYWNYM TEGO SŁOWA ZNACZENIU. JESTEŚCIE NA TO ZA GŁUPI ŻEBY TO ZAUWAŻYĆ. TO WY POTRZBUJECIE AKCEPTACJI I CIĄGŁEGO UDOWADNIANIA SOBIE JACY NIE JESTEŚMY ZAJEBI** SCI. WY PO PROSTU OD URODZENIA MACIE KOMPLEKS POCZUCIA WŁASNEJ WARTOŚCI. A WIĘKSZOŚĆ Z WAS, POBIŁA W TEJ KWESTII WSZELKIE REKORDY, JADĄC TAKIM RYNSZTOKIEM DO KOBIETY.I NIE WYSILAJCIE SIĘ ,BO TEKSTY W STYLU NIEWYDYMKA ETC.. NIE SĄ DLA MNIE UWŁACZAJĄCE. CO WIĘCEJ BOLEJĘ NAD WASZĄ GŁUPOTĄ , BO W JAKIŻ SPOSÓB TAKI PUSTAK MOŻE SIĘ OBRONIĆ, SKORO OSTATNIA KSIĄŻKA JAKA BYŁA CZYTANA TO ELEMENTARZ SZKOLNY. SKĄD MOŻE WZIĄĆ ELOKWENTNE SŁOWNICTWO ?? NIE MAM ZAMIARU SIĘ TU WIĘCEJ WYPOWIADAĆ BO POZIOM JAKI PREZENTUJECIE JEST PO PROSTU NIŻEJ NIŻ ŻAŁOSNY. WSPÓŁCZUJE WAM TAK PŁYTKIEGO MYŚLENIA, MAM NADZIEJĘ ŻE KOBIETY KTÓRE PRZECZYTAJĄ MOJE JEDYNE "DWIE WYPOWIEDZI" WYCIĄGNĄ Z NICH WNIOSKI. A CO DO SEXU TO GO UWIELBIAM, A O TAKIEJ KOCHANCE JAK JA NIE MOŻECIE NAWET POMARZYĆ. W SEXIE NIE MAM ŻADNYCH ZACHAMOWAŃ (CO DOTYCZY ZDROWEJ NORMY) I TEGO SAMEGO OCZEKUJE OD MOJEGO PARTNERA. żEGNAM OZIĘBIE..

Gość mariuszmmm1
Drogie Panie piszące negatywnie o facetach lubiących stymulację prostaty odsyłam do literatury;naukowej,a takze historii, no chyba, że teraz przerabiacie na zajęciach Iwś;),a na biologii pierwotniaki.Myślałem,że jakiś poziom chociaz Panie reprezentują.Są wyjątki-pozdrawiam.Ja osobiście lubię palec w pupie,nie mówie o fistingu bo tak wielkiej prostaty nie mam.Jak wiecie kiedyś nie był to taki temat tabu jak dziś,lecz mimo wszystko budził lęki itd.Sam miałem opory,lecz mam wspaniałą partnerkę i w jej oczach a takze bylych kochanek ani na trochę nie przestalem być samcem alfa.dlatego irytują mnie wypowiedzi o tym,ze to np gejowskie,choć raz byłem w takiej sytuacji, kochanka zapytała mnie czy jestem bi,co nie zmienia faktu,że miała ogromne doświadczenie i nie dość,ze robiła to perfekcyjnie to jeszcze jej się to bardzo podobało.co do chigieny to nie wiem jak panowie tu obecni ale wśród moich znajomych, po toalecie kazdy myje pupe!Kochane Panie dotykanie odbytu podczas pieszczot waginalnych jest dla Was przyjemne?a Wasze sutki?czy np wcięcie w talii?nie jestesmy tacy sami i mamy inne wrazliwe miejsca.

Gość niunka1991
ja osobiście nie zgodzilabym sie bo nawet na anal sie nie godze , jestem przeciwna ... ale może sa dziewczyny które lubią takie rzeczy :))

Gość Natrium...
Mam wrażenie,że gdyby mój facet poprosił mnie o to to prawdopodobnie odechciałoby mi się seksu na jakiś czas;/

Gość lubiąca
niektóre kobiety mają opory. Mozna je podzielic na dwie grupy: kobiety zyjace wg schematu: seks raz w tygodniu, po bozemu, praca, slub, dziecko, kosciol. I drugie -o otwartym umysle:) Ja pieszcze mojego faceta jezyczkiem, mocno stymulujac odbyt- nie ma zadnego nieprzyjemnego zapachu,choc on nie robi lewatywy, tylko dba o siebie. Nastepny krok przed nami:) Rozumie chlopakow, ktorzy o tym marza i mam nadzieje,ze natrafia na otwarte partnerki :)

Gość lubiąca
A najbardziej lubię gdy wpycham mu głęboko język w pupcię i on tak rozkosznie sapie i przebiera nogami, tusz przed tym jak ma się spuścić.

Gość jacko6419
Chciałby tego doświadczyć...

Gość jakastamdziewczyna1
Mogłabym się zgodzić na taką zabawę gdybym wiedziała, że on będzie czysty w środku. Jeżeli dla jakiegoś faceta jest to przyjemne to czemu nie???

Gość jasne wszystko
jest dla ludzi. Jeżeli obydwoje tego chcę to spoko. Nawet gdyby dziewczyna miała opory to powinna się zgodzic w końcu to facet będzie to odczuwał, a wsadzenie dłoni nie jest zbyt skomplikowane i szczególnie frapujące... takie jest moje zdanie

Gość musiałby być tam czysty
wtedy tak

Gość jacko6419
a nie zirytowała by was taka prośba? Co byście sobie pomyślały o nim?

Gość poleczka123
a miałes juz pewne doswiadczenia a'propos stymulacji odbytu, tzn.palcem czy dwoma, a nie cała rękę? bo fajnie zacząc od tego jesli nigdy tego dziewczyna nie robila:) ja nie mam nic przeciwko stymulacji odbytu mojego mężczyzny, ale nie cała reką. Max 3:D

szczerze mówiąc to nie rozumiem Twojego dylematu. Jeżeli masz na to ochotę, nie wstydzisz się, nie 'odrzuca' Cię to, to zrób. Jeżeli masz jakiekolwiek zahamowania to odradzam, bo seks ma być przyjemnością dla obojga (obojętnie jakiej są orientacji), a nie tylko dla jednej ze stron. Ja osobiście nie lubię pieszczot analnych, ale niektórzy to lubią, więc decyzja należy tylko i wyłącznie do Ciebie. Pamiętaj, nie rób nic wbrew sobie:)

Gość cfvgfvbghb
wzięłabym go za kryptogeja... i nie, w życiu bym się na to nie zgodziła, niech sam sobie tam wepchnie łapę

Gość strejlał
Niestety, ale widać kobiety z tego forum są tak ograniczone, że nawet nie warto rozpoczynać dyskusji. A ta rynsztokowa dziwka, która z zaciętym capslockiem karze oddawać sobie szacunek, to już w ogóle hit dnia :D

Gość aleee piertolicieee
rafał jesteś ograniczony czy jak ?? ja też bym nie chciałabyć z facetem który by mi to zaproponował, słyszałeś kiedykolwiek o czymś takim jak preferencje seksualne ? chciałabym żeby mój facet miał je takie same jak ja, żebyśmy się w tym zgadzali i nie chuj mnie obchodzi że ''tylko raz'' itd. nie zrobię nigdy czegoś wbrew sobie choćby nie wiem jak bardzo chciał

Gość przecież to nic takiego
Dla faceta to jest przyjemne. A ja lubię to robić. Czuję się wtedy taka ważna.

Gość didiidid
nigdy

Gość przykład
niespełnione fantazje erotyczne bywają przyczyną zdrad pamiętaj!

Gość strejlał
@aleee piertolicieee: A ty nie możesz zrozumieć, że tu nie chodzi o fakt wkładania czegoś w tyłek, tylko o bardzo przyjemną dla mężczyzny stymulację prostaty? Patrząc na twoją wypowiedź, to nawet nie bardzo wiesz co to prostata i gdzie się znajduje. A więc kochaj się po bożemu i powodzenia. Później takie kobiety mają wielkie wyrzuty i pytania, gdy dowiedzą się, że ich ukochany był u prostytutki... Te wulgarne zarzuty gejostwa, to już w ogóle idiotyzm do potęgi. Po prostu prostactwo kobiet, które to wypisują. Homoseksualizm nie polega na pragnieniu wsadzania sobie w pupę ręki, penisa czy czegokolwiek, tylko jest to pociąg seksualny do własnej płci.

Gość Tombi
Mam 31 lat.Nie jestem gejem i brzydzi mnie to. Jestem żonaty i mam dzieci. Uwielbiam klasyczny seks, ale także pieszczoty mojej dziurki. Lubię kiedy żona wkłada mi rękę do pupy, a i ją to bardzo podnieca. Nasze życie seksualne jest wyłącznie naszą prywatną sprawą. Chciałem się tylko z wami podzielić, że jest więcej takich osób jak "Rafał". A jeśli ktoś uważa mnie za geja lub zboczeńca, to nam to, jak rękę mojej żony... głęboko w dupię! Pozdrawiam.

Gość Duży łysy
Hej. Mam cudowną kobietę, bardzo się kochamy, planujemy ślub i wspólną przyszłość. Któregoś dnia, trochę w żartach, zaproponowała mi penetrację mojej dziurki dłonią, a ja, trochę w żartach obiecałem, że się nad tym zastanowię. Jakież było moje zdziwienie, kiedy pewnej niedzieli kazała mi zrobić sobie lewatywę...Włos zjeżył mi się na głowie, ale ponieważ uwielbiamy eksperymentować w łóżku, wprowadziłem teorię (tak, czytałem trochę o tym wcześniej) w życie. I tak "wypłukany" pojawiłem się w sypialni gotowy do akcji. Pomimo pierwotnych oporów coś we mnie pękło i otworzyłem się na nowe doznania. Zostałem spenetrowany dłonią i dużym (zakupionym w tajemnicy przede mną) wibratorem. Koledzy i koleżanki, uczucie nie do opisania, nie spodziewałem się, że można sprawić facetowi taką przyjemność. Wielokrotny orgazm analny aż do fizycznego wyczerpania, a podniecenie opada dopiero po standardowym "zakończeniu" z wytryskiem. Nie byłem / nie jestem / nie planuję być gejem, pociągają mnie wyłącznie kobiety. Zanim ktokolwiek wypowie się w tym temacie proponuję się doedukować. W związku dozwolone jest wszystko, na co partnerzy mają ochotę i co sprawia im przyjemność. Dlatego też, od czasu do czasu, to moja pani dominuje w łóżku i sprawia mi nieopisaną rozkosz , a dodatkowo sama strasznie się w ten sposób nakręca:) Pozdrawiam wszystkich otwartych, zaszufladkowanych, a i niech tam, również szufladkujących, może kiedyś dorosną i zrozumieją...

Gość zona innego duzego lysego
Moj facet przenigdy sam nie zapytalby mnie---->zainicjowal takich pieszczot.to byl moj pomysl.:-) wprowadzam go wlasnie z wyczuciem w zycie i juz widze,czuje,slysze:-)))))ze sprawiam mu wielka przyjemnosc,jednoczesnie nakrecajac sie jego reakcjami.... Jestesmy w 15letnim z***bistym pod wzgledem seksu zwiazku. Pozdrawiam.