Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Page up/down

Pieluszki z rosmanna!!

Polecane posty

Gość Page up/down

Czy pieluszki babydream mają tak jak pampersy i dady z biedronki rozciągliwe boczki?Są grube czy cienkie?Jak się sprawdzają u waszych dzieci?

my uzywamy pieluch z rossmana,ale tych majtkowych i sa swietne,cienkie ale nie przepuszczaja zawartosci.jestem z nich bardzo zadowolona-sa lepsze niz oryginalne pampersy.(wg mnie)

Oryginalne pampersy to naprawde jest g.... jak je zmieniam co 3h to sa tak nasiakniete jakbym trzymała mała w nich z 10h dzisiaj przeciekły mi po 2,5 h z tym ze mała sporo pije wiec sporo sika . Dla porównania kupuje tez pieluszki z lidla te lidlowskie i jestem zadowolona naprawde pozatym pampersy to wydatek ok 45 za 78 pieluch a te lidlowskie kosztuja ok 6.99 za 16 szt . A dzis udało sie mojemu D, kupic w tesco huggies 72 szt za 8,50 :) trafil naprawde nie wierzyłam w to kazałam mu kupic 5 paczek od razu :)

Gość ajrisss
tak maja rozciagliwe boczki i sa dobre. dobre pieluszki sa tez w shlekerze - babysmile.

Gość page up/down
Mi pampersy nigdy nie przeciekły a córcia sika bardzo dużo bo dużo pije (wypija ok 2 litrów dziennie) a czasem zmieniem pieluszke co cztery godziny albo i dłużej.Bo mała zasypia i nie chcę jej tarmosic i zmieniem jak wstanie.Pampersy są wg mnie bardzo dobre.Ale szukam tanszych dobrych pieluszek bo już po woli bankrutuję kupujac pampersy około 3 paczek po 62 szt miesięcznie.Czasem nawet 4 musze kupic.

Gość moze jednak lekarz cona forum
co tanie to drogie ja juz chwile kupuje i przetestowalam naprawde wszystkie i pampersy pomimo ze sa najdrozsze w uzytkowaniu w przeliczeniu na m-c wychodza najtaniej

pampersy przeciekają jak je za luźno zapniesz....każda pielucha wtedy przecieknie..a te z rossmana mi nie podeszły bo są za mało rozciągliwe i mój mały miał całe nóżki obtarte...a z resztą były mało chłonne. dla mnie najlepsze są pampersy, huggies i happy

te tansze pieluszki wcale nie sa gorsze niektorzy to faktycznie sa zapatrzeni tylko w extra niby markowe a wiekszosc to sie za firme płaci:)

Ja własnie dosc ciasno zapinam Ninie pampersy az czasami za mocno a mimo to przeciekaja ale nie bede dyskutowac z mamami bardzir=ej doswiadczonymi :) Ja najbardziej lube huggiesy i te lidlowskie :)

Nie bardzo rozumiem o co chodzi w Twoim pytaniu? Dla mnie zmiana pieluszek co 3h jest jak najbardzej normalna natomiast nie jest noralne to ze place za pieluchu prawie 50 zl a moje dziecko ma mokre spioszki.Jeszcze jakies pytania? A Ty swojemu dzecku zmieniasz co godzine pieluche?

mi najbardziej pasuja pampersy, a co do ich przeciekania to zauwazylam ze jak popudruje corce nogi w miejscy gdzie jest sciagacz to przecieka, a jesli nie to i po calej nocy nic sie nie dzieje.

Gość mamusia_julusi
ja używam tylko tych z rossmanna bo po 1 są bardzo dobre , po 2 moja córeczka od pampersów ma jakieś uczulenie a po 3 są w nie drogie. niestety nie wszystkich stać na firmowe pieluchy.a poza tym huggisy i happy u nas ciągle przeciekały...