Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaga

co mi jest ? zaraw zwariuje!!!!

Polecane posty

Gość aaaaga

nie wiem co mi jest ,odkad wrociłam z pracy trzesa mi się ręece czuje cos jakby usick w żóło dku i wsyzsto mi podchodzi do gardla , nie moge się na niczzym skupic, oblewa mnie zimny pot, no normalnie zaraz mnie rozniesie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 miesac temu mialam usuniete ósemki, cos się paprało, ciągle bolalo dzis pierwszy raz udalo mi si e normalnie funkcjonowac bez tabletki a tu taki cyrk mi się odwala !!!!!!!!!!!!!!!!!! myślaam ze już będę miala spokój, nie wiem co mam robic, do kogo si zwrocic

Gość styropian
A czy to na pewno jest związane z zębami? Miałaś może jakiś stres w pracy? Zbliża Ci się okres? Wydarzyło się coś, co mogło Cię jakoś wyprowadzić z równowagi? A może jesteś przemęczona? Radziłabym się położyć, wypić melisę, odpocząć, jutro powinnaś być jak nowo narodzona.

Gość agnieszka777
a może jesteś od czegoś uzależniona... brałaś jakieś leki oprócz przeciwbólowych po usunięciu zębów?

Gość derby
moze bralas nagminnie leki przeciwbolowe i masz teraz zespol odstawienny?

Gość małgorz999
wez cos na uspokojenie, to nerwy

Gość a czym zastępujesz to
ty wezwij pogotowie albo niech cię ktoś zawiezie, bo to może być jakieś zatrucie organizmu. 11 miesięcy cię bolało po usunięciu zęba i nie byłaś u chirurga szczękowego?????????????????????????? Przecież to za bardzo normalne nie jest. Może zarazili cię jakimś groncowcem, albo to sepsa, albo jeszcze coś gorszego. Do lekarza biegiem!!!!!!!!!!!!!!

Gość derby
ja sie doczytalam ze miesiac temu miala usuwany....11 to mialy byc !!...prawda?

Gość aaaaga
przeprszam, to miay byc wykrzykniki, nie jestem uzlezniona nic nie biore, leki mialam jaies tam tylko witaminy i ketonal przeciwbolowy, poza tym niczego nie bralam od miesiąca :( co jest ze mna ie tak ;(

Gość ketonal
silny lek więc może jakoś po nim ? a raczej po jego odstawieniu ? Połóż się jak Ci nei przejdzie możesz zapytac np pod 212

Gość agnieszka777
zgadzam się z opinią poprzedniczki, jeśli brałaś ketonal przez dłuższy czas, mogłaś się od niego uzależnić, to by tłumaczyło twoje objawy… lekarz cię nie uprzedził o ewentualnych skutkach ubocznych? Idź najlepiej do innego lekarza; przede wszystkim nie bierz na razie więcej tabletek, spróbuj wypić jakąś ziołową herbatkę, uspokoić się; trzymam kciuki, powodzenia.