Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kolorowe Ptaki

czy często wychodzicie gdzieś ze swoimi facetami?

Polecane posty

Gość narrator na czele
Pewnie na poczatku wychodza a pozniej gnija na chacie

różnie. zleży głównie od sytuacji finansowej. jak jest kasa to raz a czasem dwa w tygodniu. do knajpy do kina itp. jak oszczędzamy to rzadko np raz na 2 tygodnie. jesteśmy i mieszkamy razem 2 lata.

Gość hiszpańska krowa
pięć lat razem, wychodzimy zawsze raz w tygodniu w soboty, bo praca żadnemu z nas nie pozwala na więcej, kiedy już się zdarzy to zaszywamy się w kinie, w jakichś knajpach, łazimy po sklepach, mieście, gdzie się da.

Gość narrator na czele
A skad to pytanie i po co?

jakos nam sie nie chce, zgnusnielismy. tzn mniej wiecej w kazdy likend idziemy na obiad gdzies, raz na trzy miesiace jedziemy do znajomych na lieknd. raz na dwa likendy jedzuiemy na zakuypy pdo marketu, raz na 3 miesiace do kina albo knajpy. ogolna nuda, siedzimy przed kompami i tv. ale zima jezdzimy na dluzej na narty i w wakacje na urlop gdzies zawsze wyjezdzamy sobie.

Gość Mała Chinka Cikulinka
Jesteśmy razem 2 lata. Czasem wyprowadzam go na spacer, ale tylko na smyczy. Od czasu do czasu rzuce mu jakiegoś kijka, dam kość, zabawke do gryzienia. Nauczyłam go już siadać, aportować, wirować. Pomimo małego rozumu naprawdę jest inteligentny. Ma 32 lata, a na imię Filip :)

Gość narrator na czele
kolorowe ptaki----a jestes z kims czy sama? I ile masz lat?

Gość narrator na czele
Ale mozna nie wychodzic i sie nie nudzic ------ale ty chyba jednak sie nudzisz Aproponowalas mu wieksza aktywnosc i co on na to??????????

Gość grzegorz od pizzy
Ile sie mozna pierdolic?????? no ile kurwa??????????

ja niestety rzadko wychodze ze swoim narzeczony ale spowodowane jest to jego praca :( ale w domku tez mozna milo spedzic czas samotnie czy ze znajomymi :)

Gość pijalnia piwa
Co to znaczy ciekawe rzeczy robimy? A spedzacie czas raczej sami czy odwiedzaja was znajomi????????

Gość pijalnia piwa
moj na spacer nie che lazic bo mowi, ze on nie bedzie lazil bez celu :/ Dobre to bylo hahaha

Sami. Nie mieszkamy razem , jak coś.Na spacery chętnie ze mną wychodzi, w lecie też często jeździmy na rowerze. Ale spacery proponuję ja, zresztą dużo rzeczy proponuję ja i nie zawsze mimo tego to robimy. Ostatnio przegapiliśmy w ten sposób imprezę.

Gość pijalnia piwa
Zebys czasem nie przegrala z nim albo przez niego zycia Ale moze przesadzam bo za malo wiem zeby to mowic :):):)

mnie tez ominela impreza :( i kumpela byla \i pewno jest dalej wsciekla ale nawet zbyt dobrze jej nie znam ale nie dziwie sie ze nie chcialo mu sie isc po calonocnej trasie samochodem nieprzespanie kolejnej nocy to juz by byla masakra

a powiedziałaś mu , że jest ci przykro, bo czujesz że on się nie angażuje w wasz czas wolny. Powiedz że chciałabyś żeby coś wymyślił, zorganizował jakąś wycieczkę jednodniową.

Gość a ja z moim
my rzadko wychodzimy;) jak cos to na spacer krotki gdzies pojdziemy ale wolimy polezec w lozku, nic nie robic i ogladac filmy, uwialbiamy to;) szkoda nam kasy na jakies puby itp, piwo moge sobie w domu wypic:D staz zwiazku prawie 4 lata