Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Konstelacja M.

Czy możliwe jest by zmienić swój charakter ??

Polecane posty

Gość Konstelacja M.

Czy możliwe jest by zmienić swój charakter samemu bez wpadania w inne towarzystwo czy jakichś wyraźniejszych bodźców?Czy możliwe aby stać się bardziej otwartym, przyjaznym, mniej nieśmiałym człowiekiem?Jak to zrobić, bo już mnie męczy mój charakter.. I przy okazji, istnieje miłość bez pożadania? Bo zależy mi na facecie, coś mnie przy nim jednak trzyma, ale nie pociąga mnie wogóle... Osoby, które chcą się wyżyć, albo chcą tracić czas na bezsensowne niewnoszące nic do tematu komentarze, proszę o niewypowiadanie się.

Gość Konstelacja M.
Ale jak to zrobić? Co mam robić?

Gość Konstelacja M.
Jestem taką nieciekawą osobą, że nawet nikt nie chce odpowiedzieć na moje pytania:(

po raz setny na tym forum powiem, ze nie chodzi o to, zeby czegos nie czuc, bo jest to czesto niezalezne od nas, ale zeby nad tym PANOWAC wszystko sie da ;)

musisz poprostu chodzic z podniesioną głowa i wyprostowanymi plecami i patrzec przed siebie ,nigdy nie opuszczaj wzroku ,

Gość Kolorowa czarno biała
Mysle ze da sie zmienic swoj charakter,trzeba miec tylko motywacje i sprzyjające okoliczności

Gość Hrabia Henry
Potrzebne jest samozaparcie jak smok i dużo woli. Należy konfrontować narzucone zmiany z otoczeniem bo niestety to ono i Twoje reakcje to miernik charakteru. Myślę że pytanie wynika z tego że czujesz się inna niż postrzega Cie rzeczywistość

Gość Raczej nie.......

Gość pddsdsds
facet cie nie pociaga to nie sypiaj z nim, traktuj jak przyjaecial, proste. jak mu sie znudzi sam odejdzie, bez raniacych slow z twojje strony. co do zmiany charaketru jest to mozliwe, ja sama bardzo sie zmienilam, ale nie chodzi o to, ze jestem mniej niesmiala i pewna siebie, tego akurat nie zmienilam, wciaz jestem bardzo niesmiala. ale za to dojrzalam, zmadrzalam i to jest dla mnie cenniejsze :)