Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość refleksje popoludniowe

trochę refleksji na temat seksapilu.

Polecane posty

Warto przy okazji dodać, że wiele kobiet jest natrętnych i mężczyzna patrzy i widzi, ze tutaj może miec szybko sex. A ma akurat takie skłonności do szybkich numerków. Laska czuje się wtedy lepiej, kobieco, seksownie, a to akurat nie ma nic wspólnego z tym o czym własnie piszemy.

chciałma do swojej powyższej wypowiedzi dodac, że kobieta seksowna, z seksapilem, będzie seksownie wyglądać i w dresie, i w worku po kartoflach, i w fartuchu, i w innych badziewnych szmatach. Bo to nie ubranie wpływa na seksapil u kobiety. Wiele dziewczyn, tka mi się wydaje, gdyby je zdemakijażowac, przebrac w strój roboczy, przylizac włosy- stala by się bezpłciowa, antyprzyciągająca. A kobieta z seksapilem nie wazne, co na siebiw włoży- będzie przykuwać uwagę faceta. tkaie jets moje zdanie

Gość dfgdfg
Macie rację. Seksapil niekoniecznie musi iść w parze z urodą. Dla mnie bardzo seksowna jest np. Kayah, mimo że jakaś wybitnie piekna nie jest. A Mołek ma seksapil niczym 8-letni chłopiec. Wiele niby pieknych kobiet NIE MA DLA MNIE seksapilu - Natasza Urbańska, Jessica Alba. A ma np. Charlize Theron (i dodatkowo jest piękna).

Gość ankietka ....
sękata - pewnie masz rację, aczkolwiek rasowa kobieta zawsze powinna "wyglądać" :)

Gość miska z
:( a ja? ponoć jestem atrakcyjna, inteligentna itp. A jednak nie mam nikogo... chyba nie mam tego całego seksapilu. Jakoś można się tego nauczyć? nie wiem co zrobić z oczami, mam ładne, duże, niebieskie... ale takie jakieś smutne... ktoś napisał, że niektóre mają puste oczy. Moje chyba takie są...;(

Gość konewka z mojego ogródka.
miska - nie ma chyba na to recepty. A te oczy - no cóz, może niektórzy takie lubią.

miska- ale to, że nie masz nikogo wcale nie oznacza od razu, że nie masz w sobie seksapilu czy że masz puste oczy! To nie o to chodzi! Może nie trafiłas na odpowiednią osobę, może jeszcze nikt Cie nie odkrył, może ktoś tma jeszcze czeka w ukryciu na odpowiedni moment? Przeciez równie dobrze może być tak, że osoby bez grama seksapilu sa w związku z kimś, to nie jest wyznacznik tego, czym się martiwsz. Tak samo smutne oczy wczale nie musza być puste! I to nie jest kwestai teog jak Ty je postrzegasz....to zalezy od facetów, naprawde. Myśle, że żadna kobieta nie jest w stanie stwierdzić czy ma ten seksapil czy nie. Jest wiele kobiet, które mają w sobie ten seksapil ale nie potrafią go z siebie wydobyć, rozwinąć...dopiero, kiedy napotykają fajnego faceta który się nimi interesuje- rozkwitają, inaczej się zachowują, inaczej ubierają. Głowa do góry, jak ktoś sie w końcu pojawi to Twoje oczy zapłoną blaskiem, gwarantuję :)

Gość miska z.
tak... tylko nawet jakiś czas temu ktoś mi powiedział, że mi brakuje właśnie tego całego seksapilu.;/ że wyglądam jak taki aniołek, że taka ładna, że tak och i ach, ale... poza tym mam małą wiarę w siebie, to chyba też na to wszystko wpływa...

Gość ktoś tajemniczy
miska - czym ty się przejmujesz, poznasz kogoś, to zobaczysz:P

Gość czynna
myślę, że sexapil to zmysłowe spojrzenia podczas rozmowy, tonacja głosy, odpowiednia mimika ciała, jest w stanie uzależnić od siebie mężczyznę. jestem w stanie na te małe szczególy uwieść każdego z płci brzydkiej, pozdrawiam

Gość gość
proste : jak masz wygląd grzecznej dziewczynki to nie masz seksapilu. tylko co poradzić jak się tak wygląda ?