Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna niunka

nie potrafie sie zakochac, zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Gość samotna niunka

Chcialabym porozmawiac z Wami na pewien temat. Mam 24 lata, nie mam faceta. Tutaj nie chodzi o to, że nikt sie mną nie interesuje. Mam spore powodzenie. Ale co z tego? W zadnym facecie nie potrafie sie zakochac, poznaje kogos, kilka spotkan i odpuszczam. Zaczynam sie obawiac ze zostane stara panna. Mam bardzo duzo znajomych, kolezanek, kolegow. Jestem lubiana. A jednak jestem sama. Wszystkie kolezanki sie zareczaja, wychodzą za mąż, rodzą dzieci. A ja ciagle sama. W czym tkwi problem? Potrzebuje porozmawiac :(

Gość samotna niunka
no byc moze ze wymagania mam spore... Ale to nie chodzi o to, bo milosc jest slepa. Wiec jak sie zakocham - nic innego sie liczyc nie bedzie. Bylam zakochana 2 razy, nie byli idealni, byli wrecz bardzo negatywni.... Facet mnie zdradzal, klamal a ja mimo wszystko chcialam z nim byc... Wiec tu chyba nie chodzi tylko i wylacznie o wymagania. Ma ktos podobnie?

odpuszczasz bo się boisz ponownego zranienia. daj im szanse idz krok do przodu :D

Gość Patataj w cudny kraj
Spoko, po prostu nie spotkałaś Jego. A jak już Go spotkasz i się zakochasz na zabój, to On CIę pewnie nie będzie chciał. takie gówniane życie:)