Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renattttka

po raz szósty zostanę mamą !!!

Polecane posty

Gość renattttka

własnie dowiedziałam się , że po raz szósty zostanę mamą ! jestem szczęsliwa !!! mam pięcioro dzieci w wieku 17 - 3 lat i teraz znów maluszek czy jest jakas mama z tyloma brzdącami???

Gość to jestes wyjatkiem
w dzisiejszym społeczenstwie

Gość bezdhbsju
pewnie w nocy wcale nie spisz tylko buru buru? To katastrofa i nie normalne - chore

Gość coś
o ja pitolę...no chyba ,że sama utrzymujesz dzieci,a nie lecisz po zapomogę ...

Gość renattttka
buru buru można robic każdej nocy z różnymi skutkami i nie uważam tego za chore a uważam za miłość ! nie miałabym tyle dzieci gdyby nie byłoby mnie na nie stac - niczego im nie braknie , mają własne pokoje , markowe ciuchy , dwa razy w roku " wakacje " itp itd

Nie jest chore, póki dzieciaki maja wszystko co potrzebują, także jeśli to nie prowokacja to gratuluję :classic_cool:

Gość bvc
mimo wszystko to rzadkosc miec tyle dzieci w obecnych czasach

Gość RATUNKU TO NIE MOZLIWE
chyba nie planowana ciaza? bo jesli tak to cos z twoja glowa nie tak

Gość coś
No jeśli Cię stać ,to wszystko gra,miej tyle dzieci ile tylko chcesz

Gość renattttka
to planowana ciąza jak każda

Gość pol litra
Mysle ze to prowokacja. posiadanie tylu dzieci to domena GLOWNIE ludzi niewyksztalconych o niskiej pozycji spolecznej. Ale sa wyjatki np bronislaw komorowski ma chyba 5 dzieci

ja ci szczerze gratuluje... duzo dzieci w domu ro radosc,, nie bedziesz na starosc siedzec sama w fotelu...super..

Gość 2oiewzmdh43
nie sluchaj tych zazdrosnikow, jak im sie uda powic choc jedno, to raczej wyrosnie z niego zmija, tak ciskaja jadem. a ja serdecznie gratuluje, wiem co to znaczy wychowac sie w rodzinie wielodzietnej i marze o co najmniej piatce, a jesli chodzi o utrzymanie- chciec to moc :) pozdrawiam serdecznie🖐️

Gość renattttka
myślałam kiedyś o adopcji , chciałam troje swoich i troje adopcyjnych ...tak bardzo chciałam by choc troje niechcianych dzieci czuło się kochanych ... niestety mój mąż nie zgodził się :-(

Gość to jest żałosne
jak to możliwe że dalej taki głupi przesąd pokutuje. Rodziny wielodzietne to nie żadna patologia!

Gość renattttka
dziękuję za gratulacje - bardzo dziękuję

Gość tylko druga
a ile masz lat?

Gość aga to ja i gratuluje
gratuluje Ci serdecznie :) sama bym bardzo chciala miec tyle dzieci ale niestety wiem ze nie jestem w stanie utrzymac :( (uwaga nie jestem z marginesu spolecznego, czy jak to tam zwiecie:P) a faktycznie pluja tu jadem ze az zal sie robi tych plujacych jacy to musza byc nieszczesliwi ludzie

Gość ktos tam.niewazne
ooo tez znam taka renatke ale ona ma juz 6 dzieci :) od 18 do 4 :) zreszta nie wiem moze juz ma 7 ..

Gość inspiro
moja sąsiadka ma 10 a jedenaste w drodze :o a w rozmawach w toku bedzie babka ktora ma 24 hehe

Gość renattttka
tak , stać nas ... mąz ma dużą firmę i ja również prauje choc niewiele bo około 6 godzin dziennie( też mam małą firmę - ponieważ dłuzej nie moge i nie chce pracowac niż 6 godz potem firmązajmuje sie moja siostra ) wówczas dziecmi tymi małymi zajmuje sie niania i babcia

Gość Hilfeeeee
jak kazde dziecko ma swoj pokoj to musisz miec ich minimum 8 pokoi wraz z sypialnia i pokojem goscinnym a w to nie wierze bo bogaci nie produkuja tyle dzieci. Ja mysle ze chcesz miec kosztem dzieci wiecej zsilku a w dzisiejszych czasach kto chce miec tyle dzieci? Nawet jak bardzo sie je kocha to 2-3 wystarczy To jest egoistyczne bo potem te dzieci sie tylko wstydza takiej matki co nic nie robi tylko dzieci na swiat wydaje

Gość 2oiewzmdh43
madeinfrance- a nie uwazasz ze twoje pytania sa co najmniej smieszne? ze nie jestes za bardzo bystra?

Gość renattttka
jestem szczupła ,mam tylko troche rozstepów na brzuchu , bardzo mało przybieram na wadze podczas ciązy a dzieci rodza sie po około 3,20 - 4 kg i zaraz po ciąży wracam do wagi