Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renattttka

po raz szósty zostanę mamą !!!

Polecane posty

Gość renattttka
kroooowa ----> ty czytac nie umiesz .....

Gość wrecz nie znosze
moja dentystka pracyje coddzinnie od 8 rano do 18-19. rano 3 i 5 latke odwozi do zlobka. w poludnie robi 2-3 godzinna przerwe i odbira dzieci ze szkoly, obiad i alej do pracy. jej dzieci maja 3,5,15,18,20,22 lat

Gość renattttka
wrecz nie znosze -----> ciesze sie , że mnie rozumiesz .... wszystkiego dobrego...uciekam do obowi.ązków bo mnie zaraz zaszczekają ze siedzę cały dzień przed netem i zrobią z godziny cały dzień

Gość krooooooooooowa
jak wybralas rodzine a nie kariere to zabieraj sie za sprzatanie bo sie nie wyrobisz majac az tak duzy dom i tyle pokoi, zabieraj sie za gotowanie bo za niedlugo dzieciaki ze szkoly wracac beda, zabieraj sie za pranie bo przy takiej gromadzie to pewnie prania kopa, zabieraj sie za swoje interesy a nie klikaj bzdur bo czas siedzenia i klikania nie pasuje z tym wszystkim co pisalas

Gość renattttka
krowaaa---> przeczytaj dokładnie zanim sie wypowiesz.... ach ..brak słow ...

Gość krooooooooooowa
uciekaj i nie wracaj

Gość renattttka
wróce by odpowiedziec na twoje pytania

Gość krooooooooooowa
ja czytam to co ty piszesz - przeczytaj sobie jak napisalas a potem zwracaj uwage i przyznaj sie lepiej ze sobie to wszystko zmyslilas to przynajmniej nie beda inni o tobie zle sadzic

Gość krooooooooooowa
a ja juz sie wypowiadac nie bede bo nie wrto i tak ci nikt tu nie wierzy a te co niby wierza - TO TY SAMA PODSZYTA

Gość renattttka
krooowa --- > nie rozumiem twojej złośliwości ? zawiści ? zazdrości ? niestety nie doczytałas sie wszyskiego i wyciągasz pochopne wnioski , a wierzyc nie musisz ot i to wszystko ....

Mylisz się krooooowa... ja jestem z tych wierzących, pisałam już, że takich kobiet jak Renatka jest więcej... Jeżeli poczytasz uważnie wypowiedzi Renatki, zauważysz, że nie ma tam niespójności... Kobieta pracująca.... Twoje niektóre komentarze są na poziomie ucznia gimnazjum...

Gość kroooooooooowa
a czegoz to mialabym ci zazdroscic? twojej glupoty i zycia w nie realnym swiecie? Wybacz ale wole zyc w realistycznym swiecie. Zawisci? - przeciez ty nic nie masz to tylko twoja fantazja a dzieci tyle tez ci nie zazdroszcze bo sama mam dwojke i to mi wystarczy - to normalne. Pytam wiec czego mialabym wlasnie tobie zazdroscic?, zawiscic? a to ze prawde ci napisalam to nazywasz zloscia? Pomysl szczerze kto ci tu wierzy? no ktoß - NIKT i dobrze o tym wiesz ! i po co dalej klamac? Przyznaj sie zes powymyslala a moze cie polubie

Gość kroooooooooowa
DO EDULKA Po pierwsze : wyjechalam z Polski z rodzicami jako male dziecko i jestem dumna z tego ze potrafie tak wspaniale pisac po polsku obys ty znala i pisala w jezyku obcym jak ja po polsku umie mowic i pisac ! Po drugie: dobrze przeczytalam tresc topiku moze nie wszystko bo mi sie nie chcialo tak duzo czytac ale dobrze zrozumialam i wydaje mi sie ze to ty nie rozumiesz tresci i upiersz sie ze wierzysz ale sama pewnie nie wiesz w co wierzysz ! Po trzecie : jesli wierzysz we wszystko to jestes naiwnym dzieckiem i tak samo jak autorka tego topiku zyjesz marzeniami bo zycie nie jest uslane samymi rozmi a nawet gdyby i bylo to nie zapomnij ze i roze maja kolce i jesli ktos tu sie myli to nie ja lecz ty

Gość kroooooooooowa
i ty edulka jestes jak do tej pory jedyna z tych wierzacych bo innych tu nie bylo - inne wierzace to sama autorka

Gość AniaLLLLLLLLLL
Renatko-->tylko pogratulowac, dobrze ze Wam sie tak wszystko uklada, zobaczysz jak kiedys bedzie fajnie jak usiadziecie przy stole wigilijnym z taka gromadka, kazde dziecko z druga polowka z wnuczkami. nie sluchaj tych co Ci zazdroszcza, Ty zawsze bedziesz miala do kogo pojsc, do kogo pojechac, komu pomoc w przyszlosci. ja mam tylko dwoje rodzenstwa, ale i mogloby byc nas wiecej:) tak samo jest w mojej rodzinie, jak sa swieta do jest kogo odwiedzic i kogo zaprosic. Zycze wszystkiego najlepszego i duzooo zdrowka,pozdrawiam

Gość RENATO NIE PODSZYWAJ SIE POD
ANIALLLLLLLLL bo ci tu nikt niczego nie zazdrosci bo nikt w to nie wierzy

Gość renattttka
krooowaaa ---> to Twoj wybor czy wierzysz mi czy nie ... jeszcze raz podkreslam , ze nie jestem po to by sie chwalic ( tak jak niektrzy to odbieraja) myslaam ze moze spotkam tutaj kobiete ktora ma rowniez " wiecej " dzieci i jest to jej swiadomy wybor ... dziekuje za wszystkie wypowiedzi i dziekuje tym osobom ktore " widza" w okol siebie podobne rodziny do mojej

Gość Hmmm może się mylę ale
właściciele firm nie mają czegos takiego, jak urlopy macierzyński :O

Gość no to sie mylisz
uważasz ze osoby prowadzące firme to roboty pracujące 24 na dobe bez urlopów .pewnie chciałbys tak ale jest inaczej. jest urlop macierzynski płatny podobnie jak chorobowe , jest wychowawczy ale bezpłatny

GRATULACJE ! Ja zawsze chcialam miec wiecej niz dwoje dzieci , ostanio nawet intensywnie myslalam o trzecim ....Moje marzenie to córcia -mam dwóch synow. Niestety mozliwosci materialne szybko rozwialy moje marzenie . Bardzo cie podziwiam i zarazem ciesze sie z toba ...Natomiast zal mi tych ktore nie potrafia uszanowac czyjejs radosci!

Gość to fajnie miec tyle dzieci
ale dużo pracy i odpowiedzialnosci

Gość pan Psychol_og
Szkoda tylko że nastoletnie dzieci pierwszy raz zetkną sie z niemowlakiem w postaci własnej siostry (brata) a nie wlasnego dziecka.Coś o tym wiem.Przez własny egoizm zabierasz im coś magicznego. Różnica miedzy dzicmi ni epowinna wynosić więcej niż 3 lata. Gdy jest rzedu 10 lat wówczas jedno dziecko "matkuje" drugiemu,a to nie jest normalne.

Gość ha ha ha ha ha
pan psycholog i jegomądra wypowiedz - wypociny , idz dziecko do lekcji bo jutro sprawdzian czeka cie w szkole :-(

Gość ha ha ha ha ha
czyli wg psychologa lepiej by 17 latka miała swoje dziecko a nie rodzenstwo ? stukniety jest dzieciaczku