Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renattttka

po raz szósty zostanę mamą !!!

Polecane posty

Gość aga to ja i gratuluje
Hilfeeeee nie iwem czy wiesz ale zasilek obecnie na dzieic jest zalosny...ze nie warto dla niego "produkowac" jak to nazywasz dzieci.. oplaca sie byc smaotna matka, a w malzenstwie to juz psie pieniadze przysluguja

Gość Hilfeeeee
a firme masz tylko w swoich urojonych marzeniach i to jeszcze dwie firmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! myslalby kto ze to prawda ten kto ma tyle biznesu nie mysli o dzieciach a jak tak bardzo je wszystkie zaplanowalas to powinnas je sama wychowywac a nie niance podsowac i madry to ci w twoje baje nie uwierzy nigdy

Gość aga to ja i gratuluje
hilfeee jestes glupia jak zaraz pewnie nie masz ani jednego dziecka bo tak sie plujesz wyobraz sobei ze zdazaja sie rodizny z wieksza iloscia dzieci majace kase....sama takie znam

Gość Hilfeeeee
no wlasnie dlatego produkuje dzieci bo ma malo pieniedzy a im wiecej tym wiecej

Gość renattttka
hilffeee---> dzielę się tutaj swoim szczęsciem a nie przechwalam :-( odpowiedziałam o firmie bo pytaliscie czy jestem w stanie utrzymac tyle dzieci

Gość ktos tam1111111
a ja mam 14 i chciałabym żeby mama mnie tak kochała jak renata kocha swoje dzieci...

Gość do autorkiiiiiiiiii
mam 36 lat..chcialabym miec jeszcze dzidzie ale takie rozne choroby mnie dopadly...jak u ciebie ze zdrowkiem?nie boisz sie ze cos bedzie nie tak?

Gość Hilfeeeee
ja tez tkie znam ale sa to chlopskie rodziny ze wsi bez wykrztlcenia a wsrod bogtych znam tylko gwiazdy z USA a skoro wierzysz w te brednie to ty jestes naiwna i glupia a nie ja ja za madra na takie baje

Gość renattttka
przed każdą ciąża robie wszystkie badania chocby teraz ze wzgledu na mój wiek nie mam żadnych kłopotów , jesli byłby takowe ni zdecydowałabym sie na ciążę

Gość renattttka
hilffeee ---> masz prawo nie wierzyc - wszystkiego dobrego dla Ciebie hilffee

Gość O rany nie wyrobie
a planujesz jeszcze ile dzieci urodzic? Starcza ci czasu wszystkim poczytac bajke na dobranoc? jak prowadzicie firmyß Cos tu mi nie pasuje Renattte chyba cos naopowiadalas Ja mam 2 i pracuje tylko trzy godziny i mam gonitwe a jakie firmy macie? jesli moge zapytac bo choc i tak w to raczej nie wierze

Gość halinnnka
Gratulacje ale czy Ty piszesz prawde? to malas 20 lat jak urodzilas 1 dziecko. A jaka szkole ukonczylas ? i ile masz rodzenstwa?

Gość Hilfeeeee
twoje zycie to uslne samymi rozami - nie tyjesz po ciazy, malo rozstepow, forsy ci nie brk, dwie firmy masz, kazde dziecko swoj pokoj, jestes szczesliwa, masz dobrego meza a moze teraz zacznij pisac prawde co? Bo to takie naiwne

Gość Hilfeeeee
naturalnie ze lga tak rozowego zycia nikt nie ma

Gość renattttka
ja z siostrą prowadzę firmę kosmetyczną ( pracuje maks 6 godz ale najczesciej około 4-5 ) aby miec jak najwiecej czasu dla dzieci mąż ma duża firmę transportową i serwis samochodowy itp mam czas by czytac dzieciom bajki ponieważ mam pomoc która zajmuje sie praniem , sprzątaniem itp

Gość no po co
tak zazdrościć ???Ja mam czworo dzieci,nie jesteśmy patologią,świetnie nam się powodzi i myślimy o kolejnym dzieciaczku:-D.Mam czas na poczytanie bajki na dobranoc,na rozmowy ze starszakami i na wypad z mężem:-D Podstawa to dobra organizacja dziewczynki;)

Gość gaba i dana
czemu się czepiecie? to że babka, się nie wpasowuje w system wyrobników wielkich korporacji, to od razu nie może być ok? mam znajomych, którzy mają 4 dzieci (są młodsi od autorki- więc może to jeczsze nie wszystkie ;) ) i całą rodziną prowadzą księgarnie, dzieciom niczego nie brakuje, bardzo normalna, szczęśliwa rodzina ...więc nie mówcie, że tylko mając 5 fakultetów i harując w korporacji 16h dziennie w Wawie, można nowmalnie zyć- oczywiście z jednym dzieckiem, urodzonym po 40, metodą in vitro :P

Gość Renattttko...
SUPER ;) Ja Ci gratuluje z całego ❤️ 🌼

Gość renattttka
chciałam podzielic sie informacją o ciąży ale skoro pytacie to odpowiadam tylko nie wyciągajcie z tego pochopnych wniosków ponieważ nie przechwalam sie a odpowiadam na pytania ... tak miałam 20 lat gdy byłam w pierwszej ciąży i wówczas studiowałam ale zdobyłam dyplom pomimo ze było dziecko moze wyglądac moje życie kolorowo ale każdy ma problemy większe lub mniejsze i mnie one też nie omijają ale przeciez o nich nie bede wam pisac

Gość no po co
Hilfe Ty jakiś niedowiarek jesteś....:-P

Gość lampka polnocna11
gratulacje :)

Gość Hilfeeeee
zebys jeszcze napisla ze kochasz dzieci i nie pracujesz ale mz prcuje to jeszcze bym ci uwierzyl ale ty zrz dwie firmy, duzy dom, luxus. My mamy mly warzywnik i do domu wieczorami pdnieci wracmy a tu trzeba jeszcze z dziecmi lekcje odrobic a ty tu takie banialuki opowidasz - no le gratujuje ci bo znlzls niwnych ktorzy ci w twoja historyjke uwierzyli

Gość no po co
A Tobie Renatko GRATULUJĘ🌻

Gość moze .....
ja mam czworke . nie chce wiecej.lubie dzieci zwlaszcza male bo jak dorastaja to juz nie to samo..moje juz najmlodsze 11lat. wiec koniec. ale da sie wychowac ,ja dalam rade.

Gość Hilfeeeee
DO NO PO CO ! pomysl sama czy to nie za rozowe - ma dwie firmy, nianie, duzy dom, duzo forsy, nie przybiera na wadze po ciazy, meza super, kazde dziecko zaplanowane, jest po studiach, ma na wszystko czas, mino ze miala dzieci studia ukonczyla i dyplom zdobyla i mimo ze pracuje ma na wszystko czas Oh Ludzie badzcie przytomni PRZECIEZ TO KOMPLETNA BZDURA !!!!!!!!!!! TO ZA ROZOWE Z KAZDEJ STRONY ZEBY BYLO PRAWDZIWE I TO JEST JEJ FANTAZJA

Gość renattttka
hilffeee każdy ma inne dochody po różnej ilości godzin pracy jesli pracuje miedzy 8 a 12 to całe popołudnie mam dla dzieci , cieszę sie , że moge dac im tyle miłości i poświecic im tyle czasu , wiem ze czsami jest trudno ale ja hilllfeee tego świata nie zmienie !! chciałabym by każda matka czerpała satysfakcje z macierzynstwa , by każdą było stac na przyjemnosci dla dzieci i siebie , czsami świat jest okrutny ale wybacz jesli mnie źle zrumiała / es nie chwale sie !!!!! odpowiadam na pytania !!!

Gość gaba i dana
Hilfeeeee>> o jej, to, że ty jesteś padnięta, to nie znaczy, że każdy ma taką samą prace i sytuacje, my np. zajmujemy się widofilmowaniem z mężem, dobrze zarabiamy- a ścisłą praca to jest własciwie tylko 1 dzień w tygodniu i to tylko w sezonie- później wiadomo, montaż, obróbka zdjęc, spotkania z klientami- ale to w większości można robić z przysłowiowym dzieckiem na ręku.... więc łatwo mogę sobie wyobrazic podobne działalności....

Gość nachlalas sie hilfe
ze masz taki bajzel w pisowni? ze ty widujesz tylko wielodzietne patologie, to nie znaczy ze w normalnych srodowiskach nie jest inaczej, moja kumpela ma 6 rodzenstwa, normalna rodzina, na wszystko im starcza, maja nawet sporo kasy, ojciec plywa, matka prowadzila jakis rodzinny biznes, a teraz jak juz odchowala dzieci, wyjezdza co jakis czas na kilka miesiecy do roboty na wyspy, i wszystko gra, no ale jak ktos ma tylko patologiczne wzorce:P

Gość renatttttkkaaa a jak wyglada
twoja cipka po tylu porodach? :O:O:O:O