Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renattttka

po raz szósty zostanę mamą !!!

Polecane posty

Gość renattttka
hillffee ---> firma firmie nierówna , ja mam niewielkie dochody ale chciałam miec jakis "zajęcie " nie robiłabym tego gdyby dzieci nie miały należytej opieki ,oprócz tego dużo pomaga mi moja mama

Gość Hilfeeeee
jest po studich a ma firme kosmetyczna to po co bronilas pracy dyplomowej? Alez wychwalilas swoje zycie - tylko zyc a nie umierac! To jestes jedyna na calym swiecie ktora ma tak rozowe zycie Powinni cie w telewizji pokazac

moje gratulacje ja tez chcialabym miec jeszcze jedno dziecko ale niestety na dzisiejszy dzien nie stac mnie na to

Gość renattttka
jesli pracowałabym w swoim zawodzie zajmowało by to o wiele więcej czasu wybrałam rodzinę : dzieci i męża a nie karierę !!!

Gość renattttka
dziękuję za gratulacje

Gość gaba i dana
no i bez przesady, że matka ma być non stop z dziećmi, kurcze, moim zdaniem, dzieci potrzebują też kontaktu z innymi ludźmi, zeby nauczyć się funkcjonowania w społeczeństwie- są świetne żłobki, przedszkola, opiekunki- i oddawanie tam dzieci, moim zdaniem wcale źle nie swiadczy o matce, wręczo odwrotnie! moim zdaniem, taka matak mysli o przyszłości dziecka, jego relacjach społecznych, przestosowaniu do środowiska, a nie tylko o zaspokojeniu potrzeby okazywania swojej miłości.

Gość Hilfeeeee
to przeciez ty planujesz swoje dzieci a nie twoja mama i ty powinnas sie nimi troszczyc a mamie na starsze lata dac spokuj a nie obciazac ja tyloma dzieciami ona juz swoje wychowala a starszy czlowiek potrzebuje spokoju A jak co chwile idziesz rodzic to kto zostaje z dziecmi i kto firmy prowadzi albo kto do dziecka wstaje Ty? cl noc potem idziesz pracowac do firmy?

Gość Hilfeeeee
jk to wybrlas rodzine? to po co studiowalas? Przeciez juz dzieci milas jak studiowalas i juz jak sama stwierdzilas ze kazde bylo zplanowane a ty mimo tego studi skonczylas i potem przypomnialo ci sie ze masz rodzine? A jak bylas na uczelni to tez twoja mama z dziecmi ci siedziala?

Gość gaba i dana
Hilfeeeee>> kurcze, może dyplom robiła dla własnej satysfakci? ... ja z zawodu jestem informatykiem- specjalistą od sieci niby, i co z tego? byłą okazja robić coś innego, co bardzo mi się spodobałao i to robię, dlaczego na siłę mam robić to co mam na dyplomie napisane, jak proponują gorszą kasą i warunki niż mam teraz?

Gość renattttka
jest coś takiego jak urlop macierzyński .... w nocy ja wstaje do dzieci a co do mojej mamy to chetnie mi pomaga i to ona zaoferowała mi swoją pomoc niestety muszę konczyc na dzisiaj ,na pozostałe pytania odpowiem jutro miłego wieczoru dla wszystkich ,pozdrawiam

Gość Hilfeeeee
jeszcze raz ci powtarzam, ze ja z mezem prowadzimy maly warzywniak i DO DOMU WRACAMY PADNIECI WIECZOREM I NIC SIE NIE CHCE A NA WCZASACH BYLISMY DAWNO TEMU ! Siostra meza prowadzi firme kamieniarstwo i nagrobki i jest tak samo wykonczona i kazdy kto ma jakis biznes zali sie na brak czasu dlatego przyznaj sie lepiej ze tylko marzysz o takim zyciu bo nigdy madry czlowiek ci w to nie uwierzy tylko naiwni

Gość Hilfeeeee
do Gab i Dana tobie nprzyklad wierze bo ty konkretnie napisalas ze jestes z zawodu informatykiem ale z powodu wiekszej kasy pracujesz nie w swoim zawodzie i to jest realne ale zalozycielka tego topiku od razu napisala ze wszystkie dzieci byly planowane i ona od razu wybrala rodzine a nie zawod bo chciala miec tyle dzieci wie po co studia? tylko dla swojej satysfakcji uwierzylbym gdyby miala 1 dziecko ale nie tyle

Gość a co tak lubisz byc w ciazy
.............to pewnie tam na dole to juz masz dobrze rozdarte

Gość renatko a co maz
maz ma imie na R ?

Gość najwiecej dzieci ma akurat
arystokracja, zwłaszcza francuska - stac ją na to, no i dobrze, niech dobre geny nie przepadaja . ( Komorowski zreszta jest z hrabiowskiej rodziny, jesli kto nie wie). Moja kolezanka po studiach, ma 5ro dzieci, caly czas aktywna, wolny zawod, fakt, ze szalenie dobrze zorganizowana. Wyglada swietnie. Nie kazdy ma na to zdrowie, sily, pieniadze i chęci - ale jesli daje rade - to tylko pogratulowac.

Gość a ja autorce wierzę
Sąsiedzi mają 7 dzieci i też sobie świetnie radzą. Nie zapominajcie o rozpiętości wieku między rodzeństwem, o ile nie mylę się u autorki są dzieci w wieku 17 - 3 lata. Jestem pewna, ze dzieci te są bardziej samodzielne od wychuchanych jedynaków. W takich rodzinach starsze rodzeństwo pomaga młodszym w odrabianiu lekcji, odprowadzaniu do szkoły, przedszkola...

Gość lewlewlew
Czytalam topik od poczatku do konca wypowiedzi i stwierdzam to za straszne ! Mam pytanie? czy Twoj maz ma takze czas dla waszych dzieci? Ja nie mam zadnego interesu i jestem gosposia domowa a maz pracuje i mamy 3 dzieci i bardzo kochamy nasze dzieci ale za nic w swiecie nie chcialabym miec juz wiecej. Zabezpieczylam sie teraz z kazdej strony. Mamy maly domek ale miom ze nie pracuje to w domu zawsze przy dzieciach jest duzo roboty dlatego mi tez nie chce sie wierzyc zeby twoje zycie bylo tak z kazdej strony super. Chyba rzeczywiscie powypisywalas tu tylko bzdury bo to naprawde nie realne i nie mozliwe.

Gość moja dyrektorka
ma 5 dzieci, mąż jej jest właścicielem dużej firmy budowlanej. Ma 38 lat a wygląda jak nieco starsza siostra swojej najstarszej córki. Szczupła, zgrabna, zadbana, zawsze elegancka - jak ona to robi???

Gość Hilfeeeee
no pewnie ze to bzdury! ze bedzie mila 6 dziecko to prawda ale wszystko inne to klamstwa - bujna wyobrznia, marzenia. Pewnie zyje w urojonym swiecie !

Gość ale bzdURA
ludzie wyksztalceni i dobrze sytuowani maja ten komfort ze moga sobie pozwolic na wieksza ilosc dzieci, bo sa spokojni o swoja przyszlosc. A ci niepewni maja jedno-dwoje i sa znerwicowani , martwia sie byle czym i to sie na dzieciach odbija!

Gość zalozycielko tego topiku
prowadzisz z mezem dwie firmy, macie tyle dzieci, tyle obowiazkow a ty masz czas tyle czasu siedziec w internecie? Chyba za duzo naogladalas sie filmow i ci sie cos w glowie zrobilo. Zapytaj matek wielodzietnych czy maja czas na klikanie godzinami na chacie. A jeszcze tak jak ty firme prowdzisz ! Ta Hilfee przejzala cie nie dala sie ci w jajo zrobic Potrzebujesz chyba psychiatry bo cos z twoja glowa nie tak

Gość zejdz lepiej na ziemie babo i
nie wpisuj tu bzdur i nie podszywaj sie za innych piszac pozytywne wypowiedzi bo rozsadnie czytajac caly ten topik nikt ci w twoje mary wierzyc nie bedzie a pozytywnie to chyba tylko ty piszesz

Gość Hilfeeeee
Do zejdz na ziemie ! masz racje szkoda ze ja na to sama nie wpadlam ze to zalozycielka tego topika podszywa sie za innych i pisze pozytywne dla niej wypowiedzi bo to wiadomo, ze normalny czlowiek nigdy nie bedzie jej w te opowiadania wierzyl Ale sobie babsko nawymyslala o sobie ze dwie firmy ma, ze po studiach jest, ze dyplom ma, ze duzy dom ma, forsy jej nie brak, na wszystko ma czas i na siedzenie w internecie jak ktos tu juz napisal tez ma czas, ukonczenie studiow miala czas, dzieci wszystko maja, markowe rzeczy, maz dobry, ma czas siedziec i pisac tu z nami godzinami SMIECHU WARTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moje zdanieeeeeeeee
nie wgłebiam sie czy autorka mowi prawde czy nie..grunt ze jest mzoliwe znam rodzinke maja 4 dzieci juz dorosle (18-24 lat) maz ma firme budowlana,zona kwiaciarnie w ktorej ma babke ona trylko doglada,piekny dom.babke do pomocy w porzadkach,obiadach,kazdy fure...wiec jest ot mozliwe

Gość to jakieś bardzo dziwne
nie jest chodziłam do szkoły z dziewczyną z rodziny wielodzietnej (razem chyba siedmioro dzieci), jej ojciec prowadził jakiś poważny biznes, matka rozkręcała sieć spa... wielką chatę mieli, swietna organizacje czasu i stanowili b. zgraną rodzinkę. Jak dla mnie taka ilość dzieci to za dużo, ale miło było zauważyc, ze chociaz raz pieniadze mają ci ludzie, co potrzeba :)

Gość nie niedowiarek
kazdemu wolno pomarzyc zycie byloby nudne bez bujnej wyobrazni A ty Hilfeeeeeeeeeee nie masz marzen? Przynajmniej jest jakis temat do pisania. Osobiscie tez nie wierze w te brednie o super z kazdej strony zyciu - to realne tylko we filmach ale wlasnie takie filmy najlepiej sie oglada. Nastepnym razem Renato napisz prawde ze kurwa znowu ciaza i jak terz sobie dasz rade a jak juz chcesz cos upiekrzyc to nie wszystko tak na kolorowo bo w to naprawde nikt ci nie wierzy tylko sie wysmiewa i nie pasuje w Twoim wieku takie bajeczki pociskac

Gość Hilfeeeee
ja wcale nie twierdze ze jak ktos ma duzo dzieci to nie moze firmy prowadzic - dlaczego nie - moze i wiem ze tacy istnieja ale u zalozycielki doslownie wszystko jest rozowe - WSZYSTKO ! A na dodatek siedzi tu godzinami i klika to juz jest dowod na to ze plecie bzdury. Osoby ktore maja biznes i duzo dzieci wolny czas zawsze poswieca swoim dzieciom a nie internecie a ta osoba to musi byc chora bo wszystko na rozowo, z kazdej strony i firmy, i zaplanowane dzieci, i dobrze wyglada, i studia skonczyla, i duzy dom ma, dzieci zaplanowane, maz super, dzieci kazde ma swoj pokoj, A PRZEDEWSZYSTKIM JESLI SIE MA SWOJ BIZNES I DUZO DZIECI TO NA KLIKANIE GODZINAMI W INTERNECIE NIE MA CZASU I NIKT MI NIE POWIE ZE ONA PRAWDE PISALA

Gość do Hillfeee
autorka była tutaj godzinę i 15 minut a nie cały dzień spójrz na datę załozenia topiku i datę kiedy poszła stąd nie pisała o dużym domu i różowym życiu to twoja bujna wyobraźnia a ja jej wierzę

Gość do Hillfeee
a może ty jestes zazdrosny że zapierdalasz i nie masz tego co ona ?

Gość Hilfeeeee
ma czs na prowadzenie interesu, ma czas dla dzieci ,ma czas godzinami tu klikac i potem w nocy sex z mezem jeszcze ? To pewnie to robot a nie czlowiek ktory nie jest zmeczony nie senny Naprawde z taka do telewizji lub prasy i tylko podziwiac