Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania ***

Zachowanie mojego faceta.

Polecane posty

Gość Ania ***

Hej jestem Ania chcialam napisac o moim problemie do jednego z internetowych psychologow ale pomyslalam ze tutaj szybciej otrzymam jakas porade a tam bede musiala czekac na nia i czekac. Problem dotyczy zachowania mojego chlopaka. Kiedy jestesmy razem jest wszystko w porzadku czasami jakies glupie kutnie ale to nrmlne w zwiazku. Zle zachowuje sie kiedy jest ze swoimi kolegami wiem ze to u facetow normalne ze lubia sie popisac przed swoimi "kumplami" ale jego zachowanie w stosunku do mnie jest olewajace. Kiedy mu to mowie on uwarza ze nie ma problemu. Ostatnio nie moglam wrocic do domu wczesniej wiec mialam siedziec u niego a potem wrocic do domku a on w ostatniej chwli dostal telefon od kolegi ze jedzie gdzies tam i co zrobil moj kochany ? Pojewchal razem z nim a mna sie nie przejal ze nie bede miala co robic w tym czasie skoro w domu pojawic sie nie moglam. Wkurzylam sie wyszlam od niego a on pol dnia sie do mnie nie odezwal. W pewnym momencie peklam i zadzwpnilam do niego pierwsza to on powiedzial ze nie dzwonil bo nie mial czasu mowlam ze takim zachowaniem mozna wiele stracic a z jego ust slyszalam tylko "TAK ... " takie zlewajace. Powiedzial ze sie odezwie. Ale ja do tej pory czekam i nie wiem co mam zrobic ... Czekam na ten jeden glupi telefon a on sie pewnie swietnie bawi ... PROSZE O JAKAS PORADE

Gość be e r e k
olej go. to zaskoczy

Gość Ania ***
wiem ... tylko to nie takie proste .. Chcialabym nim wstrzasnac ale nie wiem jak ... Tak bardzo go kocham ..

Gość powiem ci
nie dzwoń olewaj go a jak nadarzy sie okazja too vsie zemscij

Gość powiem ci
nie ten to inny..kochanie samo przejdzie

Gość Ania ***
wiesz ja wiem ze on mnie kocha .. ale czemu tak sie zachowuje ...

Gość powiem ci
bo faceci sa tak skonstruowani ze koledzy sa dla nicha wazniejsi. z ciekawosci po ile macie lat

Gość paaulinaaaa
zjedz budyń śmietankowy

Gość Ania ***
czekalam na inteligentne mysli ;)

Gość wroootek
na poczatku to pokochaj sama siebie, przyznaj szczerze- kochasz sama siebie ? i za co?

kochana ja Ci nie mówię, że on Cię nie kocha... ale po czynach twierdzę, że olewa... poza tym spójrz prawdzie w oczy, czy tak postępuje osoba która kocha??? Bo wiesz ja śmiem twierdzić, że gdy się kogoś kocha to zwyczajnie w świecie się o niego troszczy i okazuje zainteresowanie. Ale stara jestem... więc może się mylę ...

Gość wroootek
zgadza sie, ale zołza to kobieta ktora przede wszystkim kocha sama siebie

Gość powiem ci
jeszcze młody i glupi. z czasem mu przejdzie. a narazie sama sie na nim odegraj w ten sam sposób

Gość Ania ***
czyli tweirdzicie ze jestem zolza ?

ło matko, chodzi o to, że właśnie zołzą nie jesteś, bo gdybyś była to by Ci z ręki jadł... a jak na razie to Ty mu jesz:P

Gość Ania ***
dzwoni jak mam z nim gadac ? mam byc zla ?

Gość wroootek
nie powinnas odbierac , powiedzmy do jutra? :P

Gość powiem ci
pewnie odebrałas i dałas mu sie zbajerowac

Gość Ania ***
nie nie dalam sie zbajerowac w ogole sie nie odzywalam on zadal pytanie ja odp jednym slowem wypytywal co dzis robilam a ja nic szczegolnego. powiedzialm ze oglada Tv a ja odpralam ze w takim razie nie przeszkadzam pa i sie wyl. bede obojetna przez jakis czas musi zrozumiec przecez znam swoja wartosc ..

Gość powiem ci
no i dobrze. tak trzymaj

Gość Ania ***
ciezko mi ... ale musze dac rade

musisz sie opamiętać bo taki typ człowieka jest najgorszy zobacz jak teraz cie traktuje ,a co dopiero po kilku latach .Przeciez nie chcesz później płakac do poduchy ,"Po co ja tyle lat zmarnowałam dla niego:".Weź sie w garść i nie odbieraj za kazdym razem jak na zawołanie oddzwon np.za godzinke a jak sie spyta czemu nie odbierałas to odpowiedz że słuchałas głosno muzyke i nie słyszałas telefonu albo byłas w sklepie i zostawiłas fona w domu,byle co zeby nie czuł ze ma cie na kazde jego skinienie,mówie ci wejdz sobie na ten temat co wczesniej pisałam tam ci pomozemy

Gość Ania ***
czytam ta ksiazke jest super taka zyciowa