Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczaaa

w mojej szkole jest jakiś popyt na te buciory

Polecane posty

okropne są, nie podobają mi się;] a jak widze dziewczyne w takich butach gdy na dworze słoneczna pogoda i 15 st ciepła w południe.... zal.pl

mi się podobają. nie podoba mi się jednak ze teraz co druga laska już takie nosi. sa bardo wygodne i cieple zimą....mam je od 3 lat...dwie pary. i lepiej sie czulam gdy byłam jedną z niewielu. nie dlatego ze lubię sie wyrózniac...ale nie chcę być 'być' jak te panienki, ktoe kupują sobie te buty bo 'taka jest moda'. ja i bez mody bede je nosic i mam gdzies co mysli o nich reszta świata.

Gość na razie
Te buty to emu,hit ostatnich lat w stanach i na zachodzie europy ,do nas dotarły dopiero teraz. Jesli są oryginalne tzn maja w środku naturalne futro merynosa to można w nich swobodnie chodzić latem gdyż w nich noga ani nie amarznie ani sie nie spoci.Zostały wymyslone w Australii dla surfingowców,żeby sie łatwo dały ubrać i zeby rozgrzały nogi.Może nie są zbyt ładne ale sa fantastyczne.Chodzę w nich zimą i latem na gołą stopę uczucie miłego dotyku futerka jest zaje...

Gość gwozdkowa
bardzo fajne mam takie, są super wygodne, mieciutkie; to, co w nich bruździ, to to, że mozna je nosic tylko przy suchej pogodzie, bo inaczej sie zachlapią, zasyfia, porobią się nacieki, bo to zamsz

Gość naoglądała się
smarkateria pustych modelek na pudelkach, kozaczkach itp. i małpuje ale kretynek się nie sieje

Gość gwozdkowa
a ty sie nie naogladałas ? Jakie buty nosisz ? Jakie ubrania nosisz ?

Gość Myszka-Donald
za darmo bym ich nie chciała! ba! nawet za dopłatą:O

Gość te buty są po porstu obrzydliw
e i nie wyobrażam sobie jak można w czymś takim dobrowolnie chodzić ale "lansowanie trendów" nie ma granic - wylansować można dziś każde gówno, bo pozbawiona poczucia estetyki i stylu masa łyknie wszystko ktoś tu napisał że buty te stworzono w praktycznym celu - do szybkiegoogrzewania stóp autralijskich surferów - więc był to czysto użytkowy cel (widocznie się do tego nadają). Buty kojarzą mi się z "gumiakami" z jakiegoś pgr-u - też je stworzono w jednym celu - miały chronić nogi rolników przed błotem i gnojem. Może by tak wylansować nowy "trend" wśród polskich łykaczek mody? Założę się że przejdzie, wystarczy żeby było supertrendycool i kosztowało powyżej 300zeta.

Gość a jak sprawdzić czy te emu
są oryginalne ?? no i gdzie można sprawdzić rozmiar ???????

Gość troche wysuszone
UGGsy sa zarabiste, tez mam kilka par,nosze juz ladnych 6 lat i wygodniejszych butow do biegania na codzien nigdy sie nie znajdzie......ludzie je nosza z wygody! bo np w pewnych krajach na codzien bardziej patrzy sie na wygode....a stroisz sie na wyjscia wieczorowe. Idealne dla ceniacych wygode!!!!! http://www.condenast.co.uk/dcontent/images/vogue_2000/daily_updates/daily_images/s_u/smiller_uggboots03_bigB.jpg

Gość hytrabestia
EMU są genialne, pierwszy raz zawitały do Polski ze 4 lata temu i od razu je kupiłam, lecz wtedy mało kto je kupował, a teraz po prostu taka moda i się każda na nie rzuca :/ trochę głupie ale cóż. A co do wygody to są niewyobrażalnie fajne, a w lato się je nosi bo to są całoroczne buty, gorezj wygladaja Panienki które noszą zimowe kozaki czarne an szpilce przy upale z szortami ;)

Gość laski w PL sa strasznie
zakompleksione i nosza tylko to co jest niby ladne, a nie to co jest wygodne. na zachodzie emu czy ugg sa noszone przede wszystkim dla wygody, ktora sama w sobie jest luksusem. wiekszosc Polek zas woli sie meczyc w pseldo kozakach bo boja sie co ludzie o nich pomysla :O prawa jest taka, ze w innych krajach ludzie nosza to co lubia i w czym dobrze sie czuja i nikt nie zwraca na to uwagi jak wyglada, liczy sie tylko zdrowie i fakt aby byc zadbanym. co z tego, ze bedziecie nosic kozak na obcasie skoro i tak nie umiecie sie pod niego ubrac :O

Gość do suma sumarum
a jest takie porównanie dla butów emu? bo ja mam pare czarnych i sama nie wiem..

wiesz, mi się wydaje że te emu to jest podróba bo są wzorowane na UGG BOOTSach. Jakby tak napisać do australii, do pierwotnego producenta (czy tego co to wymyślił nie wiem) i zapodać linki na allegro z pytaniem czy to orginały to pewnie by się wzięli za to ;) :P na końcu w tym artykule jest podany mail gdzie można w razie wątpliwości pisać żey oni ocenili. Generalni tu w Anglii UGG BOOTSy poniżej 120 funtów są podróbami

Niestety Polki to zawistne istoty:) Najpierw krytykuja ubrania modne na zachodzie a nastepnie po paru latach kiedy ta moda przychodzi do Polski wszystkie chca takie miec. To jest dopiero zalosne:P Mieszkam za granicą i czesto widze na ulicach rodaczki (bardzo latwo je odroznic od innych) w czapce z daszkiem, pumach speedcat (dawno niemodnych, tutaj to obciach) i podwinietych nogawkach. Czego tu sie od nich spodziewac? Jak przyjezdzam czasami do Polski to widze to samo co trzy lata temu kiedy wyjechalam, nawet moje sasiadki chodza w tych samych ubraniach. Przykre to, ze ludzie sa tacy i krytykuja wszystko czego tak naprawde nie znaja. Przyznam ze tez taka bylam... nie lubilam tych butow bo pieta sie w nich zapada, szuraja i wykrzywiaja stope. Dopiero pozniej zobaczylam ze to wszystko to marne podroby za 10 euro, wlozylam stopke w oryginalne ugg i zakochalam sie. Mam, nosze bez wstydu i juz nigdy niczego nie ocenie z gory:)

Gość vcvcvxcv
zdaje sie ze topik zalozyla laska ktora sprzedaje te buty na allegro faktycznie w pazdzierniku to jeszcze nie byla pogoda na kozaki a te sa raczej sporotowe a ja takich nie lubie

Gość pomarańczaaa
co jak co ale topik założyłam ze zwykłej ciekawości:O nie mam konta na allegro żeby je rozprowadzać jakkolwiek dlategoteż jak widzisz nie dałam linka do butów z allegro z MOJEGO rzekomego konta tylko wpisałam w google kilka określeń i znalazlam takie foto;p osobiście mi sie to nie podobaja i dlatego rozśmieszylo mnie jak naraz wszystkie zaczely chodzic w tych bamboszach ;) ale kuuuuwa 300zł za takie buty:O i jeszcze czytam ze 'emu' sa podrobami 'ugg' ?? to ile 'ugg' kosztuja w takim razie ;O

Gość tyka
Kiedyś czyli zanim zaczęła je nosi co druga dziewczyna zastanawiałam się nad ich zakupem- widziałam się w takich butach na jakimś wyjeździe, żeby było wygodnie i ciepło. Do pracy czy na uczelnię na pewno bym ich nie ubrała. No ale co tam- w związku z tym że jest ich teraz tak dużo- zwyczajnie mi się przestały podobać :P

ja uggi kupilam ze stanow ze strony victoria secret za 165 dolarow. w moim miescie sa za 250 euro. mowie o tych dlugich:)