Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olaolaolaolaola2323

jestem gruba

Polecane posty

Gość olaolaolaolaola2323

mam 25 kg nadwagi ale jestem ladna z twarzy nie mam chlopaka dlaczego az tak liczy sie czy ktos ma ladna figure???

Gość Hankama
niestey ja waże 70 kg wzrost 165 ładna z twarzy

Gość filip z konopi
Ja Was wezmę obydwie jednocześnie jak chcecie

Właśnie to jest żałosne moim zdaniem :/ prawie każdemu się podobają na zabawę :/ raz można spróbowac poruchać się z grubą, raz ze starą, czemu nie?... :/ Olaola, a wychodzisz z domu, normalnie spotykasz sie ze znajomymi? Bo jeżeli tak, to bardzo dziwne, że nie możesz sobie znaleźć chłopaka...

Gość filiigranowa
a ja mam 153 cm i waze 49 kg i tez jestem sama....

A tu na kafeterii po prawej lata taka reklama z taką grubą laską z programu "mamy, mamy", ona chyba ma adoratorów? :D :D Chyba, że ich wkręcili podstępem :D Nie znam tego programu, ale wygląda okropnie bo mi przypomina taką wrędną babę, taką księżniczkę :/

Gość olaolaolaolaola2323
wlasnie tylko czasami gdziekoliwe wyjde z domu wstydze sie bo sie ogladaja za mna i slysze glupie docinki

Od obcych osób? Czy od kolegów? Jakbyś miała naście lat to to normalne ale jak masz 23 to faceci w tym wieku już są w miarę dojrzali :D A od obcych osób... to dziwne, bo 25kg to nie tak dużo znowuż, może powinnaś zmienić styl ubierania?

Gość eded
tak to już jest że faceci nie lubią grubych bo jak je pukają yto widzą fałdy na brzuchu które są czymś najgorszym jeżeli chodzi o widok,od razu ptak opada a nie ma nic lepszego niż szczupłe uda na ramiona facetowi położyć i się dobrym pchaniem rozkoszować

Gość eded
i ładna twarz nie pomoże szczerze to wolał bym brzydszą a szczuplejszą

Mnie tam nic nie odpada, a jak masz problemy z erekcją, to nie zwalaj na mankamenty urody Twoich partnerek, to Twój problem, że Ci nie staje.

Gość yyhuuhuhhu
to nie tylko jest nieestetyczne ale i niezdrowe. pomysl chcialabys kogos kto w wieku 40lat bedzie mial miazdzyce, cukrzyce, wylewy i inne cholerstwa?

Gość do Musztarda
ubawiłam się :)

Gość eded
musztarda lubi kobiety o figurze maskotki firmy oponiarskiej michelin:) zapewniam cię że nie mam problemów z erekcją,z partnerkami też nie lubie szczupłe i za grube sie nie biorę

Jak ma 25kg to waży pewnie ok. 90kg, to faktycznie dla zdrowia mogłaby schudnąc 10kg... ale 80kg to nadal pozostaje przy kości ale gdyby to było takie szkodliwe dla zdrowia to wszystkie cyganki już dawno by wyginęły :D A tak serio to czytałam w takiej książce, że nie ma różnicy w zdrowiu pomiędzy osobami z wagą prawidłowoą a lekką nadwagą. Tylko nie wiem co to znaczy lekką :P

eded [zgłoś do usunięcia] musztarda lubi kobiety o figurze maskotki firmy oponiarskiej michelin No ja nie mam problemów ze wzwodem, nie muszę się podniecać stojącymi cyckami, żeby mi stał.

ale skoro ma z tym problem to niech się weźmie za siebie, chyba że właśnie o to jej chodzi, żeby ją pochwalić...może rzeczywiście ktoś lubi grube

Wiadomo, że baba. Faceci mają więcej tolerancji dla grubszych lasek. Pomijając oczywiście tych, którzy mają problem ze wzwodem i w tuszy partnerki upatrują swoich problemów z erekcją.